E zuri haku i Gjergj Kastriotit...kte pseudointelektual...
E zuri haku i Gjergj Kastriotit...kte pseudointelektual...
SHQIPERIA MBI TE GJITHA
Me vjen keq si njeri(nuk ja uroj as njeriut kete gje ) por si person nuk kam pasur ndonjehere simpati ....
I vellai Titi qe vdiq ne amerik ka qene çun i mire ...
Nuk e di kur perktheu Skenderbeun si do kete qene nga shendeti ....
Ju thoni shume gabim qe nxirret lajme une mendoj qe nuk eshte gabim fare per personat publik.... te pakten mos ti marrim seriozisht kur japin opinione ne media ....
Media eshte e rendesishme te informon ,te edukon ...prandaj them qe eshte e rendesishme se kush e ben kete ....
Sherim te shpejt per veten ,familjen ...
Ndryshuar për herë të fundit nga saura : 08-01-2012 më 15:11
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Ka bere cka bere, ne respektin ndaj tjetrit secili i ben nder vetes e jo kujt tjeter.
Prandaj shpotitjet dhe ironite me duken te teperta. Te mirat dhe te ligat do na i gjykoje Zoti. Si per gjithkend edhe per ate ndjej keqardhje edhe pse skam pasur ndonje simati te madhe per te por e vleresoj per aq sa ka arritur te beje per mire. Te keqijat eshte mire mos me i permend teper.
Sherim te shpejte.
Sa i peshtire qe je! As kafshe nuk mund te te quaj ty se ofendoj kafshet. Kaq per te ardhur keq je bere sa mbasi nuk te eci duke shkruar pallavrat e radhes mbi Ismail Kadaren, fillove te tregosh se sa te lumturon semundja e dikujt qe ka bindje partiake te ndryshme nga te tuat.
Shko keputi nje tralala andej se dhe ate s'di ta besh me. O zot ca mban mbi toke, po nuk bie rrufeja ne .....
Sherim te shpejte z. Klosi!
Per ke Ismail Kadare e ke fjalen Infinity ? Per ate dezertorin qe jep mend nga Franca ?
Revolution 1848
Ky nuk ka bindje partiake te kunderta ky eshte zvarranik.Na nxorri Skenderbeun serb,thote se jemi te ardhur nga kaukazi ,gjithandej percmon shqiptaret ky hale...po ka zot..shume mire po i behet ti marre edhe fatos lubonjen, bollanen, aurel plasarin dhe gjithe plehrat e tjera me vete.
SHQIPERIA MBI TE GJITHA
Krijoni Kontakt