Close
Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 102
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga MI CORAZON Lexo Postimin
    Kush eshte punetor, eshte per te gjitha punetor (lol). Kush eshte dembel, eshte per te gjitha dembel.
    Ne fakt ti Cora e ke thene me lezet, dhe kuptohet qarte nga ato qe duan ta kuptojne. Meshkujt qe aty shifen sa aktive dhe pasive jane. Ur right my friend! lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Robery Lexo Postimin
    Ti ke te drejte por desha ta lija interpretim te lire, gjithsesi meqe e hapa une temen, po te them kriteret me te cilat i mas une meshkujt..
    Sa personalitet kane meshkujt shqiptar? Sa te zotet jane per te perballuar jeten? Sa respekt kane per femren?
    Robery, si gjithe te tjeret jane! Ato te tjeret nuk kane brire.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Teme e keqkonceptuar pak... Ne menyre alternative mund te hapej nje teme :
    "Sa kucka jane femrat shqiptare?"
    Dhe pergjigjet do te ishin njekohesisht, te gjitha, te gabuara & te drejta.

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Ti ke te drejte por desha ta lija interpretim te lire, gjithsesi meqe e hapa une temen, po te them kriteret me te cilat i mas une meshkujt..
    Sa personalitet kane meshkujt shqiptar? Sa te zotet jane per te perballuar jeten? Sa respekt kane per femren?
    Ah moj Robery cna bere me kete teme qe tu befte moj aman

Ti do mendimet tona per personalitetin e djemve Shqiptar a jane te zotet per perballimin e jetes etj etj etj
    Si gjith meshkujt e tjere te vendeve te ndryshme ka dhe shume te mire dhe gjithashtu edhe mizerje,por ne pergjithesi jane si shpirti(sidomos im shoq)Personalitet kane sa te duash dhe jan shume me te zote mendoj une per te perballuar jeten sepse e dine cfare eshte vuajtja
    Per Respekt edhe kane por kan "deshire" qe Fjala e tyre te jete LIGJ

Ja po te sjell dicka ketu te nje Vajze se cfare mendimi ka ajo per Meshkujt Shqiptar

Meshkujt shqiptarë më të mirët në botë

Këngëtarja simpatike Vjosa Shehu, e cila së fundmi ka sjellë videoklipin “Trance me Up”, thotë se asaj i pëlqejnë meshkujt shqiptarë.
    Vjosa jeton në Belgjikë por duhet të kthehet edhe në Kosovë për të realizuar ëndrrën e saj. Ëndrra e saj është të jetë me një mashkull shqiptar, të cilin vërtet do ta dashurojë, sepse, sipas saj, shqiptarët janë më të mirët në botë.

Këngëtarja ka zbuluar edhe se është duke punuar në disa këngë të reja ndërsa disa nga to janë edhe në gjuhen shqipe.

Vjosa shumë shpejt do të vijë edhe në Kosovë sepse përveç festave të fundvitit të cilat planifikon t’i festojë me miqtë e familjarët, ajo do të jetë pjesë e xhirimeve të programeve festive në televizionet kosovare.
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    shpirti i njeriut nuk mund te matet. dallimi midis nje mashkulli e nje femre mund te behet vetem ne aspektin biologjik...

personaliteti, zotesia, respekti jane te tera gracka te llogjikes... dashurise nuk i nevojiten...
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-04-2010
    Postime
    370
    Aq te mire jan,sa qe krejt cka kan ne shpirt e ne zemer,ju tregojn grave,per fat te keq shumica,edhe per prind,e per vllezer/motra,flasin keq,sikur te jan te pijavt,se vet e ban gati shkrepsen,kurse gruaja e dhez flaken,se menon qe mashkulli po e thote te verteten.

Natyre e turbulluar... Maska e Robbery
    Anëtarësuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Teme e keqkonceptuar pak... Ne menyre alternative mund te hapej nje teme :
    "Sa kucka jane femrat shqiptare?"
    Dhe pergjigjet do te ishin njekohesisht, te gjitha, te gabuara & te drejta.

Une shpesh pertoj te shpjegohem, ja pse eshte pak e qarte tema, ne fakt edhe po pres akoma qe ndonjeri nga anetaret te preke ate qe kam ne mendje dhe qe do te ngjallte shume diskutim, po akoma S'nuk....
    Po pres dhe pak..pastaj po ia ve vete zjarrin..
    https://www.behance.net/robberysk1100

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    ... te preke ate qe kam ne mendje dhe qe do te ngjallte shume diskutim, po akoma S'nuk....
    Po pres dhe pak..pastaj po ia ve vete zjarrin..
    Po ta kishe hap para nja 3-4 vjetesh edhe mundet... po keto temat Meshkuj VS Femra jane be aq shume telef (edhe nga une vete) sa nuk ke ca zjarri te ndezesh.

@ Femrave që vënë në dyshim mashkullin shqiptar:
    Atë që do të kërkoni, atë do të gjeni, dhe ajo derë në të cilën doni të hyni, ajo do t'ju hapet.
    Bundrat, kuçkat, sharabajkat, laraskat pa bisht etc. do të gjejnë mashkullin e llojit të tyre.
    Vetëm të përzgjedhurat do të gjejnë meshkujt që peshohen me flori.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga **** Lexo Postimin
    Truth be told une snjoh ndonje djal shqiptar qe pastron e ben gjithe punet e shtepis si bejme ne vajzat.
    une nga halli jam mesuar t'i bej te gjitha pasi jetoj vetem qe ne moshen 18 vjec... e si une njoh dhjetra djem te tjere shqiptare.
    pastaj ca marrezira si te hekuros carcafet apo te fshij pluhurat mbi raft, ua le ju vajzave me gjithe qejf...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •