Close
Faqja 3 prej 13 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 125
    i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    E zuri haku i Gjergj Kastriotit...kte pseudointelektual...
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Citim Postuar më parë nga juanito02 Lexo Postimin
    Meqe e beke mire punen e sigurimit dhe imbake ne dosje punet e mija o dydrinas po te pergjigjem.
    Eshte krejt ndryshe ajo qe i ka ndodhur Salise kryeminister i vendit dhe ku media e pa dhe e filmoi si ksih ndodhur, kurse Klosi eshte nje hicgje pa post e pa titull.
    Dhe ke shkrimi im kam shkruar ne asnje pike skam thene vdeksh e po gezohem te vdese po kam thene ne e marte perendia sic i mer gjithe te gjallet do i them te veteve te rroni vete.
    Dhe kam treguar pse ju acarua ajo semundje qe ka me kohe qe qe ja kemi pare qe ne shkuarjen ne Vlore.
    Shkrimi im ka nje IF te madhe brenda ti po deshe si shum llaci faci qe e kuptojne deshire a mallkim beje dhe ti nga IF ne WISH.
    Eshte shume e thjeshte juanito02! Gjithkush tregon vetveten ne çdo fjale qe shkruan!

Njerzorja duhet te mbizoteroje, qe te dallohemi me mire nga bota instiktuale!

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Me vjen keq si njeri(nuk ja uroj as njeriut kete gje ) por si person nuk kam pasur ndonjehere simpati ....
    I vellai Titi qe vdiq ne amerik ka qene çun i mire ...
    Nuk e di kur perktheu Skenderbeun si do kete qene nga shendeti ....
    Ju thoni shume gabim qe nxirret lajme une mendoj qe nuk eshte gabim fare per personat publik.... te pakten mos ti marrim seriozisht kur japin opinione ne media ....
    Media eshte e rendesishme te informon ,te edukon ...prandaj them qe eshte e rendesishme se kush e ben kete ....
    Sherim te shpejt per veten ,familjen ...
    Ndryshuar për herë të fundit nga saura : 08-01-2012 më 15:11
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-08-2011
    Postime
    145
    Ka bere cka bere, ne respektin ndaj tjetrit secili i ben nder vetes e jo kujt tjeter.
    Prandaj shpotitjet dhe ironite me duken te teperta. Te mirat dhe te ligat do na i gjykoje Zoti. Si per gjithkend edhe per ate ndjej keqardhje edhe pse skam pasur ndonje simati te madhe per te por e vleresoj per aq sa ka arritur te beje per mire. Te keqijat eshte mire mos me i permend teper.
    Sherim te shpejte.

Citim Postuar më parë nga Agim Doçi Lexo Postimin
    Antimafia!!!
    Je tejet i saktë. Nuk më vjen mirë kur vdes nje njeri, por gjynahet Bilbilit janë ato që dihen, ndersa ky MEGAFON i së majtës shqiptare, që hodhi baltë dhe mbi Heroin Kombetar GJERGJ KASTRIOTI harron që ka Zot!!!.
    Mos bani sherre, se te gjith e kemi te shkruar në ballë fatin tonë. Por asht shkrim i shenjtë i Zoti dhe ne nuk dimë ta lexojmë.
    Sa i peshtire qe je! As kafshe nuk mund te te quaj ty se ofendoj kafshet. Kaq per te ardhur keq je bere sa mbasi nuk te eci duke shkruar pallavrat e radhes mbi Ismail Kadaren, fillove te tregosh se sa te lumturon semundja e dikujt qe ka bindje partiake te ndryshme nga te tuat.

Shko keputi nje tralala andej se dhe ate s'di ta besh me. O zot ca mban mbi toke, po nuk bie rrufeja ne .....

Sherim te shpejte z. Klosi!

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Sa i peshtire qe je! As kafshe nuk mund te te quaj ty se ofendoj kafshet. Kaq per te ardhur keq je bere sa mbasi nuk te eci duke shkruar pallavrat e radhes mbi Ismail Kadaren, fillove te tregosh se sa te lumturon semundja e dikujt qe ka bindje partiake te ndryshme nga te tuat.

Shko keputi nje tralala andej se dhe ate s'di ta besh me. O zot ca mban mbi toke, po nuk bie rrufeja ne .....

Deri aty je ne rregull se ke shprehur mendimin tend. Ku fillon me bold, ke mallkuar edhe ti. Shume gabim!
    Where does a thought go when it's forgotten?

Per ke Ismail Kadare e ke fjalen Infinity ? Per ate dezertorin qe jep mend nga Franca ?
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865

Ky nuk ka bindje partiake te kunderta ky eshte zvarranik.Na nxorri Skenderbeun serb,thote se jemi te ardhur nga kaukazi ,gjithandej percmon shqiptaret ky hale...po ka zot..shume mire po i behet ti marre edhe fatos lubonjen, bollanen, aurel plasarin dhe gjithe plehrat e tjera me vete.
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624

................

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Per mua eshte i denueshem nxjerrja e ketij lajmi nga media. Askush nuk ka te drejte te demtoje imazhin e askujt aq me teper per gjera personale. Popull thashethemaxhi e zemerlig. Prandaj nuk e sheh Zoti kete vend e keta njerez
    Shume e vertete.

Faqja 3 prej 13 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •