Close
Faqja 48 prej 127 FillimFillim ... 3846474849505898 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 471 deri 480 prej 1268
    Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Kombi mbi të gjitha

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Citim Postuar më parë nga Endri_ Lexo Postimin
    O lexus ti ke te drejte te japesh mendimin tend por ne momentin qe fillon e behesh sahanlepires ne postime me lavdime e shkrime te tipit servil ,une do t'sugjeroja mos shkruje fare.

Protesta albinit eshte e drejte. Nqf se serbia bllokon dhe nuk i njeh mallrat e kosoves sic ka bere deri m'sot ,atehere dhe kosova ska arsyje pse ti lejoje mallrat e serbise. E kupto ti qe biznesi kosovar vdes nqf se mallrat kosovare nuk lejohen te kalojne neper doganat serbe? Po nejse ku ke lidhje ti me ceshtje ekonomike ,ti vetem po me i brim i bie. Thaci -berisha.

Na myten injorantet.

Sa e di une serbi nuk po vjen me jav qkep mallin neper shtepija shqiptareve ( kosovareve) , blersve u takon te zgjedhin se qfar duan te blejne.

Nuk kan nevoj ti bllokojn rruget sepse jan arrit marreveshje per keto gjana... ato qka u nevojiten serbise dmth produktet tona i blejn si psh patate ( kumpira ) dhe qepe ( kepe) dmth ato blihen dhe nuk kthehen mrapa.

duhet te shoshiten gjanat kur duhet me u tregu patriot e kur politikan tash nuk asht e nevojshme te bllokohen rruget.

E sa i perket VV-se me mire eshte ta bllokojn ETC BEnAfin, e keto gjigandet e mdhaja qe blejn mallra nga Serbia se sa ta bllokojn kufirin e ta qesin shtetin ne telashe boll telashe me serb tash edhe me shqiptar.

Shteti e ka per detyre ta siguroj levizjen e lire te popullsise nuk mundet nje pakice prej 300 vetash ta bllokoj nje shumice prej 1 milion e 750 mij vetash... sepse eshte pakica dhe qdohere vendos shumica se qka duhet te behet.

Dhe per sa i perket prodhimeve vendore ta shpifin e them nga pervoja eja ti vet bleji lengjet e prodhimeve vendore apo pa marr parasysh se qfare jan ato... nuk jan te kualitetit qe duhet te jen. Sepse po te ishin te kualitetit te lart dhe vetem 10 cent me lire se produktet tjera une i pari do te isha ai qe do konsumoja prodhimin vendor.
    Une personalisht konsumoj produkte te sllovenise.

Ne jemi patriota me bateria patriota te kafeneve dhe asgja me shume.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Sot u vertetu se shteti kosoves eshte kunder kombit shqiptar ,po ta kishin bllokuar serbet keto pika policia as qe kishin guxu ti shikonin ,ndersa mbi vellezerit e tyre nga gjaku nuk ngurronin qe ti pergjaknin ,

Sipas disa patriotave protestusit ne prishtin ishin pro arab ndersa keta sot na qenkan pro serb ,dhe po mbetet qe ata pertej ibrit na qenkan patriota pro shqiptar dhe paskan te drejt me protestu

Nderkombtareve po ju vjen rend qe kombi yne po zgjohet nga gjumi ,se jan mesu me lu me ne qysh kan desht dhe me ba eksperimente si kan desh ata ,dhasht Zoti qe te kfillemi dhe ti themi evropes dhe te gjith atyre qe jan kunder kombit shqiptar se me nuk do luanui me ne siq keni lu gjithmon, kemi mundsi qe te formojm nje shtet te fort dhe kemi miq qe do na ndihmojn qe te behemi superfuqi ne ballkan, neve na duhet vetem uniteti dhe guximi qe ti denojm kriminelet qe ju kan nenshtru serbis qe na ka masakru ,dhe evropes qena ka coptu , patjeter qe keta meritojn te denohen si gadafi sepse e kan rjep populln me shum se gadafi
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-09-2011
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    Koco Danaj
    Grushtshteti ne Kosove, arrestohen 10 deputete te Vetevendosjes dhe gjithe
    udheheqja e saj. Ky grusht shteti eshte kryer nga dyshja proserbe Thaci-Rexhepi, e mbeshtetur nga Tirana zyrtare me ne krye dyshen Berisha-Meta. Skenari eshte shkruar ne Beograd. Jane grahmat e fundit te regjimit te Miloshevicit ne Prishtine dhe ne Tirane. Askush nuk duhet te dekurajohet, sot ata moren nje goditje te rende ne Kosove, Neser do ta marrin ne gjithe kombin shqiptar. Ata jane te denuar te perfundojne vetem si klika dhe regjime proserbe. 100 vjetori i Shqiperise natyrale do te festohet nga shqiptaret dhe jo nga te derguarit e Beogradit mbi shqiptaret.
    po grushtshteti deshtoi
    sepse vetfundosja tentoi te bej grushtet por e hanger vet
    po normal qe eshte dasht ta dini ju se i ter kombi te gjitha partit si ne kosove e si ne shqiperi e maqedoni e preshev e malsi kan qen kunder
    kesaj qfar albin hora bani
    dhe aashtu siq eshte prit edhe peerfundoi

jemi knaq tu i shique policin tu siell ne juve si ne qen te coft
    oh sa jami knaq sot
    kur i pajshum kah i ngrehin si qet e rrugve kur po i vrasin
    haha dilni dilni apet e provone si shpesh keshtu

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    emi knaq tu i shique policin tu siell ne juve si ne qen te coft
    oh sa jami knaq sot
    ...policive ton ju hankshin durt Mjalt ....se kan dhan kontributin e vet...

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga Pika-Kufi.1-31 Lexo Postimin

oh sa jami knaq sot
    Keshtu si ti u knqke dikur edhe Milloshi ,dhe mu nuk me vjen qudi se shqiptaret gjithmon jan kenaq kur vellezerit e tyre jan torturu dhe per kete arsyje jemi kombi me i prapambeturi ne bot sepse per hater te serbis dhe te evropes mundohemi me hanger vellaun

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    po grushtshteti deshtoi
    sepse vetfundosja tentoi te bej grushtet por e hanger vet
    po normal qe eshte dasht ta dini ju se i ter kombi te gjitha partit si ne kosove e si ne shqiperi e maqedoni e preshev e malsi kan qen kunder
    kesaj qfar albin hora bani
    dhe aashtu siq eshte prit edhe peerfundoi

oh sa jami knaq sot
    A jeni kenaqur edhe kur serbet vrane policin shqipetare !A jooo atehere nga friga keni ikur edhe ju pak me zi se qent!

Turp turp qe shpreheni me zi se serbet,me keto fjale qe lexova!!

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Po vellezerve serb pse nuk sillshin si qena te coft ??

Turp per Policine edhe per gjithe perkrahsit e PDK-se qe jane bo si kelyshe te kudrave .

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-09-2011
    Postime
    516
    Konjufca: Thaçi si Gaddafi

Po te nderuar ku ka provokim ma te rend per shtetin e popullin se kjo

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Konjufca: Thaçi si Gaddafi

Po te nderuar ku ka provokim ma te rend per shtetin e popullin se kjo
    Kjo eshte e vertet sepse te dyt e kan vjedh popullin dhe jan be milonera

Tregom ti mu si eshte e mundur qe Thaqi me nje rrog 2000 euro mu ba milioner ,ka njerz qe marrin edhe nga 20000 mij euro ne muaj po spo mund te behen milioner ndersa ky per kater vjet u be

Faqja 48 prej 127 FillimFillim ... 3846474849505898 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •