Teme e keqkonceptuar pak... Ne menyre alternative mund te hapej nje teme :
"Sa kucka jane femrat shqiptare?"
Dhe pergjigjet do te ishin njekohesisht, te gjitha, te gabuara & te drejta.
Ah moj Robery cna bere me kete teme qe tu befte moj aman
Ti do mendimet tona per personalitetin e djemve Shqiptar a jane te zotet per perballimin e jetes etj etj etj
Si gjith meshkujt e tjere te vendeve te ndryshme ka dhe shume te mire dhe gjithashtu edhe mizerje,por ne pergjithesi jane si shpirti(sidomos im shoq)Personalitet kane sa te duash dhe jan shume me te zote mendoj une per te perballuar jeten sepse e dine cfare eshte vuajtja
Per Respekt edhe kane por kan "deshire" qe Fjala e tyre te jete LIGJ
Ja po te sjell dicka ketu te nje Vajze se cfare mendimi ka ajo per Meshkujt Shqiptar
Meshkujt shqiptarë më të mirët në botë
Këngëtarja simpatike Vjosa Shehu, e cila së fundmi ka sjellë videoklipin “Trance me Up”, thotë se asaj i pëlqejnë meshkujt shqiptarë.
Vjosa jeton në Belgjikë por duhet të kthehet edhe në Kosovë për të realizuar ëndrrën e saj. Ëndrra e saj është të jetë me një mashkull shqiptar, të cilin vërtet do ta dashurojë, sepse, sipas saj, shqiptarët janë më të mirët në botë.
Këngëtarja ka zbuluar edhe se është duke punuar në disa këngë të reja ndërsa disa nga to janë edhe në gjuhen shqipe.
Vjosa shumë shpejt do të vijë edhe në Kosovë sepse përveç festave të fundvitit të cilat planifikon t’i festojë me miqtë e familjarët, ajo do të jetë pjesë e xhirimeve të programeve festive në televizionet kosovare.
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
imagine there's no countries...
nje fjale, nje kuptim...
:))))
Aq te mire jan,sa qe krejt cka kan ne shpirt e ne zemer,ju tregojn grave,per fat te keq shumica,edhe per prind,e per vllezer/motra,flasin keq,sikur te jan te pijavt,se vet e ban gati shkrepsen,kurse gruaja e dhez flaken,se menon qe mashkulli po e thote te verteten.
https://www.behance.net/robberysk1100
@ Femrave që vënë në dyshim mashkullin shqiptar:
Atë që do të kërkoni, atë do të gjeni, dhe ajo derë në të cilën doni të hyni, ajo do t'ju hapet.
Bundrat, kuçkat, sharabajkat, laraskat pa bisht etc. do të gjejnë mashkullin e llojit të tyre.
Vetëm të përzgjedhurat do të gjejnë meshkujt që peshohen me flori.
Krijoni Kontakt