Close
Faqja 23 prej 24 FillimFillim ... 1321222324 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 232
    Citim Postuar mė parė nga Boy Lexo Postimin
    E pranoj, jeni shume te forte! Ju thoni qe "mund te besh jete nate edhe ne qytete te tjera, mjafton te maresh makinen dhe te shkosh ne Tirane".
    Tamam si ajo thenja e romakeve per Milanon: "gjeja me e bukur ne Milano eshte treni/rruga per ne Rome"

.
    sa e bere shqiperine, sikur te jete 5 here me e madhe se sa eshte

po, me makine nga nje qytet ne qytet tjeter :|
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    po mo ja pershembull ajo rruga e re kukes tiran per nje ore je atje mbaron pun e kthehesh brenda nates ne shtepi

mos flasim per durresin pastaj qe prej 15 min ...
    S'e ke keq ti. Me liberalizimin e vizave ndonje dite mer p.sh avionin shkon ne Prage, nje ore e gjys je atje, ben nje alamet jete nate atje qe c'te te them, dhe kthehesh shpejto ne shtepi.

Mua me ndodh ne vere ta bej shpesh kete sakrifice, ngaqe rrij te shtepia ne plazh afer Golemit, 30 minuta rruge jane, por te them te verteten nuk eshte hic komode.

Citim Postuar mė parė nga thirsty Lexo Postimin
    sa e bere shqiperine, sikur te jete 5 here me e madhe se sa eshte

po, me makine nga nje qytet ne qytet tjeter :|
    Po mire mer, nje gje s'kuptoj une: pse duhet me jetuar diku tjeter, kur qefin e bej ne Tirane?
    Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

Po mire mer, nje gje s'kuptoj une: pse duhet me jetuar diku tjeter, kur qefin e bej ne Tirane?
    qefi behet kudo

nese jeton ne qytet tjeter e do qejfin e tiranes, ose ke deshire mos te jetosh ne tirane por do te dalesh shpesh atje, dhe kur ke makine ose kur shoqeria ka makine atere (akoma me mua je se une humba per veten time ) largesia nuk duhet te pengoje

Mua me ndodh ne vere ta bej shpesh kete sakrifice, ngaqe rrij te shtepia ne plazh afer Golemit, 30 minuta rruge jane, por te them te verteten nuk eshte hic komode.
    po te jet ashtu, ti mos dil fare nga shtepia hahahah
    pi brenda

Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Citim Postuar mė parė nga thirsty Lexo Postimin
    qefi behet kudo

nese jeton ne qytet tjeter e do qejfin e tiranes, ose ke deshire mos te jetosh ne tirane por do te dalesh shpesh atje, dhe kur ke makine ose kur shoqeria ka makine atere (akoma me mua je se une humba per veten time ) largesia nuk duhet te pengoje

po te jet ashtu, ti mos dil fare nga shtepia hahahah
    pi brenda
    Tashiiiiii, ka qef e qef. Nese je i shoqeruar me Megan Fox(nje kshu pa lidhje, e shemtute ahaha), normal qe edhe ne Bulqize me qene ben qef, por po flasim per kushte normale.

Pse mer, mos jam gje me arrest shtepie une...hahaha

Tashiiiiii, ka qef e qef. Nese je i shoqeruar me Megan Fox(nje kshu pa lidhje, e shemtute ahaha), normal qe edhe ne Bulqize me qene ben qef, por po flasim per kushte normale.

Pse mer, mos jam gje me arrest shtepie une...hahaha
    ate nuk e di
    por keshtu po e ben veten

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Timo lene se ja fusin kot kto lol

mir e ke ti kush do jete te qete se pelqe tiranen kush do jete nate e qef e pelqe

jo po se shef tash un per nat do boj rrugen tiran rreshen mas si kam pi per nja 5 a 6 or rresht
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Mos ia fut kot. Ne qytetet e tjera te Shqiperise, ne oren 10 te darkes(po ekzagjeroj) jane te gjithe ne gjume. Me thuaj nje qytet shqiptar ku ka jete nate, jashte stines se veres? Ta them une, me 100 firma, asnje! Tirana eshte i vetmi qytet shqiptar qe i afrohet pak stilit te jeteses se vendeve perendimore. Ne qytetet e tjera, duke filluar nga durresi, te del fshatari me gjithe gomar ne mes te qytetit. Ne Tirane ke mundesi te kryesh aktivitete sportive ne natyre, sic eshte parku te liqeni, ke mundesi te shkosh ne teater(prinderit e mi e frekuentojne shpesh). Ku na qenkan keta qytetet e pasterta shqiptare, aty ku fluturon pluhuri si ne Sahara?
    Po deshe pastaj ajer te paster, ke disa vende e fshatra ne Shqiperi ku nuk arrin makina, levizet vetem me gomere e mushka dhe si rrjedhoje nuk ka ndotje ajri. Ndoshta te perputhen me shume nevojat ambientale atje.
    Po ti jeton ne itali ore edhe shkon 1-2 muaj vere ne shqiperi, ndaj normale qe te duket "yll" fare tirana ty. Shko provo te jetosh 12 muaj rregullisht se ndoshta nderro mendje.
    Te thashe edhe me lart qe jam dakord qe Tirana ka jete nate per moshen e re, por te thuash qe eshte me e mira per te jetuar s'jam dakord E po nuk qesh dakord une do marr te mbush mendjen ty LOL

Shaka, normalisht ēdo njeri ka preferencat e tija... thjesht nuk e shoh tiranen si nje qytet qe jetohet normalisht.

La vita non si spiega, si VIVE!

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Admiralo, nuk e di nese te eshte e qarte, por po krahasojme qytetet brenda per brenda Shqiperise, jo kryeqytetet, se perndryshe do kisha fol per Romen.
    Une flas per vete, duke qene se jam i ri, i vetmi qytet ku do ndihesha dhe ndjehem me mire ne Shqiperi, eshte Tirana.
    Nuk e di me cfare stili jetese je mesuar ti, por mua naten me pelqen te dal shpesh. Edhe shoqeria apo mardheniet me femrat jane te perceptuara ne nje menyre me perendimore e te civilizuar, pasi mund te shoqerohesh me to edhe naten, pa te konsideruar njerezit si k...ve e k...var. Ka edhe shume aspekte te tjera qe e diferencojne me qytetet e tjera te Shqiperise. Por eshte e kot me u zgjatur, ne keto raste vlen edhe shija personale e individit. Ka njerez qe preferojne te jetojne ne komunitete te vogla apo provinca, ndersa te tjere qe preferojne te jetojne ne qytete relativisht "te medha" ose e thene me mire ne metropole. Ketu ne Itali p.sh ka shume njerez qe moshen e pensionit preferojne ta kalojne ne fshat.
    nuk po e krahason kush tiranen me kryeqytete te tjera, thjeshte e permenda kot...
    une ne tirane kam jetuar dhe e pranoj qe ka jete nate dukshem me te mire se qytetet e tjera te shqiperise.
    kjo eshte e vetmja pike ne favor.
    po ti vetem naten jeton? ka edhe aspekte te tjera.
    edhe pse eshte keshtu, une cdo vere preferoj te shkoj ne budva 100 here me pare se ne tirane.
    gjate dites, tirana me inatos fare. pluhur, papasterti, trafik te pakontrolluar, rromuje. vetem shenja civilizimi nuk shoh.
    akoma nuk respektohet as drita e kuqe e semavoreve.
    sa per ate qe thua per pune te metropoleve, une ndoshta meqe kam vizituar mjaft, mbes tej mase i zhgenjyer nga tirana.
    nga kaosi qe ka, duket sikur te jete qytet me 5 milione banore, nderkohe qe eshte larg edhe 1 milionshit...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Po ti jeton ne itali ore edhe shkon 1-2 muaj vere ne shqiperi, ndaj normale qe te duket "yll" fare tirana ty. Shko provo te jetosh 12 muaj rregullisht se ndoshta nderro mendje.
    Te thashe edhe me lart qe jam dakord qe Tirana ka jete nate per moshen e re, por te thuash qe eshte me e mira per te jetuar s'jam dakord E po nuk qesh dakord une do marr te mbush mendjen ty LOL

Shaka, normalisht ēdo njeri ka preferencat e tija... thjesht nuk e shoh tiranen si nje qytet qe jetohet normalisht.
    Tirana mund t'i duket yll ndonjerit qe jeton ne ndonje vend te humbur. Duke qene se jetoj ne Rome, kur shkoj ne Shqiperi, veshtire te me duket yll Tirana. Une kaloj me shume kohe ne Tirane kur shkoj ne dimer, sepse ne vere alternativat jane te shumta dhe preferoj me shume plazhin. Jashte periudhes verore eshte i vetmi qytet qe jeton ne Shqiperi, te tjeret hyjne ne letargji, si puna e ariut.
    Sidoqofte, i kuptova pak a shume kritikat qe i ben Tiranes, po s'po kuptoj kush na qenka ky qytet qe ofroka keto sherbime me te mira se Tirana ndaj qytetarit?

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    edhe pse eshte keshtu, une cdo vere preferoj te shkoj ne budva 100 here me pare se ne tirane.
    Admiralo, te thash une ty vllai, se ke mare vesh mire ti qe po flasim per qytetet e Shqiperise.

Sdq ne vere te gjithe preferojne bregdetin, jo vetem ti.

Tirana mund t'i duket yll ndonjerit qe jeton ne ndonje vend te humbur. Duke qene se jetoj ne Rome, kur shkoj ne Shqiperi, veshtire te me duket yll Tirana. Une kaloj me shume kohe ne Tirane kur shkoj ne dimer, sepse ne vere alternativat jane te shumta dhe preferoj me shume plazhin. Jashte periudhes verore eshte i vetmi qytet qe jeton ne Shqiperi, te tjeret hyjne ne letargji, si puna e ariut.
    Sidoqofte, i kuptova pak a shume kritikat qe i ben Tiranes, po s'po kuptoj kush na qenka ky qytet qe ofroka keto sherbime me te mira se Tirana ndaj qytetarit?
    Po te kishte ndonje qytet te mire ne Shqiperi isha kthyer qe sot dmth, qytet nga ato qe i plotesojne kushtet.
    Po te vendos te kthehem, nuk besoj se do marr shpi brenda ne tirane (ndoshta ne fillim po, por jo per shume kohe)...

La vita non si spiega, si VIVE!

Faqja 23 prej 24 FillimFillim ... 1321222324 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rregullorja e Forumit Shqiptar
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 30-05-2025, 13:15
  2. Ē'mendim keni pėr nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  3. Mbi konfliktin nė Komunitetin Musliman Shqiptar
    Nga Brari nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-03-2009, 10:00
  4. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •