PO
JO
ASNJEHERE
DISAHERE
shqiperia eshte vendi i vetem ku ndjeheme gjithmone do te ndjehem ne shtepi. cdo vit e vizitoj me shume qejf.
por shpesh e shoh vehten shume larg nga njerezit qe jetojne aty... dhe sikur kjo largesi zmadhohet gjithnje e me shume.
Vasudhaiva Kutumbakam
kam lindur ketu dhe me pelqen shum pasi eshte vendi i familjes time, por shpesh here bisedoj me familjen edhe kam qef te kem nje shtepi ne shqiperi ndoshta per te jetuar gjithmon jo, por jam shqiptare pse mos kem dicka ne shqiperi me pelqen shummm
Dita e harxhuar mė kot ėshtė ajo e kaluar pa qeshur.
Shqiperia mbetet vendi jot,sado te endesh neper bote si vendi jot nuk ka.Aty ke femijerine,adoleshencen,e shume kujtime.
Ah politike politike na le rrugeve te botes,do ishim si zonja e zoterinj po te kishte me shume pune nga ana e politikaneve,
po te hapeshin me shume fronte te reja pune,e po te ndertoheshin me pak pallate.............etj........
une per vete e mendoj disa her kthimin,por me nje objektiv synimi,jo te rrij verdalle kafeneve e te humbas kohen me thashetheme
ahhahahahha
Ti bukur ke shkrujt , sepse ndoshta se ke iden se si jetohet ketu apo se si jan ber Njerzit ketu , vijn ( emigrantet ) per pushime apo edhe per Familjen por gjeja e par qe thon kur do ikim me shpejt ... Dhe ty te duket per te qesh kur thua Kafene sepse atje ku jeton ai Shtet ti ofron te gjitha . Do me pelqente te vijete jetoje ketu ashtu sic je !
███ Sempre Fiero Del Mio MiLaN ███
Kur jam jashte shqiperise nuk jam me UNE. Me duket vedi alien.
No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future
Nqf se ke nje shpi ,nje biznes te vogel dhe 50 mije euro ne banke minimumi ,KTHEHU!. Ne t'kundert mos e kruj sumatricen se do perfundosh recepsionist turni 3-te me 200 mije lek n'muj.
Kshu qe ,Think? before you come back HOME![]()
Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.
Krijoni Kontakt