Close
Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 123
    Citim Postuar mė parė nga FierAkja143 Lexo Postimin
    Kleadoni me ler te di cik me mire se ty sesi flasin te huajt qe kan mesuar shqip.

Mire Leomi pa na thuaj....sa kohe ke qe po mundohesh te mesosh shqip?
    Ishte thjesht nje vezhgim nga ana ime, nuk te imponova asgje

La vita non si spiega, si VIVE!

Citim Postuar mė parė nga FierAkja143 Lexo Postimin
    Kleadoni me ler te di cik me mire se ty sesi flasin te huajt qe kan mesuar shqip.

Mire Leomi pa na thuaj....sa kohe ke qe po mundohesh te mesosh shqip?
    2.5 years ka

Shqiptar esthe
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

E di i di me di te di? Maska e Elome
    Anėtarėsuar
    30-01-2012
    Vendndodhja
    Stavanger/Bergen, Norvegji
    Postime
    39
    Citim Postuar mė parė nga thirsty Lexo Postimin
    edhe une keshtu dua

Elome, te japim nje, na jep dy

Nje per secilin.
    Ok, I-pakapshmi e thirsty, mund ta bej shkembimin, POR, me sjell dy, jo vetem nje! Sigurisht, ato duhet t'ju thote "po"! ; )

Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Fierake, po ta kishe lexuar me kujdes ate fjaline : "por derisa e kam gjetur do vazhdoj te lexoj dhe te shkruaj ketu" ndoshta nuk do e mendoje keshtu.
    As une nuk e ve doren ne zjarr qe eshte norvegjez, ama nje fjali e tille eshte e gabuar, pasi duhej te thoshte "derisa ta gjej...."

Nejse, koha do e tregoj!
    Nuk e dija se "derisa TA gjej" ishte e sakte, flm per korrigjimin. Prapeseprape e di se "do e tregoj" nuk eshte e sakte... .

Anėtarėsuar
    30-01-2012
    Vendndodhja
    Postime
    39
    Citim Postuar mė parė nga thirsty Lexo Postimin
    2.5 years ka

Shqiptar esthe
    hehe, kam thene rreth 3 vjet! . S'ka shume rendesi, por gjithsesi nuk jam shqiptar. Sa here duhet t'ju shpjegoj?

i/e regjistruar Maska e Etna Etna
    Anėtarėsuar
    22-06-2011
    Postime
    2,265
    Citim Postuar mė parė nga Elome Lexo Postimin
    hehe, kam thene rreth 3 vjet! : D. S'ka shume rendesi, por gjithsesi nuk jam shqiptar. Sa here duhet t'ju shpjegoj?
    Sa here qe ne te dyshojme
    Mos u merzit ti
    I like it when you smile, but I love it when I'm the reason. :)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Elome miku, ėshtė e pamundur tė shkruajė njė i huaj kėshtu gjuhėn shqipe, si ti qė e ke mėsuar gjuhėn shqipe nga muzika, sepse do tė kishe gabuar nė fjalė te cilat po t'i bėj me ngjyrė tė kuqe. Mbi 70% e shqiptarėve do tė kishin gabuar nė disa nga fjalėt qė t'i bėra me ngjyrė tė kuqe ( unė nėnvizova vetėm disa, jo krejt....)
    Dakord, jo tamam,
    Sepse 'cka te' nuk eshte aspak standarte por tipike qe perdoret nga verioret e forumit.
    Nje gje eshte e sigurte, djalin e kemi geg (ashtu si ti qe kujton se e ka te sakte kur eshte e kunderta) dhe eshte nje gabim qe e beni vetem ju verioret.
    Pra ia futi vetes duke perdorur nje shqipe dialektore duke e shitur si standarte.
    Tjeter gabim, shprehja "hehe", per te shprehur qeshjen, tipike dibrane(e madhe ose e vogel)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 11-02-2012 mė 05:07

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Jam nje djale nga Norvegjia, shpresoj se do t'me mirepresni dhe pse nuk jam shqiptar. Jam ketu sepse duhet/dua ta perdor edhe me shume gjuhen shqip. Jam i sigurt se do bėj disa gabime, por nese nuk me kuptoni, tregoma te lutem . Normalisht, dhe dua te bej shoqeri me shqipare!
    Sup nigga? Edhe unė jam njė djalė nga Mozambiku, pra i huaj, qe mėsoj shqip prej vitesh. Do tė me pėlqente tė shkėmbenim nė ardhmen e afėrt mendime mbi zgjedhimin e foljeve nė gjuhėn shqipe dhe pėrse pikėrisht merret si formė bazė e tyre, veta e parė, numri njėjės i kohės sė tashme sė mėnyrės dėftore. Kėrkoj ndjesė qė nuk arrij tė krijoj fjali gramatikisht tė sakta dhe me ngarkesėn e duhur emocionale letrare, por besoj se me ndihmėn tėnde, brenda njė kohe tė shkurtėr, do tė arrij tė kompozoj fjali operistike tė pėrsosura. Faleminderit dhe kalofsh mirė mes nesh.

B@NeS@XhIe Maska e B@Ne
    Anėtarėsuar
    04-01-2010
    Vendndodhja
    .............
    Postime
    4,338
    hehe, kam thene rreth 3 vjet! . S'ka shume rendesi, por gjithsesi nuk jam shqiptar. Sa here duhet t'ju shpjegoj?
    Epo aq mire sa e shkruan shqipen ti, nga mos te kete dyshime

Anėtarėsuar
    30-01-2012
    Vendndodhja
    Postime
    39
    Etna Etna, kam shume shume durim, dhe analizat m'i duket interesante
    WazzAAAp Force-Intruder? Je nga Mozambiku? : O. Do te dergoj nje pm . Dhe falmenderit : )

Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Dakord, jo tamam,
    Sepse 'cka te' nuk eshte aspak standarte por tipike qe perdoret nga verioret e forumit.
    Nje gje eshte e sigurte, djalin e kemi geg (ashtu si ti qe kujton se e ka te sakte kur eshte e kunderta) dhe eshte nje gabim qe e beni vetem ju verioret.
    Pra ia futi vetes duke perdorur nje shqipe dialektore duke e shitur si standarte.
    Tjeter gabim, shprehja "hehe", per te shprehur qeshjen, tipike dibrane(e madhe ose e vogel)
    S'kuptova "e ka te sakte kur eshte e kunderta", a ke nje shembull?
    "Ēka" eshte standarde, kurse "ē'tė" kam mesuar ketu ne forum. Flm per te! Shprehja "hehe" eshte tipike ne norvegjisht, besova se ishte universale... "Haha" ka nje kuptim pak te ndryshem.

Citim Postuar mė parė nga BaNeSaXhIe Lexo Postimin
    Epo aq mire sa e shkruan shqipen ti, nga mos te kete dyshime : D
    Cfare?

Anėtarėsuar
    30-01-2012
    Vendndodhja
    Postime
    39
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Sup nigga? Edhe unė jam njė djalė nga Mozambiku, pra i huaj, qe mėsoj shqip prej vitesh. Do tė me pėlqente tė shkėmbenim nė ardhmen e afėrt mendime mbi zgjedhimin e foljeve nė gjuhėn shqipe dhe pėrse pikėrisht merret si formė bazė e tyre, veta e parė, numri njėjės i kohės sė tashme sė mėnyrės dėftore. Kėrkoj ndjesė qė nuk arrij tė krijoj fjali gramatikisht tė sakta dhe me ngarkesėn e duhur emocionale letrare, por besoj se me ndihmėn tėnde, brenda njė kohe tė shkurtėr, do tė arrij tė kompozoj fjali operistike tė pėrsosura. Faleminderit dhe kalofsh mirė mes nesh.
    Pm nuk ishte pamundur.. Wow, nuk jam i vetmi! Ka edhe nje te huaj ketu! . Jeton ne shqiperi atehere? Per sa vite?

Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •