Ju andej me siguri do na dilni Lemurian...
Ju andej me siguri do na dilni Lemurian...
I bie tė jeni brezi i tretė domethėnė, para Atlantasve qė ishin brezi i katėrt, se pastaj brezi i pestė janė Arianėt.
Kėta Lemurianėt ishin gjigandė fare fare...
Hė tė pėlqen si ide?
Ne te tirones jemi blond dhe sycka blue. As veriu, as jugu sna e merr dot!
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Bjonde... lmao... pink get a tripod for ur night photography
Yes, cut the crap,
pergjigju shkurt dhe qarte pa i bere bisht,
ēfare tiparesh fizike percaktojne nje njeri si pjese e rraces Arjane?
Dmth tema eshte per tipare fizike, ne po flasim per pune feje e per dije te zotit.
Se hapesi i temes nenkuptoi qe bjond me sy blu eshte arjan, ne te tjeret jemi te perzjere.
Pra Arjan=bjond sy blu?
Si thua ti biem shkurt dhe qarte pa u verdallisur kot me kot.
O Yes* pi ndonje gote uje te ftohte edhe mos merr flake. Jo per gje po nuk po impresiono njeri a aq me pak mua. Po deshe mos kthe pergjigje si e forte po reago me ndonje argument.
Kur te bera nje pyetje direkte u shmange (Si i perkufizon ti arianet?)... keto gjerat e tipit "ca dije zoteronin arianet" jane budalleqe wikipedia. Ja ta them une dijen e leshit: keta ishin sekt kristian qe nuk e pranonin jezusin si te njejte me zotin. bazoheshin me nje ungjill te caktuar. Kaq... mund te fillosh te flasesh per tesofiket etj etj po jane te gjitha budalliqe si ato te crowleyt e shoke.
Hiqe kete fiksimin e kunjave se edhe kur flas ndonjehere per te ndez "acarim" e kam me teper per humor... nqs do thuaje edhe as te ze ne goje fare se na gerrice me te vertete tani. Edhe ta kam thene edhe me pare... ti si mendjehapur qe je... hapja mendjen edhe idese qe mund te jesh shume larg nga ajo e verteta sublime edhe mjaft i fole te tjereve sikur po poston nga bodrumet e arkivave te vatikanit. Zbrit nga podiumi imagjinar.
Nese vertete do te angazhohesh me nje diskutim me mua, merr nje pozicion edhe fol... po ti citoj postimet e tua ne kete teme, nuk besoj se ke lene ndonje gje te mundshme pa thene per arianet. Kuptohet pervec atyre qe jane te mbeshtetura realisht ne studime per te cilat nuk besoj se ke ndonje reference. Po kjo ska rendesi se jo cdo gje mund te jete fushe interesi e gjithkujt.
Une para se te shkruaj 2 faqe sqarim llogjik se ca dreqin "mund" te kene qene arianet (vi re fjalen kyc mund), sigurohem qe mundi nuk me shkon kot.
E kam bere edhe here te tjera ne kete forum pa rezultat duke shkruar tema me dhjetera faqe ku idiotet si gjithmone dilnin ne konkluzion tjeter per tjeter.
Krijoni Kontakt