s“besoj jo per fare gjithsesi...
persh
PO
JO
ASNJEHERE
DISAHERE
s“besoj jo per fare gjithsesi...
persh
njeriu vetem ne atdheun e vet ndjehet i lumtur.
I kthyer ne Atdhe Jame me mir se toka meme ska . Por hallet te ndajne shum shpesh nga Atdheu jon i dashur !!!
Guri rende peshon ne vend te vet, Por Fjala e nje Shqiptari per Atdheun e ti peshon ma shum se guri![]()
Po si gjithmon shkoj pushoj dhe ndiej veten te kuruar nga cfardo joj semundje qe me pershkruan trupin
Vetem dielli Atdheut tim me ngroh zemren dhe trupin .
Postuar mė parė nga malli
un jam me kete vajzen me lart un kam jasht shqiperis gati 13 vjet tani
te mendoj kthmin tim ne shqiperi nuk me ka vajt ne mendje se kur vim pushime cte shikojm korupsion jo drita jo ruge etc me kryesorja nuk ben dot jeten qe jemi mesuar ne qe jetojm ne us edhe europ jemi mesuar ti kemi te tera
ne shqiperi ske sigurim po te vesh tere rinia pa pun droga sheshit nuk them se ktu seshte sheshit por ke siguri te pakten u live u life si te duash
pra mendoj ne nje te ardhme te pa vendosur por 99% si eshte tani eshte jo nese behet me mir andej si dihet![]()
Partizoni
Disa her kam menduar te kthehem por.. se di .. ne ia vlen nje veprim i till
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
as nuk e kam cuar ne mendje te ktehem ne shqiperi qyqaaaaaaaa larg qoft kjo gje vetem po me ktheu gjermani me zor athere po u ktheva po keshtu JO JO JO....ketu ku jam kam te gjith shoqnin familien cfare du me une ne rregull jam keshtu!!!!!!!!!!!!
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Po patjeter!do kthehemi..............
veshtir shum do te jet por nuk i dihet jetes...
100 perqin, do te kthehem. kurse veprimin do e marr tak tak. se kshu i baj veprimet un.
Krijoni Kontakt