Close
Faqja 82 prej 127 FillimFillim ... 3272808182838492 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 811 deri 820 prej 1268
    ...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

Wink

Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    A qaq leht bini pre e provokimeve beogradase a... Une vlla ma shume i besoj temit se t'hujit

Shif shif ku informohen per gjendjen ne Kosove VVVufundusja... hahahah

jo, jo une shpika, se me duhej ta sillja lajmin ne teme ketu

http://www.kohaditore.com/?page=1,13,84279
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar më parë nga Pika-Kufi.1-31 Lexo Postimin

THAÇI FTON VETËVENDOSJEN PËR DEBAT NË KUVEND

Nga Express 18 Janar 2012 15:09

Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi ka ftuar Lëvizjen Vetëvendosje për një debat në Kuvendin e Kosovës.

Ai ka përsëritur se rrugët nuk janë vendi i duhur për të zgjidhur problemet.

"Dallimet dhe dilemat nuk zgjidhen në rrugë. E ftoj Vetëvendosjen që të kthehet në Kuvend dhe t’i bisedojmë të gjitha. Kam qenë i hapur dhe kam ftuar opozitarët. E kam ftuar edhe Vetëvendosjen, por ata kanë refuzuar. I ftoj që të mos e bartin politikën në rrugë. Zyra ime ka qenë dhe është e hapur për Vetëvendosjen. Të shmanget dhuna dhe rruga, e ta zhvillojmë debatin në institucione”, tha Thaçi.
    Haha, ne cilin kuvend?
    Idiotelleku i radhes ... po ftoka VV per debat ne institucionin qe neperkembi vete. LMAO
    Pos humbes qenka dhe gomar qe i bie "Gamor Looser" ... lol
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Citim Postuar më parë nga Pirate of Love Lexo Postimin
    jo, jo une shpika, se me duhej ta sillja lajmin ne teme ketu

http://www.kohaditore.com/?page=1,13,84279

Po edhe Koha e Vetonit qanejna dika i ka marr

Pirat of Love. Kshtu me doren nzemer krejt jan merr nja mshaj tjetrit.

Rexhep Selimi dihet per levizjet e tij qe ka pas qysh nga PDK tani ne AAK tani ne VVV ky ka te shkon e ban..... M ... me te madh te shtypit.

E sa te jan neper krye parti si qiftat e Rexhepit ( t'selimuvite ) , Engjullit Vrases Gjavitit te Halitajve... Edhe bandave te Dukagjinit, Isa Mustafajt t'llapoviqe ,cila do parti qe te vjen ne krye populli te njejtin sahan ka me pas mos te mashtrohen badihava.

E sa i perket ketyne tendereve te mdhaja Gjigande po e quaj une,si Bektel Enka nuk i vet askush se kend do ta marr per transport te zhavorit asfalltit apo qfar targash do te ken ata kamjona. Sepse dihet fare mire qe pas Bektel Enkes fshihen senator Amerikan dhe ata marrin kend te dojn. Per qyqeverine e Kosoves eshte e vetmja gja qe ta nenshkrujn kontraten me Bekten e bekta i kontrakton firmat qe kan kamjona dmth qeveria ka pune me Bektelen e jo me ata kalamajt tjere.

Biznisi nuk njef patriotizem jo vetem qeveria thaqi 1 apo thaqi 2, po edhe kush do qe te vjen te njejten rruge do ta ndjek sepse ne Kosove nuk ka ndonje kompani te madhe qe i ka mbi 30 apo 40 kamjon e rruget nuk shtrohen me traktora Fergusona 39-sha e me 33-sha e as me Rakovica e Ursuza e Univerzalla po me Kamjona - Volvoja- Mercedesa- Man etj etj .

E qeshtu knej ka na i paten shtru do rruge ka qen nje firme nga shqiperia u thirke Viktoria Invest- me tabela nga Lezha dmth ne Drenice vetem kompani vendore ka pase... Hahahaha. Edhe sa per informacion pas 1 viti e ka lshu rruga.

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar më parë nga halla mine Lexo Postimin
    Une te thash a keni tru n'ata kry.. jo rastesisht.
    Ata qe blejne jane me qindra mijera dhe nuk bllokohen. Duhete te bllokohen ata qe e sjellin mallin ne Kosove, tregtaret e medhenj, qe jane shume me pak.

Qeveria per çka zgjidhet? Per te mbrojtur interesat e vendit. Populli ja beson atyre problemet e nderlikuara dhe ata duhet te gjejne menyrat se si do ta bejne kete. Pse po kerkon nga qytetaret te behen patriot e te njejten gje nuk po e kerkon nga qeveria? Ne po e dime qe problemi qendron te qytetaret.. sepse po te egzistonte ne ta nje grime dashnie per kete vend jo qe s'do blenin mallra shkijeve, por as kjo qeveri nuk do ishte ku eshte.
    Nese qeveria i qo durte nga mbrojtja e ekonomis se vendit, kjo nenkupton automatikisht.. ju ke dorezu shkaut. Mos prit prej popullit asnjeher gjera vetvetiu. Populli don organizim o shoq.. prandaj zgjedh nje Kuvend, qe t'i jep kahje te ardhmes se tij.

Ketu eshte krejt problemi. Po e thu vet. Frika qe te humbet pushteti e detyron qeverin qe te pranoj gjera teresisht jashte interesit te qytetareve te vet. Po mendojne per veti pra, per both te vet.
    Kjo eshte e vertet per qeverin, per friken e tyre.. por eshte jashte realitetit, s'eshte fare reale. Le t'i mbrojne qeveritaret interesta e vendit ashtu siç duhet.. dhe s'ka bir nane ne Evrop a bot qe mund t'i shkarkon. Do t'i mbronte populli me protesta.. evropa nuk mund te ngrihet kunder vullnetit te qytetareve. Harro ate pune.
    Qeveritaret frigohen nga diqka tjeter.. nga nxjerrja e te palarave te tyre. Kjo eshte e vetmja arsye. Per kete neve na duhen njerez te ndershem ne krye.. te cilet nuk mund t'i shantazhojne ne asnje menyre.

Na duhet ta enderrojme e ta kemi synim idealen.. jo banalen, nenshtrimin diktateve edhe kur e dime se na demtojne rende.
    E dime edhe sa trima jane shqiptaret.. edhe per serbet e dime. Trimerin ne popull e zgjon lideri, gadishmeria e tij per sakrific. 10 vjet para lufte rugova s'bani tjeter pos kukati.. ku ku ku ku.. Kjo ndikon absolutisht ne pergaditjen psikologjike te qytetarit per tu rreshtuar ateher dhe aty ku e kerkon nevoja.
    Mos tento ti shfajesosh qeveritaret duke marre per baze guximin dhe vlerat e qytetareve. Eshte absurd.
    -ju veq zhurm po beni,a e dini ju cilat jane produktet serbe qe importohen me se shumti,gruri,miseri,vaji ushqimor(luledielli),nafta dhe derivatet e saje(ne nuk kemi rafineri)dhe materiali ndertimor,ramiz kelmendi mbrem ne KTV i sqaroi mire keto pune,ne edhe mos me ble mallera serbe perseri do te importoim se nuk kemi prodhim vendor,do te blejm nga maqedonasit qe jan nje m..t si serbet.
    -mos jep diagnoza per bashkbiseduesit se eshte veti e keqe.
    -qeveria zgjedhet per ti mbroit interesat e vendit ne nje bote reale e cila nuk eshte ideale e as imagjinare e virtuale ne te cilen jeton vetem vv.
    -nuk eshte problemi pse shkarkohet qeveria,problemi eshte cka fitoim me konfrontimin me nderkombtaret,pa ndihmen e te cileve edhe sot do te ishim refugjat e disa maleve e prrojeve.
    -populli nuk shkoi pas rugoves pse e donte rugoven,po ishte me leht me than na jemi paqesor me rugoven,edhe pse nuk benin asgje per rugoven,as anetaresin e ldk shumica nuk e kan pagu,rugova gjat luftes nuk kishte nevoi per 100.000 njerez ai rezistencen paqesore mund ta bente vetem me adnan merovcin e skender hysenin
    -qeveritaret e sotem dhe te djeshem nuk i shfajesoi per gjendjen ku jemi,kjo klas politike eshte pergjegjese per gjendjen ekonomike,sociale,aresimin,shendetesin,sundimin e rendit dhe ligjit,administraten e per poziten e KOSOVES ne raport me nderkombtaret fajtor eshte populli bashk me politikanet qe jan pjelle e keti populli,e kemi qeverin,presidenten dhe kuvendin qe e meritoim.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    THAÇI FTON VETËVENDOSJEN PËR DEBAT NË KUVEND

...hahahahahaha....o kryeminister , lej rrugaqt le te rrin rrugve , se jan te lindur rrugaq ata , leje rrugaqt ne rrug detyra juaj esht me ju dhan dajak...rrugaqve se te na thojn i meqmi rrihet me fjal e budalla me stupc.....

Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ...hahahahahaha....o kryeminister , lej rrugaqt le te rrin rrugve , se jan te lindur rrugaq ata , leje rrugaqt ne rrug detyra juaj esht me ju dhan dajak...rrugaqve se te na thojn i meqmi rrihet me fjal e budalla me stupc.....

More me rrugaqa i del pune qdo shteti se me njerez t'kuptueshem kurr jo.... E ketyne diqka duhet me ju ba. Tash thaqi do ta ndjek kete politike do ti lus per dialog i ftone dhe ne kryministri i lut i lut... sa me pa nderkombetaret se sa lutjen po ja ban. E ne fund ti mbledh do stupca te bejzbollit ti porositen prej Amerikes e t'ju hin bip e bip e bipp

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    More me rrugaqa i del pune qdo shteti se me njerez t'kuptueshem kurr jo.... E ketyne diqka duhet me ju ba. Tash thaqi do ta ndjek kete politike do ti lus per dialog i ftone dhe ne kryministri i lut i lut... sa me pa nderkombetaret se sa lutjen po ja ban. E ne fund ti mbledh do stupca te bejzbollit ti porositen prej Amerikes e t'ju hin bip e bip e bipp
    ...qe i duhet ndihm ne t'ma Cing....

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    ti Hard je Hashim Thaci(bolla) , e lexuesi eshte jakup krasniqi (kupa).
    Nuk e di a jeni kah e shihni veten qe bajat jeni ba, tu tentu me i denigru temat qe mund te jene te rendesishme. Ju nuk jeni ne gjendje te pergjigjeni si duhet ju keni monotonie e nuk dini se si ta shfrytezoni kohen , ``aj qe qesh i fundit qesh me se miri``

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Freedom House : Kosova pjesërisht e lirë
    ...

Washington, 19 janar - Kosova sërish renditet në kategorinë e vendeve pjesërisht të lira, në raportin e fundit të publikuar të enjten nga Freedom House.

Raporti bën fjalë për të drejtat politike dhe liritë civile, kurse matjet janë bërë nga 1 janari deri më 31 dhjetor të vitit 2011.

Në kategorinë e vendeve pjesërisht të lira, së bashku me Kosovën gjendet edhe Shqipëria, Bosnja dhe Maqedonia, kurse Serbia dhe Mali i Zi janë radhitur në kategorinë e vendeve të lira, transmeton REL .

itin e kaluar Kosova ka qenë vend gjithashtu pjesërisht i lirë dhe notimet në dy shtyllat kryesore që sipas Freedom House përcaktojnë lirinë e një vendi kanë mbetur identike, nota 5 për të drejtat politike dhe 4 për liritë civile.

Notimet nga 1 deri në 2.5 vlejnë për vendet e lira, nga 3 në 5 vendet pjesërisht të lira dhe nga 5.5 në 7 vendet jo të lira.

Sipas Freedom House, një vend është “pjesërisht i lirë” kur në të ka respekt të limituar të të drejtave politike dhe të lirive civile.

Shtetet “pjesërisht të lira” shpesh vuajnë nga një mjedis i korrupsionit, sundimit të dobët të ligjit, grindjeve etnike dhe fetare, si dhe nga një ambient politik në të cilin një parti e vetme e gëzon dominimin, pavarësisht shkallës së caktuar të pluralizmit. ...
    http://www.koha.net/?page=1,13,84617

Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    ti Hard je Hashim Thaci(bolla) , e lexuesi eshte jakup krasniqi (kupa).
    Nuk e di a jeni kah e shihni veten qe bajat jeni ba, tu tentu me i denigru temat qe mund te jene te rendesishme. Ju nuk jeni ne gjendje te pergjigjeni si duhet ju keni monotonie e nuk dini se si ta shfrytezoni kohen , ``aj qe qesh i fundit qesh me se miri``
    Paj per qeshje jan ba.

Une edhe nese e shaj venin tem apet ma shume se ai ajo ata ose ato e du sepse jetoj mu ne vendin tem. E ai ajo ose ata edhe ato per deri sa nuk jetojn ne vendin e vet e flasin prej shpati ( se me fol 2 mij km larg venit tan eshte si me ja TUF prej shpatit).

E 80% ketu po ja tufin prej shpati prej s'largti ( 2 mij e fjiu km larg vendit te vet). Keshtu qe hajgare jan met me ba se qka.

Faqja 82 prej 127 FillimFillim ... 3272808182838492 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •