Close
Faqja 9 prej 36 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 360
    Ju andej me siguri do na dilni Lemurian...

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    Ju andej me siguri do na dilni Lemurian...
    Me te thane te drejten kete fjal per here te pare po e ndegjoj .

Nese mundesh pak ma shum me shtjellu (por jo aq sa per 4 faqe lol )

I bie tė jeni brezi i tretė domethėnė, para Atlantasve qė ishin brezi i katėrt, se pastaj brezi i pestė janė Arianėt.
    Kėta Lemurianėt ishin gjigandė fare fare...
    Hė tė pėlqen si ide?

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ne te tirones jemi blond dhe sycka blue. As veriu, as jugu sna e merr dot!
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Bjonde... lmao... pink get a tripod for ur night photography

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anėtarėsuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Tani nuk e mbaj veten pėr antropologe, por besoj se idenė e pėrgjithshme besoj se e kam, dhe nga ana ime nuk e kam lidhur ndonjėherė antropologjinė me linguistikėn, por pėr tė mos pėrsėritur veten, e kam cekur njė pjesė nė forum ēėshtjen e antroplogjisė mbi objektin e saj tė studimit:
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...3&postcount=60

Nga ana tjetėr jam e ndėrgjegjshme gjithashtu qė termi arian ėshtė pėrdorur pėr qėllime tė ndryshme, por ide qė mė ėshtė krijuar mua personalisht me aq sa kam mundur tė lexoj deri tani, ka tė bėjė me tė qėnurit "racė" po e themi kėshtu pėr lehtėsi tani. Arianėt ishin fiset e para qė populluan Europėn, tiparet e tyre fizike kryesisht ishin kėto: tė bardhė tipikė, flokė tė ēelur (bjondė po themi), sy blu - jeshilė, tė gjatė.... shquheshin pėr karakterin e tyre fisnik dhe fuqinė e mendjes..
    Arianėt thuhet se ishin ndjekės tė Arius, dhe historinė e Arius besoj se ti e di shumė mė mirė se unė...
    Arius dhe ndjekėsit e tij arianėt nuk besonin kollaj ato pėrrallat fetare mbi hyjnizimin e Jezusit, kishin mendim tjetėr... po pse? - lind pyetja...
    Ēfarė dinin arianėt, ēfarė pėrfshinte Dija e tyre?? Njė dije qė duhej mbajtur e shtypur mė pas nga Kostandini me vendimin e famshėm tė Kuvendit tė Nikeas...
    Mos vallė ishin ata qė posedonin "Dijet e Zotit"??
    Cfare do te thuash me kete qe mos valle ishin ata qe posedonin dijet e Zotit?

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga Meriamun Lexo Postimin
    Cfare do te thuash me kete qe mos valle ishin ata qe posedonin dijet e Zotit?
    Eshte faji i wikipedias shoku...

Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Eshte faji i wikipedias shoku...
    Unė wikipedian nuk e kam pėrdorur ndonjėherė dhe as e pėrdori. Nėse kishe ndonjė gjė, mund ta thoje atėherė kur cituam njėri tjetrin (nė fakt edhe e kėrkova), dhe jo tė hedhėsh kunja lart e poshtė.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Yes, cut the crap,
    pergjigju shkurt dhe qarte pa i bere bisht,
    ēfare tiparesh fizike percaktojne nje njeri si pjese e rraces Arjane?
    Dmth tema eshte per tipare fizike, ne po flasim per pune feje e per dije te zotit.

Se hapesi i temes nenkuptoi qe bjond me sy blu eshte arjan, ne te tjeret jemi te perzjere.
    Pra Arjan=bjond sy blu?

Si thua ti biem shkurt dhe qarte pa u verdallisur kot me kot.

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Unė wikipedian nuk e kam pėrdorur ndonjėherė dhe as e pėrdori. Nėse kishe ndonjė gjė, mund ta thoje atėherė kur cituam njėri tjetrin (nė fakt edhe e kėrkova), dhe jo tė hedhėsh kunja lart e poshtė.
    O Yes* pi ndonje gote uje te ftohte edhe mos merr flake. Jo per gje po nuk po impresiono njeri a aq me pak mua. Po deshe mos kthe pergjigje si e forte po reago me ndonje argument.
    Kur te bera nje pyetje direkte u shmange (Si i perkufizon ti arianet?)... keto gjerat e tipit "ca dije zoteronin arianet" jane budalleqe wikipedia. Ja ta them une dijen e leshit: keta ishin sekt kristian qe nuk e pranonin jezusin si te njejte me zotin. bazoheshin me nje ungjill te caktuar. Kaq... mund te fillosh te flasesh per tesofiket etj etj po jane te gjitha budalliqe si ato te crowleyt e shoke.
    Hiqe kete fiksimin e kunjave se edhe kur flas ndonjehere per te ndez "acarim" e kam me teper per humor... nqs do thuaje edhe as te ze ne goje fare se na gerrice me te vertete tani. Edhe ta kam thene edhe me pare... ti si mendjehapur qe je... hapja mendjen edhe idese qe mund te jesh shume larg nga ajo e verteta sublime edhe mjaft i fole te tjereve sikur po poston nga bodrumet e arkivave te vatikanit. Zbrit nga podiumi imagjinar.
    Nese vertete do te angazhohesh me nje diskutim me mua, merr nje pozicion edhe fol... po ti citoj postimet e tua ne kete teme, nuk besoj se ke lene ndonje gje te mundshme pa thene per arianet. Kuptohet pervec atyre qe jane te mbeshtetura realisht ne studime per te cilat nuk besoj se ke ndonje reference. Po kjo ska rendesi se jo cdo gje mund te jete fushe interesi e gjithkujt.
    Une para se te shkruaj 2 faqe sqarim llogjik se ca dreqin "mund" te kene qene arianet (vi re fjalen kyc mund), sigurohem qe mundi nuk me shkon kot.
    E kam bere edhe here te tjera ne kete forum pa rezultat duke shkruar tema me dhjetera faqe ku idiotet si gjithmone dilnin ne konkluzion tjeter per tjeter.

Faqja 9 prej 36 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •