Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 52
    Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    Ti Eurostar ca mendimi ke per "revolucionet" e tipit domino ne vendet arabe?

Qetesia dhe paqja jane vlera humane, posi nuk kam kundershtim. Po atehere edhe protestat e 92 duhet ti konsiderosh te tilla..
    Si gjith te tjeret dmth
    Revolution 1848

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Nuk i ka Berisha emrat dhe provat, por SHIK ose SHISH.

Gërdeci është një krim dhe fjalën për të duhët ta thotë drejtësia shqiptare!

Ndërsa kontrabanda ishte një e keqe e domsodoshma, për ata që kanë jetuar në atë zonë gjatë viteve '90, sepse nuk ka patur asnjë mundësi tjetër për t'i mbajtur njerëzit.

Shteti në fillim është përpjekur ta ndalojë me të gjitha mjetet që kishte në dispozicion, bile janë arrestuar njerëz edhe pse kanë importuar disa kg akullore. Mirëpo embargo ndërkombëtare kundër ish-Jugosllavisë ka qenë shkatrrimtare dhe për një pjesë të madhe të shqiptarëve andej dhe këndej kufirit.
    Shteti shqiptar dhe bashkësia ndërkombëtare nuk mund të kompensonin për dëmet, ndaj dhe u bë një sy qorr dhe një vesh shrudh.
    I paska SHIK dhe si paska Berisha? Po mire, tja kerkoje sherbimit informativ, te dhenat, ca pret?

Nuk kishte asnje menyre tjeter per ti mbajtur njerezit dhe kjo na qenka justifikim per kontabandizma dhe banditeri. Jo, nuk eshte rruge kontrabanda per te mbajtur njerezit. Le qe te ardhurat e kontabandes centralizohen ne xhepin e nje pjese shume te vogel njerezish.

Po te thote fjalen e vertet drejtesia shqiptare, kryeministri duhet te shkoje ne burg, apo me e pakta te jape doreheqjen. Ai ska vullnet dhe parim qytetar te pranoje asnjehere vendimin e drejtesise shqiptare.

I paska SHIK dhe si paska Berisha? Po mire, tja kerkoje sherbimit informativ, te dhenat, ca pret?

Nuk kishte asnje menyre tjeter per ti mbajtur njerezit dhe kjo na qenka justifikim per kontabandizma dhe banditeri. Jo, nuk eshte rruge kontrabanda per te mbajtur njerezit. Le qe te ardhurat e kontabandes centralizohen ne xhepin e nje pjese shume te vogel njerezish.

Po te thote fjalen e vertet drejtesia shqiptare, kryeministri duhet te shkoje ne burg, apo me e pakta te jape doreheqjen. Ai ska vullnet dhe parim qytetar te pranoje asnjehere vendimin e drejtesise shqiptare.
    Meriamun ke qene rreth 10 vjeç asokohe, ndaj e ke te veshtire ta kuptosh!

Ne parim mire e ke, por shpesh ka disa zhvillime qe i shkelin parimet! Shkelja e tyre perligjet me nevojat jetesore te shtetasve.

Sot kjo tingellon pak si e çuditshme, por ashtu ishte.

Novus Ordo Seclorum Maska e Exxon
    Anëtarësuar
    27-12-2011
    Vendndodhja
    Kra.Vin.
    Postime
    158

Smile

Keta kane ngel 500 vjet prapa e nja 50 vjet anash! Kodra mas bregut!!!
    ...nuk ka komunist me te keq se komunisti antikomunist!!!

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Meriamun ke qene rreth 10 vjeç asokohe, ndaj e ke te veshtire ta kuptosh!

Ne parim mire e ke, por shpesh ka disa zhvillime qe i shkelin parimet! Shkelja e tyre perligjet me nevojat jetesore te shtetasve.

Sot kjo tingellon pak si e çuditshme, por ashtu ishte.
    Ku e di ti se kam qene 10 vjec atehere une?

Asnje zhvillim per mire nuk i shkel parimet. Dhe nuk perligjet shkelja e parimeve me nevojat jetesore te shtetasve. Keta jane justifikime barbare.

Me pak fjale ti po thu qe kontrabanda na paska qene e nevojshme se na duhej me i fry xhepat e disa kodosheve ketej e andej kufirit, ndersa per pjesen tjeter te popullsise(shumicen) me naften qe conim u benim gati ceremonine e tmerrshme qe pergatiti kasapi i ballkanit..

Kjo tingellon e cuditshme, sot, do te tingelloje neser, dhe ashtu do te tingelloje, nese ai qe e degjon ka nji fije mend dhe moral..

i/e regjistruar Maska e Alti Elezi
    Anëtarësuar
    04-04-2010
    Postime
    794
    Citim Postuar më parë nga juanito02 Lexo Postimin
    Po albo po
    Tullumbace poltike
    Se kam pare me syte e mi qe rruga Durres Han i Hotit kur shkoje lart qe e bardhe asfalti kur vije ishte e zeze vetem nga pikat qe kullonin nga botet qe nxire gjithe rruga.
    E mbuloje diellin me shoshe sa te duash me ca tregtaruce qe conin nafte me karroce dore, e kur botet e Shqiponjes firme partiake e PD rreshoheshin nga 50 cope veri e jug.
    Po si intereson me njeriu kjo puna kundrabandes se naftes po kete radhe eshte bileta per ne ferr e saliut qe po i thone ke bere dhe kete prandaj ik nga syte kembet.
    E saliu vjen verdalle se do ca garanci per kalamajte qe po u shpallen fajtor nga gjykatat i ndjek interpoli ne cdo cep te botes.
    Po askush spo i jep garanci salise ndaj e ze pulhera me shpesh keto kohe.
    Fatekesisht e vertete..............!

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga Exxon Lexo Postimin
    Keta kane ngel 500 vjet prapa e nja 50 vjet anash! Kodra mas bregut!!!
    Nuk te doli tema ashtu siq e nise apo.?

Faktet te rrezojne per toke dhe ste lene te marresh fryme.Mos u merr me shkrime te shekullit por hulumto me shume dhe lexo me shume.

Ka edhe me shume fakte qe dokumentojne se kontrabanden e kane bere pikerisht ata qe ti i ke idol dhe i mbeshtet,per te cilen tema te mbeti shterpe qysh ne fillim.

Berisha eshte naiv,pikerisht kete naivitet te tij e kane perdorur dhe vazhdojne ta perdorin oponentet e tij politik.Bile kane shfrytezuar mjetet me antinjerezore qe nje demokraci nuk i njeh.(P.S.E majta nuk njeh term demokraci)......dhe pse te mos i mbeshtetet nje gje e tille,kur milionat nga kjo kontrabande i kane fituar pikerisht ata qe tashme shkruajne vrer kunder Berishes ne Shekulli-online,sepse tashme me nuk ka embargo dhe lufte ne Kosove per fitimet e tyre marramendese.

Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Ne ate kohe propaganden e benin edhe shqiptaret ng Kosova.
    Duke filluar nga cigaret e deri tek karburantet.Ata qe kane jetuar ne Kosove nga viti 1992-1997 mund ta dokumentojne kete gje.Njeri nder ta jam edhe une.Jo qe kam bere propagande por kam ble cigare LM,BOND(ne ate kohe),Golden Amerikan(25 cigare),dhe gjesende tjera te kontrabanduara nga Shqiperia.
    Lerini ato p.ordha te propagandes mediale sepse embargon smundet ta ndaloj asnje shtet,as Amerika spo mundet ta ndaloj drogen qe i futet nga Meksika,e ju pretendoni se dy pseudoshtete siq ishin ne ate kohe Shqiperia dhe Mali i zi ta ndalojne nje rrjet te tille te se ashtuquajtures"embargo".

P.S. Te ju rikujtoj edhe nj gje juve qe thoni se Shqiperia e mbajti gjalle me nafte armaten serbe,keto jane fluska qe nuk i beson askush,sepse armata serbe ne ate kohe ka pasur mbeshtetjen dhe koridoret gjetiu.Hulumtoni pakez,nese jeni tye menqur ashtu siq shiteni dhe e shihni se nafta Serbise i vinte nga koridoret permes Rumanise dhe Bullgarise.
    Sa per naften e Shqiperise armata srbe do falimentonte qysh ne fillim,sepse shpenzimet e saj kane qene 100 fish me te larta sesa qe mund te ofronte nje e ashtuquajtur "kontrabande"nga Shqiperia.
    nuk osht e randsishme sa i ka shit, po e ransishme osht se i ka shit kur e ka pas serbija embargon.

Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ...s'di sa e din ket far pune Lopt e Kosovoes qe e dojn mbi 90% berishen...po edhe nese e dijn lopa jet lop edhe thojn : jo bre se rren osht....
    .p.s. prej Saliut kurr burrni skam prit...
    E vertete eshte qe thua ketu. Por mos harro se edhe Hashim Thacin nuk eshte me i mir se Sala JO. Se te dyte ne emer te KOMBIT - Vjedhin KOMBIN. Qe te dyte ne emer te Kombit - mashtrojne KOMBIN vetem e vetem te vjedhin dhe te qendrojne ne pushtet.

Hashim Thaci e ben te njejten politike sikurse Saliu ne Titane !!!!
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Lazaratas Maska e Bel ami
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Lazarat
    Postime
    1,184
    Biznesmenet qe conin nafte ne Mal te zi kane qene Fuli Kalivopulli dhe Blerim Cela ( ish Kryetar i Kontrollit te shtetit) se bashku me 5 autobotet e tij qe ja drejtonin dy tepelensa, Turi dhe Halimi.
    ... E ku thuhene ne karte
    Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •