Allahu e meshirofte, Ahmed Didatin, ishte ilac per krishteret, shume prej tyre e kane pranuar islamin per shkak te tij...
Ne ket zhurmen qe ban ky efendija, dominon fjala: Zoti nuk mund te beje ket apo ate. E tash krahasonje me fjalet qe shkruejne ne Kuran: Per Allahun kurrgja nuk asht e pa mundeshme. Allahu mundet gjithchka. Allahu i plotfuqishem, kurse ket video e ka mbushe me fjalet qe shprehin pamundesine e te njejtit Allah, dobesine e Tij qe nuk mundet te behet Zot i vertet dhe njeri ne te njejten kohe, qe nuk mund te jete ne tri vehtje hyjnore. Ky ne peshoren e vet ka vu vetem ato qe shifen me syte tokesore, kurse ata te shpirtit as qe din se egzistojne. Kurse ju islaminfo, ket ilach lenije per vehte nese mendoni se ju ban mire, sepse Katoliket e kane nje ilach ma sherues sesa ket grumbull rrena te ketij efendise dhe "leksikonit" te "vlefteshem" te tij. Tung
Ndryshuar për herë të fundit nga Gjyka : 12-12-2011 më 09:37
Ai nuk mund te jet "ilaç" per të krishterët sepse te krishterët e kan Krishtin por mund te jet "ilaç" per ata qe kan vendosë ta degjojnë fjalen e tij e jo te Zotit. Zoti keshillon qe te degjohet fjala e Tij e jo e nejrzve.
Unë nuk po them asgje per kete video as per kete person, vetem qe sodilarizohna me ty ne thenjen tende - Zoti e meshiroftë, Ai pastë mëshirë per të "Fali o At se nuk dijnë se çka po bëjnë" eshte fjala e fundit e Jezusit NJERI. Amen.
Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.
Ketu me duket se askush nuk e di se cka eshte duke u bere pervec atyre qe nuk u besojn asnje Zotit.
Religion is hate,
Religion is fear,
Religion is whore
Shumë bukur e thotë dhe shumë e qartë është puna që krishterimi nuk është fe
e vërtetë e Zotit, porse e njerëzve (e shpikur më sakt e devijuar prej tyre),
që bie ndesh me matematikën pikë së pari: Ati + Biri + Shpirti = 1 ?!
Shumë mirë thotë që tre imazhe nuk mund të konsiderohen një imazh.
Madje të thuash që njeriu (profeti) Jezus u rrethpre (u bë synnet), sipas
të krishterëve i vjen se "zoti u bë synnet"... sa absurde. Madje "Triniteti"
është shpikje e nuk gjendet në Bibël; këtë e dëshmon ky prifti më së miri:
Krijoni Kontakt