Po Rexhi. Andej nga malet apo kodrat e Poconos, ne Pa. Ne fakt jam ne dileme tani: spiderman broadway apo poconos? Se te medieval times shkoj dhe javes tjeter. Nje Nate ne NYC apo indoor water park. Kjo eshte dilema. lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Nuk e di si eshte disney andej nga amerika, por disneyland ne paris eshte tmerr .
Kam qene dy here me motren dhe femijet e saj , heren e pare ishte periudhe pushimesh shkollore dhe kishte shume francez dhe te huaj sigurisht, hyrja e shtrenjte 50 euro per person, ne ishim 4 , e kemi kaluar tere diten duke pritur neper rradha, kaq shume njerez kishte, te presesh tre ore ne rradhe me femije qe qanin nga padurimi , per te hypur ne lodra vetem 5 minuta.Ate dite vetem ne tre lloje lodrash arritem te benim, nje ore ne rradhe per te dale ne fotografi me micky.
Heren e dyte thame te shkojme ne nje dite te zakonshme te javes, koha e vranet, te ikim thame te perfitojme mbase nuk do kete kaq shume njerez sa heren e kaluar, po prap i kishim bere keqllogarite , qelluan periudha e pushimeve shkollore ne angli dhe prap kishte me shume njerez se heren e pare , e njejta histori.
Qe atehere edhe falas te jete nuk shkoj ne disneyland ne paris.
Kapitalistet , vendosin ca cmimesh dhe nuk sigurojne cilesi dhe mundesi, o te jene vendet e limituara o te ulin cmimet, po lene te hyje gjithe turma dhe cmimet i mbajne ne stratosfere, te shkretet femijet, te gjithe duke qare i shikoje, prinderit tere nervate ngrysur
for Pink: Hire a "Magician" to entertain him and his friends .. i think dats a cool idea
Marya me femije te vegjel per mua s'ja vlen te vesh ne Disney. Une s'kam qejf fare se sic the dhe ti eshte torture. Nuk eshte puna thjesht te leket. Me femijet e vegjel ne park vete dhe stresohesh se te ikin nga duart jo ne parqe te medhaja ku vene me qindra, mijera njerez. Kam filluar te ndjej bezdi nga vendet e zhurmshme ku njerezit hallakaten sa andej ketej. Me femijet e mi s'ja vlen te vesh. Cuni im eshte tip frikacaku dhe aspak i gatshem per te provuar dicka te re. S'me ka ngjare as mua e as burrit.Cupa akoma eshte ne ate moshe qe te iken nga duart. Me nje fjale eshte harxhim i kot tani per tani per mua kur e di qe femijet e mi do perfundojne duke qare sic bejne gjithmone kur une mundohem ti argetoj diku. Kam qejf te vete njehere ta shikoj per kuriozitet, por jo pa vajt cupa 5 vjec. Nje here mjafton se jemi dhe goxha larg dhe nuk do i leme leket vetem ne Disney.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 07-01-2012 mė 12:46
Feelings change - memories don't.
dhe un Marya kisha eksperience te keq kur shkova me vajzen, por mbase nga mosha e saj, besoj me pinkun do jet me e lehte meqe djalin e ka ne ate moshe qe mund te te degjojn...ama si ty kishte shume shume njerez, dhe shume te huaj, pothuajse degjoja me shume se 10 languages kur po ecia rruges ose kur prisja per rradhen....por yeah te presesh per rradhen te lodh shume...disa rides kan express pass, por jo te gjitha....por varet dhe nga parku qe shkon, meqe ka lloj lloj
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
flmd chicks per idete. Vazhdoni jepni idera se ne mos kete vit, do na hyjne ne pune ne vitet ne vazhdim apo dikujt tjeter qe do lexoj kete temen. Eni, dhe ajo eshte great idea, magician or klloun. Thx.
speaking of ketyre amusements parks, ne fakt eshte me shume lodhje .Mbaj mend vjet kur cova cunin ne sixflags, ishte nje nga ato ditet e nxehta, qe kam share e sterr sharre veten, wth dua une aty. rradhat pa mbarim, e my son eshte dhe tetanik (kot nuk thone per shtataniket qe jane te paduruar), imagjoni tetaniket jane even worse. LOL.
Ose picture this : ne water park, sesame place para nja 2 vjetesh. Rradha e gjate pa mbarim per te hypur lart ne nje water slide, si fun dukej kshu dhe pak scary. U futem ne rradhe, e prit e prit, o zot po deshe me me torturu me fut ne rradhe, por per femijet bejme cdo lloj sakrifice... ishim aty gati lart- kur degjoj my son: i got to use the bathroom. Sikur me ra qielli ne koke.OMG, pas 45 mins wait aty... mezi came rrugen per te dal jashte rradhes. Boooh. Po kam mesuar my lesson qe ate dite: never again ne dite weekendi ladies. Gjithmone shkoni dite te hene apo marte. Ska njerez shume dhe eshte fun.
kjo eshte nje me fun dhe scary per mua. e kam hyp cunin me zorr, edhe disa veta ne nje, puna eshte se heren e pare u ulem jo mire, jo te balancuar sipas peshave... omg, mire qe sdolem me b*c perpjete aty poshte .
but i like to take risks. aty eshte dhe bukuria. i love water parks. loool
Krijoni Kontakt