Close
Faqja 2 prej 19 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 188
    EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga IslamInfo Lexo Postimin
    Cfar fakti, pos shpifjeve dhe talljeve?
    Pse po tallet? pergjigju cfare te pyeti e mos i ikni pyetjeve
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anëtarësuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Citim Postuar më parë nga SatanMyMasterSS Lexo Postimin
    "Me tregoni se ku rri Zoti" [Ateisti, 666-6]
    Edhe ne nuk supozojm por kemi fakte.
    Me trego ti mua nese e dhezim nje qiri nga cila an ai ben drite?
    Kur te ma jep kete pergjigje, une do ta jap pergjigjen e asaj pytjes tende qe e ke ber.

i/e regjistruar Maska e SatanMyMasterSS
    Anëtarësuar
    02-10-2011
    Vendndodhja
    Hell
    Postime
    217

Wink

Citim Postuar më parë nga altruisti_ek84 Lexo Postimin
    Me trego ti mua nese e dhezim nje qiri nga cila an ai ben drite?
    Kur te ma jep kete pergjigje, une do ta jap pergjigjen e asaj pytjes tende qe e ke ber.
    N'varet a i ke vene pasqyre mbrapa
    Ate drite qiriri nuk e ka zbuluar Zoti por njeriu dhe mos me thuaj se kjo shkruan edhe ne librat fetar?
    Me trego nje shenje se Zoti ekziston por me nje fakt jo me libra fetar pra dicka me 2+2=4.
    Religion is hate,
    Religion is fear,
    Religion is whore

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    N'varet a i ke vene pasqyre mbrapa
    Ate drite qiriri nuk e ka zbuluar Zoti por njeriu dhe mos me thuaj se kjo shkruan edhe ne librat fetar?
    Me trego nje shenje se Zoti ekziston por me nje fakt jo me libra fetar pra dicka me 2+2=4.
    "Breznia e prapë dhe lavire shenjë kërkon"!

Një herë disa skribë e disa farisenj morën fjalën e i thanë Jezusit: “Mësues, prej teje duam të shohim një shenjë.”

Ai u përgjigj:

Breznia e prapë dhe lavire shenjë kërkon! Shenjë tjetër s’do t’i jepet përveç shenjës së Jonës profet! Sikurse Jona qe në barkun e përbindëshit të detit tri ditë e tri net, ashtu edhe Biri i njeriut do të jetë në zemrën e tokës tri ditë e tri net." (Mt 14; 38-40)

Nuk ka asnjë shenjë as deshmi ma te mirë se sa jeten qe është brenda teje. Vet jeta është një mrekulli ne vetveti.
    Mendja e njeriut, fryma e njeriut, emucioni, ndergjegja e njeriut, vet shpirti i njeriut...., e shume e shume te tjera te cilat as qe mund te shpjegohen ne menya te kënaqshme, por, ne asnjë mënyrë ato nuk ka teori qe i mohon. Poashtu, kur flitet per te keqen dhe te miren, ketu vetem sa mund te belbezohet, asgjë shkenca as teoritë tjera nuk mund te shpjegojnë. Eshtë besimi në zemer qe i shpjegon ato, ndersa te tjerët vetem sa belbezojnë.

Vet e ardhmja e njeriut - dita e neserme, te gjithe e shpresojmë dhe e presim, por realisht, asgjë te sigurtë nuk ka pos shpreses......, keshtu qe besimi tek njeriu është fuqia, faktori kryesor ne jeten e njeriut.
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Postime
    26
    Besoi se çdo gja ketu eshte e qarte. Trineti ne krishtenizem eshte themeli i jetes njerzore , se pari Ati eshte Zoti , i biri ,i biri i zotit deshmitar apo ndermjetsues i zotit me njeriun , dhe shpirti i shejte qe sjell dashurin njerzore ne toke .
    Ai hoxha me ate mjekerr le ta keqyre grigjen e vete sepse e trioshtuen njerzimin .
    Kuj don me i mbajt ligjerata i gjori.
    .Zoti eshte ne zemrat e njerzve dhe eshte dashuri , çdo kuptim tjeter eshte i rrezikshem per njerzimin.

i/e regjistruar Maska e refet
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    zoti ne bibel
    job 41
    2 " askush ska guxim ta zgjoje " kurti po zoti juaj po bajka gjum?
    10 " flaka e shkendija e teshmja e tije " a ka kjo koment ?
    12 " per vrimen e hundes se tije i del tym" edhe kjo a ka koment ?

psalmi 89:8
    " i tmershem eshte hyji ne kuvendin e shenjeterve "
    ????????????
    hyji eshte i tmershem ,
    keshtu pershkruhet zoti ne disa versete te bibles nese jam gabim me permisoni
    pershendetje

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Edhe per ktu u konvertuan disa... Allahu i shperbleft me xhenet.

Ndryshuar për herë të fundit nga iliria e para : 13-12-2011 më 17:48
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    "Me tregoni se ku rri Zoti" [Ateisti, 666-6]
    Edhe ne nuk supozojm por kemi fakte.
    Me trego ti se a ke fakte shkencore per mos egzistencen e Zotit apo edhe ju ateistet Besoni (se nuk egziston) njejt sikur fetaret qe besojn qe egzisoton !!!

Edhe ateizmi esht nje lloj feje thjesht besojn se zoti nuk egziston
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Ermedin Lexo Postimin
    Shumë bukur e thotë dhe shumë e qartë është puna që krishterimi nuk është fe
    e vërtetë e Zotit, porse e njerëzve (e shpikur më sakt e devijuar prej tyre),
    që bie ndesh me matematikën pikë së pari: Ati + Biri + Shpirti = 1 ?!
    Ti Ermedin duhet te jesh me i zgjuar se hoxha Islaminfo e duhet te posedosh logjike islame, madje edhe nje trimeri islame dhe do t'i japesh pergjigje nje pyetjeje qe ben nje i krishtere e te ciles asnje hoxhe gjer me sot nuk i ka dhene pergjigje: Ti je trupi, shpirti apo mendja jote?!
    Shumë mirë thotë që tre imazhe nuk mund të konsiderohen një imazh.
    Madje të thuash që njeriu (profeti) Jezus u rrethpre (u bë synnet), sipas
    të krishterëve i vjen se "zoti u bë synnet"... sa absurde. Madje "Triniteti"
    është shpikje e nuk gjendet në Bibël; këtë e dëshmon ky prifti më së miri:
    http://www.youtube.com/watch?v=fO_pd1VIGxY
    Pergjigju pyetjes me siper dhe pastaj t'i tregon lala arat e Bibles dhe rrethprerjet e çifuteve!!
    Jarigas

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar më parë nga presHeva-Lee Lexo Postimin
    Edhe ateizmi esht nje lloj feje thjesht besojnë se zoti nuk egziston
    Nje nga shpifjet me te renda ndaj ateizmit eshte pikerisht kjo gjegjeza me lart. Me e keqja eshte se fetaret e dijne qe kjo eshte shpifje dhe vazhdojne te shpifin pa fund e pa mbarim ne menyre sistematike e denigruese.

Ateizmi nuk ngrihet mbi dogme, perkufizime fiktive si dhe koncepte abstrakte shpirterore, kjo e ben te mos jete religjion. Ateizmi nuk therritet ne nje force te ekstra-dimensionale per te shprehur te vecantesine ndaj pjestareve te tjere; dhe kjo e ben te mos jete as besim.

Pra Ateizmi, nuk eshte religjion as dhe besim (se ka nje ndarje distinktive mes ketyre dyjave) por eshte vlere dhe qyteterim i cili nxit diturine, njohjen mes njerzve dhe kulturave te ndryshme. Ateizmi bazohet ne vlerat humane te verteta, dhe rrjedh nga deshira e njerzve per te menduar te lire (Pa dogma) ndaj dhe ne botën perendimore Ateizmi dhe Ateistet therriten si "Freethinkers".

Nje ateist, do ndertonte nje shkolle sesa nje objekti fetar; Do jepte nje ndihme sesa nje lutje etj. etj. Keto jane disa krahasime ne menyre qe ti te kuptosh se c'eshte nje ateist.

Ne fund fare, ateizmi eshte nje refleks shoqeror per t'ju pershtatur botes se re e cila sa vjen dhe vetedijesohet me shume ndaj vlerave globale qe sot jane kethyer pothuaj ne nje domosdoshmeri.

Do te te lutesha, qe kete me lart ta keshe si "Bismilah" perpara se te shkruash ndonje gje te pa-kendeshme ndaj ateizmit. Nese sot une dhe ti jemi duke komunikuar ne internet, kjo vjen fale atyre "qafireve" qe sipas fese do te digjen ne ferr :P

cgx
    Ndryshuar për herë të fundit nga Scion : 13-12-2011 më 19:10
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Faqja 2 prej 19 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •