Close
Faqja 2 prej 13 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 125
    i/e regjistruar Maska e Agim Doçi
    Anëtarësuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranë, Ministria e Mbrojtjes
    Postime
    2,799
    Antimafia!!!
    Je tejet i saktë. Nuk më vjen mirë kur vdes nje njeri, por gjynahet Bilbilit janë ato që dihen, ndersa ky MEGAFON i së majtës shqiptare, që hodhi baltë dhe mbi Heroin Kombetar GJERGJ KASTRIOTI harron që ka Zot!!!.
    Mos bani sherre, se te gjith e kemi te shkruar në ballë fatin tonë. Por asht shkrim i shenjtë i Zoti dhe ne nuk dimë ta lexojmë.

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar më parë nga Agim Doçi Lexo Postimin
    Antimafia!!!
    Je tejet i saktë. Nuk më vjen mirë kur vdes nje njeri, por gjynahet Bilbilit janë ato që dihen, ndersa ky MEGAFON i së majtës shqiptare, që hodhi baltë dhe mbi Heroin Kombetar GJERGJ KASTRIOTI harron që ka Zot!!!.
    Mos bani sherre, se te gjith e kemi te shkruar në ballë fatin tonë. Por asht shkrim i shenjtë i Zoti dhe ne nuk dimë ta lexojmë.
    Kur fliste Ardian Klosi , une nuk isha dakort me ato qe thoshte. Ai mund te kete thene shume gjera te gabuara, por ne nuk kemi te drejte te flasin per gjera personale.
    Cdo njeri prej nesh ruan nje etike qytetare dhe njerezore e cila ne ben njerez.
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga Noellag Lexo Postimin
    Kur fliste Ardian Klosi , une nuk isha dakort me ato qe thoshte. Ai mund te kete thene shume gjera te gabuara, por ne nuk kemi te drejte te flasin per gjera personale.
    Cdo njeri prej nesh ruan nje etike qytetare dhe njerezore e cila ne ben njerez.
    te ngratin e kishte kapluar deliri i madheshtise.

ps.neo duhet te rritesh dhe pak te na besh moral se ne pleqt nuk shohim vetem bardh e zi.

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    te ngratin e kishte kapluar deliri i madheshtise.

ps.neo duhet te rritesh dhe pak te na besh moral se ne pleqt nuk shohim vetem bardh e zi.
    Mund te jem me i vogel se ty apo se te tjeret ketu , por mbroj me force parimet njerezore.

P.S Burrat kane parime , nuk sulmojne me shendetin e njeriut, se ne fund te fundit eshte e natyrshme.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 08-01-2012 më 09:37
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Legena te Salise !
    Gezohuni qe dikujt i ndodhi nje fatkeqsi qe dhe u semur per cfaredo shkaku qofte.
    Thjeshte jeni kafshe te kafshes Sali
    Bye
    Albania Uber Alles

Citim Postuar më parë nga juanito02 Lexo Postimin
    Legena te Salise !
    Gezohuni qe dikujt i ndodhi nje fatkeqsi qe dhe u semur per cfaredo shkaku qofte.
    Thjeshte jeni kafshe te kafshes Sali
    Bye
    Juanito ke plotesisht te drejte!

Lexo pak se si jeni shprehur shumica juaj kur u semur Berisha!

Eshte me te vertete e turpshme per mjeket qe kane bere publike fatkeqesine e Klosit. Eshte shkelje ligjore!

Juanito02

13-12-2011

Eshte ne kolaps mendor e fizik i ziu.
    Ate ka kohe qe e ka kapur semundja e pushtetit dhe gjithe energjine ja mer ajo.
    Kur ka re te zeza ne horizont qe ja rrezikojne pushtetin doemos qe ja kalojne ne kolaps edhe fizikun.
    I shte shpuar keq barka e pushtetit po shumica skane as sy per ta pare as vesh per ta degjuar qe ai poltiksht eshte ne piken e vdekjes.
    Ne ja marte dhe fizikun sic po ja mer do ti themi te rroni vete te gjalleve te tij.

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=140219&page=3

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Qe ne jemi popull kriminel dhe i pacivilizuar, barbare deri ne palce, mund ta vesh re shume qarte ne tema te tilla, ku dinjitetit njerezor i jepet vlera 0

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Meqe e beke mire punen e sigurimit dhe imbake ne dosje punet e mija o dydrinas po te pergjigjem.
    Eshte krejt ndryshe ajo qe i ka ndodhur Salise kryeminister i vendit dhe ku media e pa dhe e filmoi si ksih ndodhur, kurse Klosi eshte nje hicgje pa post e pa titull.
    Dhe ke shkrimi im kam shkruar ne asnje pike skam thene vdeksh e po gezohem te vdese po kam thene ne e marte perendia sic i mer gjithe te gjallet do i them te veteve te rroni vete.
    Dhe kam treguar pse ju acarua ajo semundje qe ka me kohe qe qe ja kemi pare qe ne shkuarjen ne Vlore.
    Shkrimi im ka nje IF te madhe brenda ti po deshe si shum llaci faci qe e kuptojne deshire a mallkim beje dhe ti nga IF ne WISH.
    Albania Uber Alles

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Si mund te gezohesh me semundjen e tjetrit vetem se ka bindje ndryshe nga ty?! Shqiptaret rrojne vetem per politike. Ka humbur ndjenja e humanitetit, dhembshurise mes shqiptareve. Njeriu gjykohet vetem ne baze te bindjeve politike. Sa e trishtueshme! I uroj sherim dhe kthim te shpejt prane familjes.
    Feelings change - memories don't.

Faqja 2 prej 13 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •