Sa e di une serbi nuk po vjen me jav qkep mallin neper shtepija shqiptareve ( kosovareve) , blersve u takon te zgjedhin se qfar duan te blejne.
Nuk kan nevoj ti bllokojn rruget sepse jan arrit marreveshje per keto gjana... ato qka u nevojiten serbise dmth produktet tona i blejn si psh patate ( kumpira ) dhe qepe ( kepe) dmth ato blihen dhe nuk kthehen mrapa.
duhet te shoshiten gjanat kur duhet me u tregu patriot e kur politikan tash nuk asht e nevojshme te bllokohen rruget.
E sa i perket VV-se me mire eshte ta bllokojn ETC BEnAfin, e keto gjigandet e mdhaja qe blejn mallra nga Serbia se sa ta bllokojn kufirin e ta qesin shtetin ne telashe boll telashe me serb tash edhe me shqiptar.
Shteti e ka per detyre ta siguroj levizjen e lire te popullsise nuk mundet nje pakice prej 300 vetash ta bllokoj nje shumice prej 1 milion e 750 mij vetash... sepse eshte pakica dhe qdohere vendos shumica se qka duhet te behet.
Dhe per sa i perket prodhimeve vendore ta shpifin e them nga pervoja eja ti vet bleji lengjet e prodhimeve vendore apo pa marr parasysh se qfare jan ato... nuk jan te kualitetit qe duhet te jen. Sepse po te ishin te kualitetit te lart dhe vetem 10 cent me lire se produktet tjera une i pari do te isha ai qe do konsumoja prodhimin vendor.
Une personalisht konsumoj produkte te sllovenise.
Ne jemi patriota me bateria patriota te kafeneve dhe asgja me shume.
Sot u vertetu se shteti kosoves eshte kunder kombit shqiptar ,po ta kishin bllokuar serbet keto pika policia as qe kishin guxu ti shikonin ,ndersa mbi vellezerit e tyre nga gjaku nuk ngurronin qe ti pergjaknin ,
Sipas disa patriotave protestusit ne prishtin ishin pro arab ndersa keta sot na qenkan pro serb ,dhe po mbetet qe ata pertej ibrit na qenkan patriota pro shqiptar dhe paskan te drejt me protestu
Nderkombtareve po ju vjen rend qe kombi yne po zgjohet nga gjumi ,se jan mesu me lu me ne qysh kan desht dhe me ba eksperimente si kan desh ata ,dhasht Zoti qe te kfillemi dhe ti themi evropes dhe te gjith atyre qe jan kunder kombit shqiptar se me nuk do luanui me ne siq keni lu gjithmon, kemi mundsi qe te formojm nje shtet te fort dhe kemi miq qe do na ndihmojn qe te behemi superfuqi ne ballkan, neve na duhet vetem uniteti dhe guximi qe ti denojm kriminelet qe ju kan nenshtru serbis qe na ka masakru ,dhe evropes qena ka coptu , patjeter qe keta meritojn te denohen si gadafi sepse e kan rjep populln me shum se gadafi
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
po grushtshteti deshtoi
sepse vetfundosja tentoi te bej grushtet por e hanger vet
po normal qe eshte dasht ta dini ju se i ter kombi te gjitha partit si ne kosove e si ne shqiperi e maqedoni e preshev e malsi kan qen kunder
kesaj qfar albin hora bani
dhe aashtu siq eshte prit edhe peerfundoi
jemi knaq tu i shique policin tu siell ne juve si ne qen te coft
oh sa jami knaq sot
kur i pajshum kah i ngrehin si qet e rrugve kur po i vrasin
haha dilni dilni apet e provone si shpesh keshtu
...policive ton ju hankshin durt Mjalt ....se kan dhan kontributin e vet...emi knaq tu i shique policin tu siell ne juve si ne qen te coft
oh sa jami knaq sot
kur i pajshum kah i ngrehin si qet e rrugve kur po i vrasin
haha dilni dilni apet e provone si shpesh keshtu
Po vellezerve serb pse nuk sillshin si qena te coft ??
Turp per Policine edhe per gjithe perkrahsit e PDK-se qe jane bo si kelyshe te kudrave .
Konjufca: Thaçi si Gaddafi
Po te nderuar ku ka provokim ma te rend per shtetin e popullin se kjo
Krijoni Kontakt