sigurisht ma shum meshkuj se kta ku jetoj une....po flas per ata shqiptar qe kan ende bese, nder, krenari...s'po flas per ata t'infektum nga e ashtuquajtura "katunarllek" (qe s'ka t'boj me katunin si vend)
sigurisht ma shum meshkuj se kta ku jetoj une....po flas per ata shqiptar qe kan ende bese, nder, krenari...s'po flas per ata t'infektum nga e ashtuquajtura "katunarllek" (qe s'ka t'boj me katunin si vend)
MOS MA TESH, QAQ DI ME T'THON
Janë më meshkuj nga të gjithë evropianët, por e keqja është se edhe këta po squllen, e pas squlljes vjen kalbja dhe tretja.Sa meshkuj janë meshkujt shqiptarë?
Squllja është shkaku kryesor i tretjes së meshkujve të bardhë.
Pyet shtate a tete dhe beje comparison study vete, thote populli. Mer nje peshore + nje vizore dhe qiti rezultatet se sa eshte volumi dhe pesha mesatare e cojones te meshkujve shqiptare ne krahasim me te huajt. Mos harro te llogrisesh dhe sample size dhe margin of error.Sa meshkuj jane meshkujt shqiptar?
Pavaresisht rezultateve ne do ti pranojme ato balle lart.
Une s'mbarova gje, me duket paske mbaruar ti aty ke togfjaleshi, paragjykimin dmth.
But in the interest of science une jam gati te paraqitem per tu peshuar, sapo te vendosni te beni studimin ju graria forumshqiptare.
Force asgje nuk leviz nga keto qe thua. Jam dakort me te gjitha. Une nuk kam konsumuar biseda te tilla, por panvarsisht nga kjo, ajo qe doja te dija me shume ishte: Meshkujt shqiptare i rrin besnike marteses apo femres me te cilen "kane lidhur jeten"?
Nuk eshte meshkuj kunder femrash, eshte mentaliteti patriarkal ne Shqiperi qe mua me ben te mendoj, me shume. Jo se s'ben duhet te vije ndonje femer provinciale qe te flase keq per meshkujt shqiptar.
Nuk jane te pakta rastet ku meshkujt shqiptar perdorin dhunen dhe çiftet nuk kane komunikim sado qe kane vite martese.
Te me flni nese gabova formulim teme....nxitimi..
https://www.behance.net/robberysk1100
perfundimi?
sa meshkuj jane meshkujt shqiptare?
une them aq sa ka minus gays![]()
We never really grow up, we only learn how to act in public.
po ne radhe te pare duhet te specifikohet se kush mund te quhet mashkull i vertete , dhe prej saj do te jete e qarte se sa mashkull apo jo mashkull eshte shqiptari.
ne opinionin tim mashkulli i vertete eshte i forte ne jete dhe me meshkuj te tjere dhe i bute me femren ta dije ta respektoje ta kuptoje.
te kete nje force mendore dhe shpirterore per tu admiruar (te frymezoje) dhe forca fizike te jete ne plan te dyte. te jete nje mbartes i vlerave njerzore . tani se sa hyjne ne pergjethsi meshkujt shqiptar ne keto qe specifikova me larte eshte e qarte mjafton te lexoni kronikat e zeza neper gazeta dhe llogarite i beni vete.
failure is not an option!
Po nuk jane te pakte edhe rastet kur meshkujt sillen si zoterinj dhe i trajtojne sic duhet femrat e tyre. Prandaj thashe qe cfaredo te themi eshte njekohesisht e vertete dhe e genjeshtert.
Mungesa e komunikimit pastaj eshte nenprodukt i marteses. Nuk ka terapi cifti me probleme qe te mos marre si shqyrtim te pare, dhe te tentoje te riparoje pikerisht komunikimin. Kjo vjen nga monotonia, por per mua kryesorja eshte ngaqe tipat jane te ndryshem. Femra flet per dicka dhe mashkulli e degjon per te 1000 here duke menduar "ehe".
Mashkulli flet per dicka per te 1000 here dhe femra mendon "kur piqen valle meshkujt?"... lol
Kur nuk jeni te zote apo te zonja te hapni nje teme dhe ta shtjelloni, perse e beni?!
Te qenurit "mashkull", normal, modest, mendjemadh, bujar etj, jane koncepte reale, por secili ka te vetin, keshtuqe mund ta konceptoje ndryshe nga ti. Per te diskutuar lidhur konceptit mashkull, ne radhe te pare, ti qe ke hapur temen, duhet te percaktosh ti vete se cfare nenkupton me te qenurin mashkull, pastaj te kerkosh nje mendim. Perndryshe kjo teme nuk ka arsyeje te qendroje, pasi, mesa lexoj, me te drejte, secili te qenurin mashkull e lidh ose mund ta lidhe me sjellje te ndryshme: disa e lidhin me larjen e pjatave, disa te tjere me bujarine, disa te tjere me "mustaqet", disa te tjere me kenaqesine qe te jep gjate mardhenes seksuale...etj!
Keshtuqe zonjusha Robery, kur hap tema, ji e qarte me veten tende ne radhe te pare, pastaj pretendo nje opinion nga anetaret.
ciao
Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
dice LAZIO sei grande te volemo bene!
Sa personalitet kane meshkujt shqiptar? Sa te zotet jane per te perballuar jeten? Sa respekt kane per femren?[/QUOTE]
varet nga individi
varet nga individi
ne pergjithesi jo shume sepse jane rritur me ate frymen qe femra vjen e dyta ne familje ose ne shoqeri.
I LOVE GOD
j&g
Krijoni Kontakt