Close
Faqja 13 prej 13 FillimFillim ... 3111213
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 125 prej 125
    i/e regjistruar Maska e Agim Doçi
    Anëtarësuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranë, Ministria e Mbrojtjes
    Postime
    2,799
    Interesant!!!!!!!!!
    Askush nuk asht marr me SALIUN!
    Pra me SALI KA(B)LLASHIN!
    Do ju lutesha ta lexonit tek faqja nr.5 e kesaj teme!!!!!!!!!
    Ky sojsëz dhe shqipfolës, kur shkrova në vitet '90-te "BAN GAJRET ADEM DEMAÇI", më thirri në telefon nga Ljubljana (ku shiste "REPUBLIKEN") e më tha: - Po me i pshtue ndonji po.r.dhë Bacit Adem ku e çon kangen ti????
    Ndonse iu pergjigja:- O Sali Kabashi, ia kam kushtuar SIMBOLIT TE QENDRESES - Adem Demaçit - e jo p.or.dhëve që nxjerr ti prej goje!!!...
    Lexojeni bashkeforumas ne faqen 5 te kesaj teme kete Sali Kallashin!...
    Une nuk po e zgjas, se populli thote: "Ne shtepine e te varurit - mos flisni per litarin!!!"
    Kam vetem nje pyetje per te gjithe ata qe thurin dithirambe per "ata" qe nuk perfaqsojnë QENDRESEN!
    Or Sali Kabashi!!!!!!!!
    Per ty, çka perfaqson i Ndjeri A. B. Klosi?!...
    Nuk randsi se ishte apo nuk ishte bir krimineli, apo shok i Edvin Rames, ai ishte njeri, dhe si i tille lëreni të qetë atje ku balta e krimbat trupin ia hanë! Mos politizoni! Sepse hyni në mëkat! Por ju lutem mbylleni kete diskutim se lamë NAMIN E ZI!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    20-03-2012
    Postime
    20
    uau, u habita me cinizmin e njerezve ketu
    skandaloze
    per disa rreshta politike qe lexojne neper forume perndotin te vdekurin, gje qe shqiptaret njihen qe s'e bejne kurre.
    kur s'ke gje te mire per te thene per te vdekurin, mos thuaj asgje, thote ajo fjala
    njerez te ndyre qe paskeni qene
    e pabesueshme

i/e regjistruar Maska e Ermedin
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Postime
    716
    Një analizë e disa elementeve nga debatet televizive (“opinioneve” fakte) të miqve të tij

Policia ka hyrë dy herë për ta kërkuar në shtëpi, herën e parë nuk e kanë gjetur përshkak se policia ka hasur probleme me gjetjen e çelësave të dritave (për t’i ndezur dritat) e që pastaj nuk e kanë gjetur dhe dolën nga shtëpia?

Ka tentuar edhe një herë të vetëvritet me thikë – preu venët dhe shpoi barkun, por dështoi. Psikoterapeuti (psikologu në studio) tha që shpuarja me thikë nuk është formë e vetëvrasjes, por më tepër si thirrje për ndihmë (nga ngushtica e jetës)?

Për herë të fundit, kah muzgu (i mbrëmjes) u takua me Flokon, ku ishte shumë i qetë madje i kishte dhënë degë jorgovani atij nga kopshti i tij?

Shumë absurde dhe shenja për shtjellim.

“E ka marrë vendimin me qetësi”, tha debatuesi Zogaj, ndërkaq Floko tha që, “në kopsht ishte shumë i qetë”. Po, a nuk vuante nga depresioni i madh. Nëse ka qenë i qetë pak më përpara, mos e ka bërë “me depresion” diçka e kurdisur nga dikush (ilaç nga mjeku a farmacisti bashkëpunëtor)?

E, më e rëndësishmja:

Pasiqë ka qenë vetëm në shtëpi, çka i është dashur të fik dritat kot?

Nuk mund të bëjë vetëvrasje një njeri që ka pasur suksese e plane plot-përplot, por vetëm ai që është i dështuar nga punët dhe jeta e vet.

Mesazhi i fundit gruas së tij: “Unë nuk mundem të vazhdoj dot më, kaluam shumë mirë së bashku. Kur të vish në shtëpi, eja pa vajzën e vogël. Të ikësh i qetë nga kjo botë është bekim”.

1) Askund “të dua” gruas apo ndonjë fjalë tjetër një njeri familjar.
    2) Askund depresion sa duket, se ka ikur “i qetë” sipas mesazhit apo!?
    3) Më kryesorja se, secili prind në botë kur e kujton fëmijën (vajzën), s’ka shansë të bëjë vetëvrasje “i qetë > në depresion”.

Pjesa e mbetur ju takon juve si mendim personal.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Ermedin : 03-05-2012 më 20:07

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Qetesia e tij qe e kane vene re Floko,gruaja,Rama dhe te tjeret nuk eshte nje qetesi e shendetshme.Ajo qetesi eshte si pasoje e ilaceve qe ka marre.
    Ai i ka kryer te gjitha aktet per te vrare veten pasi ka pasur ne vetvete mendime shume negative per jeten.
    Ilacet qe ka marre kane pas si qellim ti rregullonin balancen e elementeve kimike ne tru per t'ja cuar ate balance njelloj si te njerezit e shendetshem.
    Problemi eshte me kompleks pasi ai mund te kete pas analizat e gjakut keq, analizat e urines keq.Mundet qe pervec ilaceve te depresionit te kete marre edhe ilace te tjera
    dhe kjo ka zbehur efektin e ilaceve te depresonit dhe krijuar probleme te tjera.
    Ilaci duhet pire ekzakt si e rekomandon doktori dhe gjithmone ne kohe dhe cdo dite.
    Nqs doktori rekomandon qe ilaci te merret i shoqeruar me ushqim ashtu te behet.
    Ilaci duhet marre ne kohe.Nqs diten e pare Klosi e ka marre ilacin ne oren 3 te mbasdites,atehere edhe ditet e tjera ne vazhdim duhen marre ekzakt ne oren 3 te drekes,per ta mbajtur perqendrimin e ilacit ne trup 24 ore ekzakt te qendrushem dhe ne vazhdim te jete ashtu cdo 24 ore ne vazhdim.
    Nqs atij i eshte rekomanduar 2 tableta nje here ne dite pas buke,atehere ai e fillon dhe merr dy tabletat e para ne oren 3 te drekes. Atehere ai duhet te vazhdoje ti marre tabletat e tjera cdo dite ne oren 3 ekzakt.Nqs ai pin dy tableta diten e pare ne oren 3 te drekes dhe diten e dyte i pin tabletat ne oren 9 te darkes dhe diten e trete i pin ne 10 te mengjesit,atehere eshte mess dhe ilaci ashtu nuk jep efektin e deshiruar.
    Vete ilaci nuk te sheron nqs depresioni eshte shkaktuar nga ndonje organ si veshka,melcia stomaku etj.Ne kete rast burimi i depresionit eshte nje organ ne trup.Duke kuruar me sukses ate organ depresioni zvogelohet ne zero dhe nuk ka pse ti jepet ilac per depresion.
    Nqs ai i ka pire ilacet koktej me alkol,duhet pare melcia pasi mund te jete demtuar nga alkoli dhe eshte bere shkak i depresionit.
    Ilaci ka efektin e vet pozitiv por trupi ka nevoje per suport me ushqim te mire fruta zarzavate,vitamina minerale,proteine per te rritur shkallen e imunitetit dhe luftuar dhe mposhtur semundjen.Ate e ka vene semundja poshte pasi mund te kete ngrene ushqim te dobet shume, pa vlera
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 03-05-2012 më 22:40
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Moderator
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Postime
    2,009
    Topi dekoron Ardian Klosin, “Mjeshtër i Madh”

TIRANE- Presidenti i Republikës, Bamir Topi ka dekoruar sot (pas vdekjes) publicistin dhe perkthyesin Ardian Klosit me Urdhrin “Mjeshtër i Madh”.

Ne motivacionin e presidentin si vleresim per kontributin e Klosit, lexohet: “Intelektualit të shquar antikonformist që ia kushtoi gjithë veprimtarinë e tij si publicist, studiues, veprimtar shoqëror, krijues e përkthyes çështjes së demokracisë në vend duke e konsideruar atë si rrugën drejt drejtësisë shoqërore, së vërtetës, moralit e progresit, ndaj dhe refuzoi deri në fund të jetës kompromisin me atë lloj politike që i bie ndesh këtij qëllimi”.

Nderimi me kete titull Klosit i behet vetem pak kohe pasi i dha fund jetes ne banesen e tij ne afersi te Liqenit te Thate ne kryeqytet.

Panorama

Faqja 13 prej 13 FillimFillim ... 3111213

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •