Close
Faqja 124 prej 196 FillimFillim ... 2474114122123124125126134174 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,231 deri 1,240 prej 1960
    i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Pėr: Klubi i mamave. Brockullat e zogjve tane;)

Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Marya ca thote macja? Mia ca thote qeni ? . Do marr dhe une nje puppy soon. eshte I trajnuar already. Biles kur hyn Brenda fshin, shkund kembet !
    kapitullova, nuk mundem me, qe kur ka ardhur jam pa gjume, u bene mbi 3 jave, ajo ka ritmin e saj ha pi, fle gjate dites dhee naten do lojra, nuk rri dot vetem se mjaullin, keshtu qe e fus te dhoma ime , edhe burri iken ne dhomen tjeter, e mbyll deren se do qetesi, keshtu qe mbetem une ta duroj gjithe naten, me ben si fushe futbolli, mi terheq floket, me lepin fytyren, kur dua te lexoj dicka me hidhet mbi libra, me kap stilolapsin dhe do te luaj me te, vazot e luleve mi theu.
    Skam pare keshu mace une, shtepia rremuje hesapi se me ndjek nga mbrapa dhe cdo gje qe rregulloj ajo e hedh permys.
    Te djelen do tja jap dikujt, na vjen keq se eshte kaq e embel , por sdurohet non stop, jam bere si zombi.
    Kam frike se vajza do qaje tej mase, po u cmenda , sjam as per pune, per shkak te nje mace, ncncnnc
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    kapitullova, nuk mundem me, qe kur ka ardhur jam pa gjume, u bene mbi 3 jave, ajo ka ritmin e saj ha pi, fle gjate dites dhee naten do lojra, nuk rri dot vetem se mjaullin, keshtu qe e fus te dhoma ime , edhe burri iken ne dhomen tjeter, e mbyll deren se do qetesi, keshtu qe mbetem une ta duroj gjithe naten, me ben si fushe futbolli, mi terheq floket, me lepin fytyren, kur dua te lexoj dicka me hidhet mbi libra, me kap stilolapsin dhe do te luaj me te, vazot e luleve mi theu.
    Skam pare keshu mace une, shtepia rremuje hesapi se me ndjek nga mbrapa dhe cdo gje qe rregulloj ajo e hedh permys.
    Te djelen do tja jap dikujt, na vjen keq se eshte kaq e embel , por sdurohet non stop, jam bere si zombi.
    Kam frike se vajza do qaje tej mase, po u cmenda , sjam as per pune, per shkak te nje mace, ncncnnc
    qenke torturu o Marya. po c'tu desh me mace moj. Hiqe, falja ndonjerit, jepe qe te shpetosh

une sot marr/m'sjellin nje puppy. 7 muajsh, i trajnuar, i sjellshem, i dashur, i bukur. E forta eshte se une i kam frike. Kete procke qe me ben Nikollaq ska me ta harru!! lol. Do sjell pikcers neser.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 28-06-2013 mė 18:32
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    qenke torturu o Marya. po c'tu desh me mace moj. Hiqe, falja ndonjerit, jepe qe te shpetosh

une sot marr/m'sjellin nje puppy. 7 muajsh, i trajnuar, i sjellshem, i dashur, i bukur. E forta eshte se une i kam frike. Kete procke qe me ben Nikollaq ska me ta harru!! lol. Do sjell pikcers neser.
    Pink qente jane me keq. Kepuceve njehere u bejne zbor. Mos le shapka sheshit se do i gjesh te pergjysmuara pastaj.
    Feelings change - memories don't.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Pink qente jane me keq. Kepuceve njehere u bejne zbor. Mos le shapka sheshit se do i gjesh te pergjysmuara pastaj.
    Ca qeni ke ti Mia? Ky qe me sollen mua eshte i urte, i trajnuar already (shitzu). Biles mua sa me pa, ma luajti bishtin. I pelqeva me nje fjale. Kur tundin bishtin na qenkarka shenje kenaqesie, pelqimi . Nuk e di a do survive une njehere. Qenka friendly keshtu, por lista me cfare duhet te besh qenka e gjate. Dashka me u cu heret, per ta shetit. Big No nga une.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 28-06-2013 mė 23:11

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

cunit tim po i iken mendja prej ketij. lol

u like him?

B@NeS@XhIe Maska e B@Ne
    Anėtarėsuar
    04-01-2010
    Vendndodhja
    .............
    Postime
    4,338

ahaha Normale Pink, ai te beka per vete, sa i miiil

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

bane,

femer apo mashkull eshte qe te ben per vete?

lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

B@NeS@XhIe Maska e B@Ne
    Anėtarėsuar
    04-01-2010
    Vendndodhja
    .............
    Postime
    4,338

xhuxhumaku , ketij per mua eshte mashkull ē'rendsi ka gjinia , kafsha vetė te ben per vete

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Citim Postuar mė parė nga B@Ne Lexo Postimin
    xhuxhumaku , ketij per mua eshte mashkull ē'rendsi ka gjinia , kafsha vetė te ben per vete
    Me cente, duhet kujdes, se jane celoza te medhej, kane kafshuar per vdekje pash burrin e zonjes

kshu thuj ishalla o femer,

se hy ne evrope
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

B@NeS@XhIe Maska e B@Ne
    Anėtarėsuar
    04-01-2010
    Vendndodhja
    .............
    Postime
    4,338

lool Xhuxhumak femer apo mashkull ka xheloza ne te dyja gjinite

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •