Nuk ka si tripleta e Shqiperise...
Tirana Elbasani Durresi...
Ne ver me pelqe dhe bregdeti i jugut duke filluar qe nga Himara e poshte..
Nuk ka si tripleta e Shqiperise...
Tirana Elbasani Durresi...
Ne ver me pelqe dhe bregdeti i jugut duke filluar qe nga Himara e poshte..
Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar
Per jete nate ti krijojne edhe disa qytete te tjera, e jo vetem tirana. Ndersa jete normale ne tirane une nuk e mendoj dot, pasi nuk eshte jete normale vetem mungesa e thashethemeve... edhe ne tirane heret a vone do krijosh rrethin e te njohurve, komshinjt etj ndaj dashje pa dashje thashethemet do vazhdojne.
Ndaj, jete normale eshte e veshtire te quash per tiranen sepse eshte aq e rremujshme e aq e "piste" (flas me shume per ajrin) saqe s'ke ce do te jetosh aty.
E mira e te mirave do ishte te jetosh diku afer tiranes qe te kesh mundesi te punosh apo te dalesh per jete nate.
La vita non si spiega, si VIVE!
Si TIRONA, s'e bo nona !!!
Ah sa m'ka mor molli ...![]()
![]()
![]()
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
une ne tirane kam jetuar nje vit e gjysem dhe eshte nder qytetet me te pajetueshme qe kam pare ndonjehere.
vjet kam ndenjur 3 jave ne tirane dhe te them te drejtem me zi c'kam pritur te iki...
eshte kryeqyteti me i shemtuar qe kam pare deri me sot. cdo dite me duket sikur po prishet gjithnje e me shume.
sa per ate qe thua mbi jeten e nates, nuk eshte e thene te jetosh ne tirane per te perfituar nga "jeta e nates" se kryeqytetit... kane makina njerezit.
ne perendim, cdo fundjave te rinjte i hipin makines per te shkuar ne ndonje lokal, pub apo disko.
behen edhe 60 km pa problem per te shkuar ne nje x vend.
Vasudhaiva Kutumbakam
Bah, na mbyten ziliqaret ...
![]()
![]()
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
shume dakort me kleadonin dhe admiralin ... dhe un mendoj qe Tirana eshte bere mbytese ... jo pluhuri , jo ndertimet qe te marrin frymen , papastertia etj etjj
qytetet e tjera jane me pak te ndotura .. Durresi pershembull me pelqen , dhe "jete nate" mund te besh dhe atje ... pastaj sic u tha me siper mjafton te vish fundjaves tek blloku per ca ore e aq, pastaj kthehesh ne ambjent te paster jashte Tiranes , un per vete do nderroj shtepi , do e blej ne qytet tjeter e ate ne Tirane se dua fare le ta shijojne ata qe duan te rrine atje .. my pleasure lol
E pranoj, jeni shume te forte!Ju thoni qe "mund te besh jete nate edhe ne qytete te tjera, mjafton te maresh makinen dhe te shkosh ne Tirane".
![]()
Tamam si ajo thenja e romakeve per Milanon: "gjeja me e bukur ne Milano eshte treni/rruga per ne Rome"
Mos ia fut kot. Ne qytetet e tjera te Shqiperise, ne oren 10 te darkes(po ekzagjeroj) jane te gjithe ne gjume. Me thuaj nje qytet shqiptar ku ka jete nate, jashte stines se veres? Ta them une, me 100 firma, asnje! Tirana eshte i vetmi qytet shqiptar qe i afrohet pak stilit te jeteses se vendeve perendimore. Ne qytetet e tjera, duke filluar nga durresi, te del fshatari me gjithe gomar ne mes te qytetit. Ne Tirane ke mundesi te kryesh aktivitete sportive ne natyre, sic eshte parku te liqeni, ke mundesi te shkosh ne teater(prinderit e mi e frekuentojne shpesh). Ku na qenkan keta qytetet e pasterta shqiptare, aty ku fluturon pluhuri si ne Sahara?
Po deshe pastaj ajer te paster, ke disa vende e fshatra ne Shqiperi ku nuk arrin makina, levizet vetem me gomere e mushka dhe si rrjedhoje nuk ka ndotje ajri. Ndoshta te perputhen me shume nevojat ambientale atje.
Admiralo, nuk e di nese te eshte e qarte, por po krahasojme qytetet brenda per brenda Shqiperise, jo kryeqytetet, se perndryshe do kisha fol per Romen.
Une flas per vete, duke qene se jam i ri, i vetmi qytet ku do ndihesha dhe ndjehem me mire ne Shqiperi, eshte Tirana.
Nuk e di me cfare stili jetese je mesuar ti, por mua naten me pelqen te dal shpesh. Edhe shoqeria apo mardheniet me femrat jane te perceptuara ne nje menyre me perendimore e te civilizuar, pasi mund te shoqerohesh me to edhe naten, pa te konsideruar njerezit si k...ve e k...var. Ka edhe shume aspekte te tjera qe e diferencojne me qytetet e tjera te Shqiperise. Por eshte e kot me u zgjatur, ne keto raste vlen edhe shija personale e individit. Ka njerez qe preferojne te jetojne ne komunitete te vogla apo provinca, ndersa te tjere qe preferojne te jetojne ne qytete relativisht "te medha" ose e thene me mire ne metropole. Ketu ne Itali p.sh ka shume njerez qe moshen e pensionit preferojne ta kalojne ne fshat.
Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
dice LAZIO sei grande te volemo bene!
Krijoni Kontakt