Close
Faqja 121 prej 141 FillimFillim ... 2171111119120121122123131 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,201 deri 1,210 prej 1406
    i/e regjistruar Maska e salihaj
    Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Nė Pejė
    Postime
    1,005

... Komorani nė vazhdim...

Citim Postuar mė parė nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Njani i Kishnarekės nė ramazan po e pyet njė tė Komoranit:
    - Allahile kan' e patėt sivjet hoxhė pėr ramazan ?
    - Qata ( atė ) tė vjetshit e bu! - iu pėrgjigj i komoransi
    - Qy, qy, qy, pse vjet kan' e keni pasun?
    - Qat tė parvjetshit, - u pėrgjigj i komoransi.
    Tash ky i Kishnarekės u bė edhe mė shumė kurreshtar, e po i thotė:
    - Pse parvjet kan e keni pasun hoxhė pėr ramazan?!
    - Valla parvjet s'kena pasun hiē hoxhė!
    Ishte muaj qershor i vitit 1978 dita e marrjes sė rrogave. Rrogat i ndante Adil Dugolli. Depoist ishte Hysen..., ndėrsa njė punėtor sezonal i nishorve i varfėr rroga e tė cilit ishte 150 dinar, e imja ishte 850 dinar. Zyra e arkės ishte me njė dritare tė madhe e xhamit e kthyer nė drejtimin e veriut, mirėpo pasi qe ishte vera e kishin hapur krahem-krah. Depoja e Hysen... dyert dhe dritaret i kishte tė kthyera nė drejtim te lindje. Nė esencė edhe dera dhe dritarja e arkėtarit dilnin nė oborr, po ashtu edhe dera dhe dritarja e depos po nė tė njėjtin oborr.
    - Unė hyra e mora rrogėn dhe dola nė oborr para dritares sė hapur.
    - Nishorasi hyni dhe duke ja njeh Adili parat, nishorasi tha: “Ah nėnėn ja q... ati pejani, o ardhur nga Peja ne Drenicė dhe e merr rrogėn tetė fish mė shumė se na kėtu. Fliste me zė pėr tė dėgjuar unė.
    - Unė shkova te Hyseni dhe i pagova dy thasė miell me ja jap nishorasit.
    - Hyseni qeshi dhe tha: “A e ke nga frika qe po ja blenė kėtė miell?”
    - Unė: Jo bre Hysen miku! Me tė vėra me pushkė bie ne gjak. Me vėra me bukė, kurrė nuk mundet me u qua nė kėmbė, siē po e sheh sjelljet e tija e kanė sjellė aty qe ta merr rogėn tetė fish mė tė vogėl se unė!”
    - Hyseni: “Valla bilah me ditė qe ish cofė qaty, kur ma kishte sha nėnėn kurrė nuk ja kisha ble miellin, por ja kisha ngjeshė tetė herė plumb nė lule balli.
    - Unė qesha dhe thash: “besa more Hysen unė kam shpėtuar mirė me dy thasė miell! Se me dėgjuar nėna ime ēfarė me ka thėnė nishorasi, pasi ėshtė e vejė kishte thėnė birė blejė edhe dy thasė se koka nė hallė tė madh.
    - Hyseni: “O poshter qenke, nuk donė me lėnė asnjė drenicas bile pak me tė pickuar!!!”
    Nishorasi murr miellin, uli kokėn edhe katėr muaj tjerė qe punuam tėrė kohėn me ikte nga turpi. Kėsi raste tjera kam pasur edhe ne Zabelė tė ulėt ate tė lartė dhe Terstenik. E baca Adem diku ja ka “thye hundėt” dikujt e ka ikė pėr nė Danimarkė. Andaj nuk guxon as emrat me ja pėrmend!!!Haaa!
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Pa_dorėza2 - fesatxhi

Citim Postuar mė parė nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    O,sa kam qeshur,o Adem t'u lumshin gishtat e kjo valle e fyellit te paska kethyer nja 30 vite mbrapa. o ishall nuk te vajton Kreksi se qyshe e di une ky tahmaqare nuk eshte, po qyshe me pa qat fyllagjin t'u ja nrrue gishtat se !!!
    Unė nuk ka postim qė ėshtė postuar nė kėtė temė e qė nuk e kam lexuar. Dhe kam ardhur nė pėrfundim qė "Pa_dorėza2" ta shpall fesatxhi.

Nė shkrimet e tij kam parė qė kur gjuan, secili mund tė mendojė " a thue more a e pati pėr mue a pėr kė e pati".

Fesatxhinjtė ( gjithmonė nė kuptimin pozitiv ) janė tipa tė zgjuar dhe njė odė qė nuk ka festaxhi, bėhet si gjykatore: me "po" e me "jo". Kėshtu mbyllet muhabeti. Kėta pra krijojnė atmosferė nė odė dhe bėjnė qė njerėzit tė ndihen mirė.

respekt,
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga projekti21_dk : 04-01-2012 mė 14:14
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Nė Pejė
    Postime
    1,005
    Tafa i Abrise s'Poshtme shkon te Kameri n'Kumaran, n'vakte te dimnit Kameri s'kisht pase dru,vē do rrema shelje.
    P'e vete a po nerth o Tafe Miku ?
    More, me e dite si eshte zjermi i gjehnemit
    qishtu as s'pata me u lute as me u tute.
    Fatkeqėsi pėr Tafėn e Abrisė, kėtu vetėm koha verore po e shpėtojka. Po, ku e dinė nė atė botė ku do tė shkoi.
    Unė kam pasur fat tė madh me dru. Sa kam jetuar nė KK tė Istogut, atje prehet mali shumė. Nė Pejė tani, pėr tani gėzoi tri lloje tė ngrohjes: dominuese nxemja qendrore, pastaj druri e nė raste ekstreme edhe gazi.
    Unė mė parė u pėrgjigja ēfar di pėr pyjet e Pejės. Peja ėshtė eksportues i madh i drurit halor pėr ndėrtim dhe zdrukthtari kuptohet se haloret gjenden mbi 700 m. lartėsi mbidetare. Ndėrsa nė hall tė madh ėshtė komuneja e Istogut (Burimit) pėr nga prerja e druve pėr tu ngrohur. Nė njė kryeshėndosh tė Gurojės sot e thash: "Ende nuk kam dėgjuar se dikush nga shqiptarėt ėshtė mekėmbur nga shitja e druave pėr ngrohje. Ata janė tipik skamnor qe vetėn e kanė gjatė aty".
    Pėr pyeje pėrgjegjės pėr terė Kosovėn ėshtė Demė Loxha, rugovas i KK tė Istogut, ndėrsa pėr Pejėn pėrgjegjės ėshtė Tahir Cuka po ashtu rugovas edhe ata mi pyet, besoi se nuk mund tė japin pėrgjigje si Ju pėrgjigja unė. Meritė e pėrgjegjėsisė ėshtė se ja kanė kthye shpindėn Rugovės e tani jan kthy me fėtyrė kah "kibla!!!" Pyell P e j e
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Citim Postuar mė parė nga salihaj Lexo Postimin
    Ishte muaj qershor i vitit 1978 dita e marrjes sė rrogave. Rrogat i ndante Adil Dugolli. Depoist ishte Hysen..., ndėrsa njė punėtor sezonal i nishorve i varfėr rroga e tė cilit ishte 150 dinar, e imja ishte 850 dinar. Zyra e arkės ishte me njė dritare tė madhe e xhamit e kthyer nė drejtimin e veriut, mirėpo pasi qe ishte vera e kishin hapur krahem-krah. Depoja e Hysen... dyert dhe dritaret i kishte tė kthyera nė drejtim te lindje. Nė esencė edhe dera dhe dritarja e arkėtarit dilnin nė oborr, po ashtu edhe dera dhe dritarja e depos po nė tė njėjtin oborr.
    - Unė hyra e mora rrogėn dhe dola nė oborr para dritares sė hapur.
    - Nishorasi hyni dhe duke ja njeh Adili parat, nishorasi tha: “Ah nėnėn ja q... ati pejani, o ardhur nga Peja ne Drenicė dhe e merr rrogėn tetė fish mė shumė se na kėtu. Fliste me zė pėr tė dėgjuar unė.
    - Unė shkova te Hyseni dhe i pagova dy thasė miell me ja jap nishorasit.
    - Hyseni qeshi dhe tha: “A e ke nga frika qe po ja blenė kėtė miell?”
    - Unė: Jo bre Hysen miku! Me tė vėra me pushkė bie ne gjak. Me vėra me bukė, kurrė nuk mundet me u qua nė kėmbė, siē po e sheh sjelljet e tija e kanė sjellė aty qe ta merr rogėn tetė fish mė tė vogėl se unė!”
    - Hyseni: “Valla bilah me ditė qe ish cofė qaty, kur ma kishte sha nėnėn kurrė nuk ja kisha ble miellin, por ja kisha ngjeshė tetė herė plumb nė lule balli.
    - Unė qesha dhe thash: “besa more Hysen unė kam shpėtuar mirė me dy thasė miell! Se me dėgjuar nėna ime ēfarė me ka thėnė nishorasi, pasi ėshtė e vejė kishte thėnė birė blejė edhe dy thasė se koka nė hallė tė madh.
    - Hyseni: “O poshter qenke, nuk donė me lėnė asnjė drenicas bile pak me tė pickuar!!!”
    Nishorasi murr miellin, uli kokėn edhe katėr muaj tjerė qe punuam tėrė kohėn me ikte nga turpi. Kėsi raste tjera kam pasur edhe ne Zabelė tė ulėt ate tė lartė dhe Terstenik. E baca Adem diku ja ka “thye hundėt” dikujt e ka ikė pėr nė Danimarkė. Andaj nuk guxon as emrat me ja pėrmend!!!Haaa!

hahahahahahah. Valla bre baci Canė, ajo organizata juaj ka qenė "nana e vakive"! Aty s'ka pushuar kurrė humori. Tani m'u kujtuan H. Pirraku e B. Makolli.

Sill ndonjė ngjarje tė tyre!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga projekti21_dk : 04-01-2012 mė 14:30
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Nė Pejė
    Postime
    1,005

Rezultatet

hahahahahahah. Valla bre baci Canė, ajo organizata juaj ka qenė "nana e vakive"! Aty s'ka pushuar kurrė humori. Tani m'u kujtuan H. Pirraku e B. Makolli.

Sill ndonjė ngjarje tė tyre!
    Nė vende tė "kulturuar" vepra e reklamon autorin e sajė!

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636

...si Dervish Goxhuli....

Edhe ti Adem ia paske bere si Dervish Goxhuli qe shkon ne Baicė me marr kashtė se andej kah Makerrmali krejtė e ksihin kallź shkiet e nuk u gjinke askud, shkon ne Baicė me kerr, e ngarkon kashten por ne ate moment hyjn ushtria austiake, kishte fillua lufta e pare...
    ..Por i zoti i shtepisė kur i sheh dy gjandar qe hyjne mbrenda ne oborr pa cakat ne kapexhikź, e merr martinen e ti vran te dyt...as pes minuta me vone vijne forca tjera ushtaresh dhe e rrethojne shtepin por meshkujt kishin ikur pas kulles e drejet ne mal, vetem Dervishi mbetet aty n'oborr paar kive e kqyr spektakel...
    Nje gjandar i ofrohet e thote, "ti, ēka po ban ketu " ?
    Ai ia kthen;
    "- Nuk jam nga ky vend jam ardh prej Makerrmalit me ble kashtė e me nxuni ky taksirat"
    "Ani mirź pra per mysafir i ke 20 huj, i jep urdhnin gjandrve me e pshtet per kumlle dhe nisin e e rrehin te shkreti Dervish derisa kamt nuk e mbajn, ashtu llam e gjuajn mbi kerrin me kashtź dhe i thojne "shko tash"...
    Tuj shkue udhes kah Terrsteniku e pysnin gjinja " o Dervish, shyqyr qe paske gjet kashtź, po a ksih mą ?
    Dervishi iu thoshte; "o po more sa dush ka"
    Ata e vetshin po sa e ke ble o Dervish a ishte shtrejt ?
    Dervishi iu thoshte; -" veē 20 huj !"

I lumi ti ia bejshin, po shkojmi menjehere edhe na me ble se krejet lire te koka veē 20 huj ą... ?
    Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Unė nuk ka postim qė ėshtė postuar nė kėtė temė e qė nuk e kam lexuar. Dhe kam ardhur nė pėrfundim qė "Pa_dorėza2" ta shpall fesatxhi.

Nė shkrimet e tij kam parė qė kur gjuan, secili mund tė mendojė " a thue more a e pati pėr mue a pėr kė e pati".

Fesatxhinjtė ( gjithmonė nė kuptimin pozitiv ) janė tipa tė zgjuar dhe njė odė qė nuk ka festaxhi, bėhet si gjykatore: me "po" e me "jo". Kėshtu mbyllet muhabeti. Kėta pra krijojnė atmosferė nė odė dhe bėjnė qė njerėzit tė ndihen mirė.

respekt,
    hahahaha
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar mė parė nga Kreksi Lexo Postimin
    Edhe ti Adem ia paske bere si Dervish Goxhuli qe shkon ne Baicė me marr kashtė se andej kah Makerrmali krejtė e ksihin kallź shkiet e nuk u gjinke askud, shkon ne Baicė me kerr, e ngarkon kashten por ne ate moment hyjn ushtria austiake, kishte fillua lufta e pare...
    ..Por i zoti i shtepisė kur i sheh dy gjandar qe hyjne mbrenda ne oborr pa cakat ne kapexhikź, e merr martinen e ti vran te dyt...as pes minuta me vone vijne forca tjera ushtaresh dhe e rrethojne shtepin por meshkujt kishin ikur pas kulles e drejet ne mal, vetem Dervishi mbetet aty n'oborr paar kive e kqyr spektakel...
    Ai ia kthen;
    "- Nuk jam nga ky vend jam ardh prej Makerrmalit me ble kashtė e me nxuni ky taksirat"
    "Ani mirź pra per mysafir i ke 20 huj, i jep urdhnin gjandrve me e pshtet per kumlle dhe nisin e e rrehin te shkreti Dervish derisa kamt nuk e mbajn, ashtu llam e gjuajn mbi kerrin me kashtź dhe i thojne "shko tash"...
    Tuj shkue udhes kah Terrsteniku e pysnin gjinja " o Dervish, shyqyr qe paske gjet kashtź, po a ksih mą ?

I lumi ti ia bejshin, po shkojmi menjehere edhe na me ble se krejet lire te koka veē 20 huj ą... ?
    z.Kreksi Nalu rrime tashe se ma shtrejt nuk te bahet
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    Øgz.Kreksi Nalu rrime tashe se ma shtrejt nuk te bahet
    .....hahhaaha jo falemenderit,
    ... spo muj me u ēu n' kam...
    ...i hangra 20 huj kreksi, m' kan bą llam...!
    Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Citim Postuar mė parė nga Kreksi Lexo Postimin
    Ai ia kthen;

ps;besoi qe ai Pejani, do ta kete kuptua meselen kesaj radhe LOL

..mos valle te lidhe diqe me rugovaset Ty ?

respekt
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hajla : 05-01-2012 mė 00:48
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •