Close

Rezultati i Sondazhit: Keni Menduar te Ktheheni ne Shqiperi?

Votues
162. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • PO

87 53.70%
  • JO

33 20.37%
  • ASNJEHERE

11 6.79%
  • DISAHERE

31 19.14%
Faqja 12 prej 15 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 147
    i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anėtarėsuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Ben vaki te kthehem kur te me ken mare rruge kalamajte.
    Me pelqen ta pi kafene dhe te luaj domino me shqipot e mi ne moshe te trete.
    Albania Uber Alles

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    patjeter do kthenemi.

po ama dua te kem atje nje cop barake e nje mikro bahce timen.

po nje cop bahce ne shqiperi ben 30 mij euro.

qe do te thote kursimet e 15 viteve pune tja fus ne goje shllup nje katundari-pronar bahcesh qe i shet copa copa tek te mbeturit me gjisht ne bithe si puna ime.
    e kte nuk e dua.
    kur te vij nje qeveri qe do thote... ejani te un o milet e blini ndoj cop toke.. ahere do kthenem se e di qe ja jap parate shtetit shqiptar e jo hajdutit fshato-pronar.

brari- qe ska prona

.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    patjeter do kthenemi.

po ama dua te kem atje nje cop barake e nje mikro bahce timen.

po nje cop bahce ne shqiperi ben 30 mij euro.

qe do te thote kursimet e 15 viteve pune tja fus ne goje shllup nje katundari-pronar bahcesh qe i shet copa copa tek te mbeturit me gjisht ne bithe si puna ime.
    e kte nuk e dua.
    kur te vij nje qeveri qe do thote... ejani te un o milet e blini ndoj cop toke.. ahere do kthenem se e di qe ja jap parate shtetit shqiptar e jo hajdutit fshato-pronar.

brari- qe ska prona

.
    Ashtu eshte Brar, dhe me ne fund kur ti ia fut kallup ne goje kursimet e 15 vjeteve ketij katunari, te nesermen gjen nje alamet grope para bahces tende dhe katunarin qe te thote qe ketu do te behet pallat. Ose me e keqja, katunari te nesermen te del me automatik ne dore e te kercenon per te te vrare sepse gabimisht ke mbjelle nje domate ne "kufirin" e bahces apo ndoshta gabimisht pula jote ka cukitur nje cope bar pertej kufirit te bahces..mos Zot, katunaret te vrasin per kete krim!

i/e regjistruar Maska e 3rioni
    Anėtarėsuar
    28-10-2011
    Vendndodhja
    Espańa - Barcelona
    Postime
    14
    Me pak fjale ne shqiperi nuk ka kariere! Te gjithe jane te korruptuar dhe asnje nuk jeton jeten ashtu sic duhet! Blloku i Tiranes ose bregdeti shqipetar ka dy - tre pika ku gjithe shqiperia shkojn ēdo vit dhe i duket mrekulli. Kjo gje behet monotone duker bere te njejten gje perdite ose cdo vit! Baret e Tiranes jane plot me te papune dhe hapen b***sh duke u mburrur me ēelsat e Mercedes ose BMW (etj) mbi tavoline!

Para pak ditesh bera kot sikur nuk kisha marre universitetin sepse nuk isha nje person i shkolluar dhe u habita kur me ofruan te merrja Bachelor dhe Master degree ne doer ne me pak se 1 jave dhe duke paguar 8,000 Euro!!!!!! WoW ne Shqiperi nuk ke nevoj te shkosh ne shkolle, thjesht shkon ne treg dhe blen nje BA dhe MA!!!!
    Une kam mbaruar shkollen per graphic - web design dhe tani po bej nje BA part time ne IT Sience vetem sepse kompjuterat i kam pasur shume fiksim qe i vogel dhe merrem gati perdite me to!!!

C“mon guys! Shqiperia esht vend per te papune dhe ato pak te pasur qe ka jetojne me frike se neser ose pasneser e kane revolen pas veshit!!!

Nejse me pak fjale doja te thoja nese shqiperia nuk merr standarted Europiane nuk do behet kurre vendi ku une do te doja te jetoja dhe te plakerohesha! E gjithe kjo behet duke hequr qeverine qe eshte ne pozite tani dhe duke e zevendesuar me njerez me inteligjente dhe te sinqerte... (kjo gje eshte gati e pa-mundeshme!)
    Erion Balla
    Freelance Designer / IT Engineer

Natyre e turbulluar... Maska e Robbery
    Anėtarėsuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    Shqiperia eshte vendi i ngjarjeve...patjeter qe po..
    https://www.behance.net/robberysk1100

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar mė parė nga 3rioni Lexo Postimin
    Me pak fjale ne shqiperi nuk ka kariere! Te gjithe jane te korruptuar dhe asnje nuk jeton jeten ashtu sic duhet! Blloku i Tiranes ose bregdeti shqipetar ka dy - tre pika ku gjithe shqiperia shkojn ēdo vit dhe i duket mrekulli. Kjo gje behet monotone duker bere te njejten gje perdite ose cdo vit! Baret e Tiranes jane plot me te papune dhe hapen b***sh duke u mburrur me ēelsat e Mercedes ose BMW (etj) mbi tavoline!

Para pak ditesh bera kot sikur nuk kisha marre universitetin sepse nuk isha nje person i shkolluar dhe u habita kur me ofruan te merrja Bachelor dhe Master degree ne doer ne me pak se 1 jave dhe duke paguar 8,000 Euro!!!!!! WoW ne Shqiperi nuk ke nevoj te shkosh ne shkolle, thjesht shkon ne treg dhe blen nje BA dhe MA!!!!
    Une kam mbaruar shkollen per graphic - web design dhe tani po bej nje BA part time ne IT Sience vetem sepse kompjuterat i kam pasur shume fiksim qe i vogel dhe merrem gati perdite me to!!!

C“mon guys! Shqiperia esht vend per te papune dhe ato pak te pasur qe ka jetojne me frike se neser ose pasneser e kane revolen pas veshit!!!

Nejse me pak fjale doja te thoja nese shqiperia nuk merr standarted Europiane nuk do behet kurre vendi ku une do te doja te jetoja dhe te plakerohesha! E gjithe kjo behet duke hequr qeverine qe eshte ne pozite tani dhe duke e zevendesuar me njerez me inteligjente dhe te sinqerte... (kjo gje eshte gati e pa-mundeshme!)
    Nuk kam c'te shtoj me teper se kaq Mese e vertete!
    La vita č bella...

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anėtarėsuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Per momentin kush eshte jashte shtetit do beje budallikun me t'madh te mendoje nje te ardhme ne shqiperi. Jane kthy gjysma e shqiptarve te greqise ,po kthehen dita dites dhe nga vende tjera evropiane per shkak te krizes dhe eshte kthy vendi ne kaos. Ne nje vend te zhytur ne korrupsion ku ska pune ,ska siguri ,ska te ardhme ,eshte e kote te mendosh rikthimin ne shqiperi.

Mgjth kush mendon te hape ndonje biznes ose i ka krahet e ngrohta ne ndonje administrate apo ku di une ,le ta provoje.
    Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.

Citim Postuar mė parė nga Robery Lexo Postimin
    Shqiperia eshte vendi i ngjarjeve...patjeter qe po..
    Do kthehemi bashke?

Natyre e turbulluar... Maska e Robbery
    Anėtarėsuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    Certo, amore..Ma Alice nn sarą triste?
    https://www.behance.net/robberysk1100

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga Edvin83 Lexo Postimin
    Ashtu eshte Brar, dhe me ne fund kur ti ia fut kallup ne goje kursimet e 15 vjeteve ketij katunari, te nesermen gjen nje alamet grope para bahces tende dhe katunarin qe te thote qe ketu do te behet pallat. Ose me e keqja, katunari te nesermen te del me automatik ne dore e te kercenon per te te vrare sepse gabimisht ke mbjelle nje domate ne "kufirin" e bahces apo ndoshta gabimisht pula jote ka cukitur nje cope bar pertej kufirit te bahces..mos Zot, katunaret te vrasin per kete krim!
    Aahahahahaha e forte kjo Ervin sa kam qesh ahahahahaha pale sikur gjeli i Brarit te bej ndonje te pa bere te ngacmoj pulen e komshiut ahahahahahah
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Faqja 12 prej 15 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kėshtu foli Tahir Zemaj
    Nga Nice_Boy nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 01-01-2014, 18:52
  2. Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 17-01-2013, 12:29
  3. Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 13-12-2010, 10:02
  4. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  5. Ahmet Zogu dhe “lufta” nė emigracion me Mit’hat Frashėrin
    Nga rudo nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 25-01-2005, 02:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •