Close
Faqja 24 prej 196 FillimFillim ... 1422232425263474124 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 1960
    i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    tani djali im sa ti marresh ndonje gje nga dora ose i themi jo te kompiuteri o zot ka filluar te na godasi ose po nuk kishte njeri afer ja fut divanit me koke..........na gjeti belaja smundemi ti themi nji llaf,kur flen gjume nigjon muzik dhe ashtu me sy mbullur sa te mbaroi kenga tak ngren koken dhe dore te tastatura,e grim fare ne ket piciruk
    Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    sa interesante kur femijet fillojne e ecin , ecin ne maje te gishtave si balerine, ti hash sa te lezetshem qe jane

B@NeS@XhIe Maska e B@Ne
    Anėtarėsuar
    04-01-2010
    Vendndodhja
    .............
    Postime
    4,338
    Nje dite isha vetem me ēunin e vogel une ne dhomen kryesore dhe ai ne dhomen e vet duk luajtur
    PEr ca min nuk po degjoja zhurme , i flas me pergj qe po luan ...kur shkoj ta shoh , ē'te shoh
    komplet sirtaret te boshatis ...aaaaaaaaaaaaa ēar ke bere ...... ai ul midis rrobave dhe me ben nje buzeqeshje
    gjigande dhe me thote , po rregulloj

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Vajza ime nuk do te haje me luge. Pirunin se ka problem por me lugen as qe do te provoje. Gjithe gjerat tjera i ka bere ne kohe ose me heret se qe i bejne femijet zakonisht (nisem nga pervoja e grave me femije qe njoh). Sot gjysmen e supes nga luga e derdhi ne floke. U desh ta laje sadoqe e kishte kohen e gjumit.
    AUTOCHTHONOUS

Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Vajza ime nuk do te haje me luge. Pirunin se ka problem por me lugen as qe do te provoje. Gjithe gjerat tjera i ka bere ne kohe ose me heret se qe i bejne femijet zakonisht (nisem nga pervoja e grave me femije qe njoh). Sot gjysmen e supes nga luga e derdhi ne floke. U desh ta laje sadoqe e kishte kohen e gjumit.

dhe djali im nuk don fare me luge dhe gjellen kam filluar ta ziej te trashe qe ta haj me pirun ose dhe me duat,sot donte te hante vete makarona me shume i hongri tapeti se sa ai,merte nje makaron dhe e vinte per telefon te veshi dhe fliste duke bertit.......i thash jo mor djale goja esht ketu hahahahaaa

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga lisa12 Lexo Postimin
    dhe djali im nuk don fare me luge dhe gjellen kam filluar ta ziej te trashe qe ta haj me pirun ose dhe me duat,sot donte te hante vete makarona me shume i hongri tapeti se sa ai,merte nje makaron dhe e vinte per telefon te veshi dhe fliste duke bertit.......i thash jo mor djale goja esht ketu hahahahaaa
    Hahahahaha...me fal lisa12 shpresoj qe sma merr per keq po disi me lehteson qe edhe te tjeret kane probleme te tilla. E imja beri 21 muaj tani . Mbesa ime me nje vit e gjysme hante per bukuri , gati si nje i rritur. Dhe edhe librat thone qe me 18 muaj vec duhet te filloje te haje vet po ja qe nuk jane gjithe femijet njesoj. Pothuaj gjithe grate me femije me te cilat shoqerohem thone qe femijet e tyre ne kete moshe ishin ne gjendje te hane vet. Dhe kjo disi te ve ne siklet. Mos ndoshta une nuk i kam bere gjerat si duhet.
    AUTOCHTHONOUS

Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Hahahahaha...me fal lisa12 shpresoj qe sma merr per keq po disi me lehteson qe edhe te tjeret kane probleme te tilla. E imja beri 21 muaj tani . Mbesa ime me nje vit e gjysme hante per bukuri , gati si nje i rritur. Dhe edhe librat thone qe me 18 muaj vec duhet te filloje te haje vet po ja qe nuk jane gjithe femijet njesoj. Pothuaj gjithe grate me femije me te cilat shoqerohem thone qe femijet e tyre ne kete moshe ishin ne gjendje te hane vet. Dhe kjo disi te ve ne siklet. Mos ndoshta une nuk i kam bere gjerat si duhet.

jo mi zemer vetem se i kemi perkedhelur shume se gjermonet ja japin brotschen ne dor qysh 4 muaj dhe mos ta zgjasin fare dhe femijet duan sduan behen te shkathet.........i imi dhe 5 dite ben vitin,por dhe te tjeret i kam ushqyer vete dhe erzirerja me ka folur kur i kam derguar ne kopesht se vetem te mijte nuk dinin me ngene me luge,mos e vrit menje sh se do te haje sa te shkoi ne kopesht te pershendes

Walk a little slower... Maska e ♥ Ela ♥
    Anėtarėsuar
    11-07-2009
    Postime
    369
    Rexhi, how far along je moj? Sdija gje une... Congratulations!!!

I vogli im derdhi nja pake te tere me oriz dje ne kuzhine... Apo nuk ishte dhe orari qe sa do niseshim per te shkuar diku...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    ela jam 37 jave

meqe jemi tek tema e femijve, vdes kur me thot vajza "i love you very much" use "i love you too" pa i then un I love you me thot "i love you TOO" lol...ose kur do te me puthi ore minute, love her affections
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Walk a little slower... Maska e ♥ Ela ♥
    Anėtarėsuar
    11-07-2009
    Postime
    369
    Nice... me goc apo me cun? Me fal qe pyes po si kam ndjekur keto temat e fundit kam kohe pa u futur.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •