....hehehehehheeeeee....
...hypertalenti......
...i qart je ....
...gjenial ....looooooool...........edhe ato gjenial me minus perpara ( minus Gjenial)![]()
....hehehehehheeeeee....
...hypertalenti......
...i qart je ....
...gjenial ....looooooool...........edhe ato gjenial me minus perpara ( minus Gjenial)![]()
po de,
ti veç evito diskutimin sepse ti nuk ki elemente per me shpreh ni mendim
ti din viç me shajt edhe me perbuz
sepse aparati i yt psikik eshte i kufizum viç per kto sene
me fjal t'tjera je nje gjallese qi din viç me kullot n'menyr shembullore
me shpreh ni mendim per ty osht si me shku n'Han
pershendetje "shiptar"
Gueghes and Toskes are an iron race, as hard as the rocks they inhabit.
...hhehheheheheheheheheeeee.....![]()
E MIRA ËSHTË QË SHQIPTARËT JAN QYTETARË!
15% e Kosoves jem qytetarë.
Duhet të punohet që numri i joqytetarëv të zvoglohet në favor të qyetarëve.
Natyrish ne qytetarët nuk dëshirojm që secili që han në Kosovë të bëhet shqiptarë e qytetarë.
Ne nuk dëshirojm që të ndotim kombin me mbeturina sllave e aziatike ( shikoni qeverin dhe karakterin e njer¨zve të sajë!)
Kili
SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
Joqytetarët jan ata që jan kafshë dhe mendojn nga goja deri te anusi!
Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!
hashimi nuk largohet me te bute.
Protestat paqesore jane per shtete te civilizuara.. jo atje ku krimi i organizuar e ka ne dore shtetin. Mafija nuk ka kombesi.. bashkepunon me krejt racat, edhe me armiqt e popullit te vet per financat e tij personale..
Qe do ti paguaje shtrenjte keto veprime te tij nuk diskutohet.. problemi eshte se sa deme do na sjell deri atehere. Me rendesi eshte edhe kush do ta hjek qafe.. ne qytetaret e Kosoves(dikush nga ne) apo nderkombetaret. Nese behet nga ne ateher ka gjase te mos na perseritet prap me nje hashim tjeter.. nese behet nga nderkombetaret nuk do fitojme asgje, prap nje te tille do na instalojne.
Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!
──────▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌
───▄▄██▌█ ░░░░░░STOP░░STOP░░░░░░░░░░
▄▄▄▌▐██▌█ ░░░░SERBIA NUK KALON!░░░░░░░░
███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌
▀(@)▀▀▀▀▀▀▀▀(@)(@)▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀(@)▀▀▘
Vetevendosja nuk ndalet deri sa ta fut vrasesin e qindra shqiptareve te pafajshem ne burg .
Hashim e Sali, katunarë bre burra, e me ndru 7 lëkurë, qeveritarë s'do bëheni kurrë
Postuar më: 15-01-2012
Nejse, Hashimi të paktën s'përdori armë luftarake zjarri si ai kafsha në mes të Tiranës, por gjithsesi bëri hatanë duke arrestuar deputetët. Nuk cënohet deputeti o lopçar, sepse është pushtet, njëlloj siç është ekzekutivi yt. Në një republikë parlamentare ka tre pushtete, dhe prioriteti është i pushtetit parlamentar. Prandaj ajo quhet Republikë Parlamentare (jo kryeministrore)...
Ti me të vërtetë nuk vrave njerëz, dhe nga ky aspekt tingëllon disi më human se doktori i kampit të përqëndrimit të Shqipërisë, por ti vrave demokracinë, dhe kjo ndoshta është më keq. Nga aspekti formal ti sot ngjan me Ahmedinaxhadin dhe Putinin.
Hashim, mos u kreno me "luftën" që ke bërë, sepse shqiptarët kanë parë luftëtarë shumë më trima e shumë më të suksesshëm se zotërote, të cilët fatkeqësisht i degjeneroi pushteti, ashtu siç po ndodh sot me ty. Stilolapsi nuk është si automatiku, është "sport" më i rëndë. Kujto Enver Hoxhën, Mehmet Shehun, Fadil Hoxhën, Fidel Kastron etj., të cilët nga heronjë të luftës u shndëruan në diktatorë të paqes...
Pse nuk ua dorezoni pushtetin qytetarëve (ju katunarët në krye të dy shteteve shqiptare). Shqipëria e Kosova tashmë kanë krijuar një shtresë qytetare të nivelit Europian, e cila nuk ka (së paku) zemërimin e urrejtjen tuaj mesjetare.... Hapni rrugë, hapni rrugë, se ua nxitë jetën njerëzve, sikur të shkretët kanë nja 7 jetë për të jetuar. Shkoni në muze o qenie mjerane, kyçeni urrejtjen tuaj shtazarake në ndonjë kafaz prej hekuri...
Qytetarë - sipas konceptit perëndimorë - janë njerëzit që zbatojnë ligjet e paguajnë taksat. Fatkeqesisht të dy kryeministrat "tanë" dhunojnë ligjin dhe fshehin të ardhurat. (gazetakritika)
Shprehja katunar eshte sigurisht kualifikim per njereziun me mentalitetit mesjetar, jo per personin qe vjen nga fshati. Une e kuptoj keshtu.
O i nderuar Harambash Killer keta tipat si Hard nuk duhet konsideruar si bashk bisedues por duhet ignoruar se keta kane urdher vetem per te deshtuar tema, percillni tema se si mundohen qe informationet me rendesi tja humbin vleren, keto tripat e tyre si P.sh.( hahahahahahaha, ti je UDBash keta i paguan serbia etj). se ky hardi ua mban kontabilitetin Albinit etj.
Ja vlen te citohet se du´het futur ne burg vrasesi i shqipetarevePostuar më parë nga Genti..;3311849[COLOR="Red"
Krijoni Kontakt