Close
Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 102
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga tutankamon Lexo Postimin
    ne fakt nuk i urrej, nuk i kam zili. thjesht ishte nje keshille per ju vajzat e trishtuara ne kerkim te gjinise tuaj !! p
    Si ne kerkim te gjinise sone? S'jam e trishtuar lol, thjesht realiste.
    Feelings change - memories don't.

faraone Maska e tutankamon
    Anëtarësuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009
    Citim Postuar më parë nga stern Lexo Postimin
    hahahhaha po Ju nga Jugu jeni qengja skeni nerva jeni njerez te urte
    kujt i ngjave ti?
    lali...

ne nga jugu jemi te urte gjithmone nese kemi nje grua prane !!!!

ti i din shume mire keto gjera !!p
    Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .

Anëtarësuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Si ne kerkim te gjinise sone? S'jam e trishtuar lol, thjesht realiste.
    ok , atehere realiste ne kerkim te nje gruaje,,sepse nese do te pelqente mashkulli

me siguri do e kishe pranuar e adhuruar ashtu sic eshte , BURRE !!

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    ok , atehere realiste ne kerkim te nje gruaje,,sepse nese do te pelqente mashkulli

me siguri do e kishe pranuar e adhuruar ashtu sic eshte , BURRE !!
    Ate kam bere. Te njejten gje do besh dhe ti, por kjo s'na ben perfekt ne syte e partnerit. Ti thua qe nese kritikon nje mashkull per nje difekt qe ka duhet te jesh lezbike, lol? Fatkeqesisht dhe fatmiresisht asnje nuk eshte pa difekte. Keshtu qe nuk kam pse ndryshoj preferenca.

Anëtarësuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009
    komenti jot nuk ishte thjesht nje evidence difekti .
    dukej sikur deshiroje te ndryshoje preference..pp

perfundimisht po me ben te te deshiroj sepse je duke ven ne evidence ate qe ne te vertete je,

nje grua me deshira natyrale, ne kete rast po tregon edhe sensualitetin e pafund qe ke !! looool
    Ndryshuar për herë të fundit nga tutankamon : 18-01-2012 më 21:10

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    ehhh une vdes per ato qe sapo shkruajte !!!

e kisha fjalen per ato qe deshirojne te shohin mashkullin tu la rrobat, pjatat, ti bojn depile gruas etj etj ...
    tute ata meshkuj shqiptar qe bejne pune nuk i bejne se i detyrojne grate por se duan vet, apo e shikojne te nevohshme te ndihmoje familjen e vet. Nuk ka femer ta detyroje nje mashkull shqiptar qe s'di as te ngreje pjaten e vet te beje pune. Sado ti flasi, bertasi apo ti lutet gruaja. Nuk eshte puna cfare do gruaja por cfare eshte e mira per te dy. P.sh nese te dy punoni; ti part-time dhe gruaja punon overtime e vjen pas ores 6 pasdite nuk besoj se do prisje nga ajo te bente gjithcka; gatuante, kujdesej per femijet, pastronte e ti te rrish ne qoshe apo jo? Nuk tregohet burreria te qosheja por se sa i afte je per vete e familjen. Ka dhe femra qe nuk pranojne ndihme nga meshkujt por nuk e bejne nga dashuria por se nuk kenaqen kollaj dhe besojne vetem duart e tyre, lol.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    ehhh une vdes per ato qe sapo shkruajte !!!

e kisha fjalen per ato qe deshirojne te shohin mashkullin tu la rrobat, pjatat, ti bojn depile gruas etj etj ...
    tutan nje mashkull qe ndihmon gruan te laj rrobat, te laj pjatat etje sdo te thot qe nuk eshte mashkull, afterall qenia mashkull karakterizohet nga anatomia jo nga veprimi, se po qe se e mat sa "mashkull" je ti duke refuzuar te ndihmosh apo te besh punet qe ben gruaja, sorry po kjo sdo te thot hic fare nese je burre me B te madhe...dikush qe nuk mendon se ka me shume te drejta se femra, dhe e trajton femren si te barabarten e tij, ai po qe eshte mashkull ose BURRE
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Anëtarësuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    tute ata meshkuj shqiptar qe bejne pune nuk i bejne se i detyrojne grate por se duan vet, apo e shikojne te nevohshme te ndihmoje familjen e vet. Nuk ka femer ta detyroje nje mashkull shqiptar qe s'di as te ngreje pjaten e vet te beje pune. Sado ti flasi, bertasi apo ti lutet gruaja. Nuk eshte puna cfare do gruaja por cfare eshte e mira per te dy. P.sh nese te dy punoni; ti part-time dhe gruaja punon overtime e vjen pas ores 6 pasdite nuk besoj se do prisje nga ajo te bente gjithcka; gatuante, kujdesej per femijet, pastronte e ti te rrish ne qoshe apo jo? Nuk tregohet burreria te qosheja por se sa i afte je per vete e familjen. Ka dhe femra qe nuk pranojne ndihme nga meshkujt por nuk e bejne nga dashuria por se nuk kenaqen kollaj dhe besojne vetem duart e tyre, lol.
    Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    tutan nje mashkull qe ndihmon gruan te laj rrobat, te laj pjatat etje sdo te thot qe nuk eshte mashkull, afterall qenia mashkull karakterizohet nga anatomia jo nga veprimi, se po qe se e mat sa "mashkull" je ti duke refuzuar te ndihmosh apo te besh punet qe ben gruaja, sorry po kjo sdo te thot hic fare nese je burre me B te madhe...dikush qe nuk mendon se ka me shume te drejta se femra, dhe e trajton femren si te barabarten e tij, ai po qe eshte mashkull ose BURRE
    EHH PO PO..
    grujaja duhet te jete keshtu ..
    e urte, e embel, te beje te gjitha punet e shtepis vete, ti laj kembet burrit, vjerres ,vjehrrit,, te blej nje def dhe gjys ore para se t e kthehet burri te filloj e ti bjeri ta presi burrin duke kenduar,, te rrisi femije, mos te kthej fjalen kurre, te haj dajak e te rrij urte..kur burri ta tradhetoj ajo mos te flas fare, DHE KETU DUKET BURRI I VERTETE !! PPPPP

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    O tutankamon, eksperienca ka treguar qe keta tipat qe hiqen keshtu, jane vetem per llafe, se kur vjen fundi i perkulen gruas si kurper.

Ne shqiperi grate bejn ligjin. Te rralle jane shqiptaret qe si drejton gruaja. Ky eshte realiteti.

.....
    Anëtarësuar
    18-04-2009
    Vendndodhja
    ne shpi
    Postime
    105
    Tem shum e pergjithshme qe nuk ka nje qellim.
    Meshkujt shqiptare jane si gjith te tjeret.........disa puntore, disa dembela; nje pjese autoritare, dhe nje tjeter te sunduar; ca gay, ca hetero...etj etj
    Dimmi cosa vedi?
    Vedo gente stupida.
    E come sono?
    Vanno in giro pensando di essere normali.

Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •