Close
Faqja 11 prej 36 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 360
    Blanc et noir
    Anėtarėsuar
    28-03-2005
    Postime
    491
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Ne te tirones jemi blond dhe sycka blue. As veriu, as jugu sna e merr dot!

Tironset e vėrteta dallojnė pėr sy larush, sorry.
    Quand le doigt montre le ciel, l' imbécile regarde le doigt.

Jezusi dhe Muhamedi a.s kane qene bjonde dhe sy kameleon
    Revolution 1848

Citim Postuar mė parė nga ☆Angie☆ Lexo Postimin
    Antropologjia ka ca qindra vjet qė nuk e njeh e pėrdor mė termin racė! ....A mund tė pretendojmė ne shqipot e sotėm, qė kemi ngjashmėri tė njėjtė me ilirėt e dikurshėm? Ne me ilirėt jemi 26 kusur shekujsh larg. Jemi pasardhėsit e tyre por s'mund tė jemi ende gjenetikisht tė njėjtė ashtu si edhe gjuha s'ėshtė mė e njėjtė.
    Po ē'tė bėjmė ne qė kemi studiuar nė fakultet me libra tė botimit tė 2007 antropologjinė, dhe pėrdoret termi racė dhe pėrkatėsi racore? Mund tua thuash me kompetencė atyre qė i bėjnė tekstet, jo ne qė po diskutojmė lirisht me njėri tjetrin, se nuk kemi ngelė me tė bė akrobacira, se kemi gjėra mė tė vlefshme pėr tė bėrė, apo jo?
    Por gjss flm qė na informove, tani do ta kem parasysh :-) pa tendencė e them...
    Sa pėr shqipot e sotėm, mė duket se e kam cituar nė njė postim qė nuk po flas pėr puritet 100%.
    E sa pėr fantashkencėn, mund t'u ankohesh autorėve dhe t'i sjellėsh nė binarė. Do ishim edhe ne tė lumtur tė informohemi mė shumė, se fundja diskutimet kėtė qėllim kanė, apo jo?
    O yes* akoma nuk me dhe pergjigje per ate qe kishe shkruajtur..
    Mos valle arianet kishin dijen e Zotit?
    Meriamun, unė thjesht bėra njė pyetje kur e shkrova, madje e ke me dy pikėpyteje pas dhe me thonjėza tė vėna, nėse e ke vėnė re
    Nuk e shpika unė thjesht pyeta pėr ta ditur sa qėndron...

Diskutim tė mbarė...

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    E para e punės, ėshtė e pasjellshme t'i drejtohesh tė tjerėve: "shko e pi ujė tė ftohtė, apo bėj kėtė e atė". Njė mėnyrė tė tillė tė drejtuari nuk e kam pėrdorur as ndaj teje, dhe askujt tjetėr, kėshtu qė s'para ėshtė korrekte.
    Atehere qe mos marresh pergjigje te ketij tipi, mos u sill arrogante kundrejt atyre qe nuk e justifkojne arrogancen tende. Arroganca ne shkrime te ketij niveli (te ulet qe ka tema) justifkohet kur ke perpara ndonje me 8 klase.

E thashė shumė thjeshtė edhe nė temė: idea ime ėshtė thjesht e pėrgjithshme nga ajo qė kam mundur tė lexoj, dhe nuk po pretendoj tė them mendime absolutiste...
    Prandaj e quajta wikipediste. Dhe te thashe qe nuk ka ndonje gje te keqe. Wiki e mban biseden ne kete nivel: te pergjithshem. Pa thene asgje konkrete. Njeriu nga dija e pergjithshme del ne nje esence. Esenca eshte ajo qe mbart me vete edhe ne nje bisede tavoline. 2-3 fjali... jo kuvendi i nikeas apo gjera te percipta te wikit...

Tani ē'ke qė pėrmend tė folurėn time si me qenė nga arkivat e vatikanit dhe se unė qenkam tek e vėrteta sublime?
    Sepse flet sikur ke ndonje informacion me origjine esoterike qe nuk mund ta leshosh, po e formulon ne forme pyetjesh retorike te tipit "ju jap une nje ide ku mund te gjendet informacioni i vertete". Kur e dime shume mire qe nuk e ke... po ta kishe do e kishe thene se sben... nuk e mban dot... eshte me e forte se ti.

Ah se desh harrova; nuk u shmanga, e thashė shumė qartė: sipas mendimit tim janė racė
    Qe te thuash qe jane race, duhet ta shoqerosh me nja 2-3 rreshta qe e justifikojne pohimin. Te tipit cfare race, e ardhur nga ku dhe e gjendur ku? Cfare tiparesh e bejne race? Perndryshe jemi prape ne fillim. Prandaj te kerkova perkufizim. Kufijte qe permbledhin kete race cilet jane, dhe tiparet e saj dalluese.

Sa pėr atė qė mė nė fund na e sqarove mbi dijen e le...it qė zotėronin: flm qė na e bėre tė qartė, sepse unė fundja thjesht pyeta pėr tė marrė pėrgjigje...
    Sapo the qe jane race... pastaj permende sektin, ariusin, konstantinin, kuvendin dhe na i diferencove si grupim fetar... cka eshte ne kundershtim me pohimin tend. Feja nuk perben race.

Tjetėr, nuk shkruaj pėr tė impresionuar njeri (dhe ku aman, nė forum kam mbetė pėr vėmendje se nuk ma var njeri jashtė prej kėtu, e ke parasysh?) aq mė tepėr tė tė impresonoj ty. Lėre pastaj, se mė demoraliozove me atė podiumin imagjinar...
    Kete e lashe per ne fund se meriton vemendje. Keto momentet e vogla te te vertetes jane interesante per personazhet forumore. Ti e kerkon vemndjen pak me me ngulm se c'duhet. Pastaj vjen e thua kete pjesen ne bold... qe nenkupton qe ty ta varin edhe jashte. Edhe kjo me ben per te qeshur sepse kete nuk e vuri njeri ne dyshim. Ti mund te jesh supersexy e ku di une, me 1000 qe jargaviten ne dite pas teje (kam degjuar ndryshe lol), po kjo nuk ndryshon asgje te postimet e tua ne forum dhe personazhi virtual qe perfaqeson ketu. Ketu je mendja... ketu trupi nuk ka rendesi...
    E gjithe pjesa ne bold Yes* qe nje shperthim pasigurie i cuditshem. Edhe ta them si dikush qe te flet per mire... merre si te duash... bej dicka per kete pjesen e pasigurise dhe kompleksit qe te shoqeron. E ben evidente shpesh ne postime qofte edhe pa dashje. Kjo ishte jashte temes edhe miqesore nese te pelqen ta quash te tille. Endrra...uje...mbytje...

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Pulizh Yes* mos e merr personale. Fola nė pėrgjithėsi, edhe pse pėrgjegjėsia kėtu je ti :P
    Tė citova direkt ty si tip introje, pėr tė lidh fillin e mendimeve mė shumė.

Ti e ke parasysh kur s'tė rrinė gishtat apo?
    Elegance is an attitude.

i larguar Maska e bindi
    Anėtarėsuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    Po ja p.sh unė qė jam nga veriu dhe bjonde natyrale tipike dhe sytė jeshilė, ēa duhet tė them; qė mė kanė sjellė nė Shqipėri nazistėt nė pako me fjongo? lol
    Hm,qenke tipi i femres qe me pelqen!Lol

Citim Postuar mė parė nga ☆Angie☆ Lexo Postimin
    Pulizh Yes* mos e merr personale. Fola nė pėrgjithėsi, edhe pse pėrgjegjėsia kėtu je ti :P
    Tė citova direkt ty si tip introje, pėr tė lidh fillin e mendimeve mė shumė.

Ti e ke parasysh kur s'tė rrinė gishtat apo?
    Besoj se pėr kaq kohė sa jam nė forum, nuk mbaj mend t'ia kemi marrė njėra tjerės me tė keq apo me tendencė, dhe unė thjesht tė ktheva pėrgjigje po pa tendencė.
    Thjesht iu referova teksteve studimore mbi antroplogjinė, qė kemi pasur pėrfshirė nė kurrikulat mėsimore nė fakultet, dhe pjesa tjetėr kishte tė bėnte me studime tė bėra nga tė tjerė (ata budallenjtė blavatsky, crowley etj ) , tė cilėt i kam lexuar thjesht pėr kėrshėri.

Sa pėr pėrgjegjėsinė e pranoj, kėrkoj gjykim tė shkurtuar. :P

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    (ata budallenjtė blavatsky, crowley etj ) , tė cilėt i kam lexuar thjesht pėr kėrshėri.
    Crowley & co. nuk eshte kersheri. Vetem permes 2 mundesish arrin te keto lloj budallalleqesh:

1. Kerkim i deshperuar ne okultizem. Perfundon qe dikush me ndonje vend ka folur per crowleyn duke e quajtur te madh a ku di une... perfundon qe e lexon me mendje se do te gjesh dicka aty... edhe vertete gjen... lol po jo ajo qe pritet.

2. Kur dikush behet i bezdisshem duke kerkuar vazhdimisht "cfare te lexoje", ai qe di cfare te lexoje e ka porosi ta percjelle bezdisesin drejt ketyre lloj leximeve. crowley eshte way out per shume vellazeri masonike kur duan te percjellin gjysem te diturit...lol... po besoj rasti yt do te jete ai i pari.

Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Atehere qe mos marresh pergjigje te ketij tipi, mos u sill arrogante kundrejt atyre qe nuk e justifkojne arrogancen tende. Arroganca ne shkrime te ketij niveli (te ulet qe ka tema) justifkohet kur ke perpara ndonje me 8 klase.
    Nuk fola me arrogancė, ėshtė thjesht perceptimi yt.
    Prandaj e quajta wikipediste. Dhe te thashe qe nuk ka ndonje gje te keqe. Wiki e mban biseden ne kete nivel: te pergjithshem. Pa thene asgje konkrete. Njeriu nga dija e pergjithshme del ne nje esence. Esenca eshte ajo qe mbart me vete edhe ne nje bisede tavoline. 2-3 fjali... jo kuvendi i nikeas apo gjera te percipta te wikit...
    Pėr tė marrė pėrgjigje konkrete e shtrova bisedėn.

Sepse flet sikur ke ndonje informacion me origjine esoterike qe nuk mund ta leshosh, po e formulon ne forme pyetjesh retorike te tipit "ju jap une nje ide ku mund te gjendet informacioni i vertete". Kur e dime shume mire qe nuk e ke... po ta kishe do e kishe thene se sben... nuk e mban dot... eshte me e forte se ti.
    Nuk e formuloj fare nė formė retorike, dhe as bėj sikur po jap ndonjė burim ezoterik. Jam larg kėtyre gjėra ezoterike, s'janė pėr mua... i lexoj pėr hobi, kaq.
    E di ti qė ėshtė mė e fortė se unė, po ta kisha?

Feja nuk perben race.
    Nuk e kam thėnė ndonjėherė.

Kete e lashe per ne fund se meriton vemendje. Keto momentet e vogla te te vertetes jane interesante per personazhet forumore. Ti e kerkon vemndjen pak me me ngulm se c'duhet. Pastaj vjen e thua kete pjesen ne bold... qe nenkupton qe ty ta varin edhe jashte. Edhe kjo me ben per te qeshur sepse kete nuk e vuri njeri ne dyshim. Ti mund te jesh supersexy e ku di une, me 1000 qe jargaviten ne dite pas teje (kam degjuar ndryshe lol), po kjo nuk ndryshon asgje te postimet e tua ne forum dhe personazhi virtual qe perfaqeson ketu. Ketu je mendja... ketu trupi nuk ka rendesi...
    E gjithe pjesa ne bold Yes* qe nje shperthim pasigurie i cuditshem. Edhe ta them si dikush qe te flet per mire... merre si te duash... bej dicka per kete pjesen e pasigurise dhe kompleksit qe te shoqeron. E ben evidente shpesh ne postime qofte edhe pa dashje. Kjo ishte jashte temes edhe miqesore nese te pelqen ta quash te tille. Endrra...uje...mbytje...
    E mirė mirė, po ta lėmė si thua ti, se je ekspert me kėto profilet forumore, dhe siē tė thashė mbaje atė mendim se nuk mė prish punė.
    Por diēka desha tė sqaroj, atė pjesėn me bold, nuk e kisha pėr fizikun, ēke qė u kape kot? Ahahaha sa pėr atė nė kllapa, ashtu thonė, vesh mė vesh tė ka ardhur? lol
    S'ka gjė, e pranoj, s'mė prish punė. :P
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Crowley & co. nuk eshte kersheri.
    Thjesht ngaqė jam kurioze si natyrė, kurioziteti po qė ėshtė mė i fortė se unė. Po s'mė prish punė lol. mbaje atė mendim qė ke, gjithsesi nuk ta marr me tė keq. Pėrkundrazi, do reflektoj mbi kėshillat e tua dashamirėse, se mbase ti mė njeh mė shumė se e njoh unė veten...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fleur Blanche : 23-01-2012 mė 13:47

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    vesh mė vesh tė ka ardhur?
    Po te kishte vesh qe flet ... po. lol

Faqja 11 prej 36 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •