Close
Faqja 2 prej 50 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 499
    Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga SatanMyMasterSS Lexo Postimin
    Problemi kryesore eshte me perceptimin qe kjo gjendet shume tek besimtaret, nga e di ti se nuk jam i martuar, nga e di ti se sa here ne jave une bej seks, cyber jete o jete, HAVER tash per tash jam ne Kuvajt per ca jave dhe po te them se tek ne nuk behet seks i ndyre sikur ketu dhe njerez me pa moral ske per te pare ne fytyre te tokes, Dubai eshte i hapur keshtu qe atje njerzite kane pare me shume kurse per Kuvajt, Afganistan, Irak, Bahrein dhe Xhibuti qe kam shetitur dhe jetuar ne 5 vitet e fundit nuk mund te me tregosh per keta sepse kam pare me syte e mije dhe sa per cyber nuk e di iden se ketu nuk guxon te ndalesh nje vajze ne rruge por e le BLUETOOTH te hapur dhe te vien numri vet nga vajza qe sapo te kaloi pra eshte nje lloj kodi ketu per ty q...
    Arsyetim per ferr? Hmm le te mendoj pakez... S'ekziston.
    Zoteri une te keqe si kam bere askujt me dije dhe vetem jam munduar me bere te mira ne kete jete dhe poqese ekziston Zoti dhe bota e juaj e premtuar atehere poqese ai me dergon ne FERRIN qe po e permend ti vetem se skam besuar ne te pra nuk i cmom vlerat i mija per kete shoqeri atehere as nuk dua t'ia di per te dhe nuk do shkoja ne nje vend Parajse qe ai e ka bere per njerzit e mire sepse me shume me shkon mendja se atij i duhen servilat dhe jo ata njerez qe jane munduar per te miren e atyre qe ia ne fakt (thoni ju) na krijuar.
    Nuk besoj se ti apo ndonje besimtare tjeter mund te kenaqet ashtu sic do sepse jane gjerat poqese je ti ai qe thua qe nje besimtar musliman apo i cfardo besimi tjeter mundet me i bere per shkak se jane te ndalueshme rreptesisht.
    Nuk eshte ne pyetje vetem seksi por jane edhe shume shume gjera tjera qe nuk i lejohet besimtareve te devotshem.

Ti thua qe nuk eshte vetem seksi dhe i gjithe postimi dhe mllefi yt eshte ne lidhje me sexin.

Bota jote e ngushte nuk eshte ne gjendje te perceptoje se Bahreini apo Kuwajti si shtete Arabe Muslimane jane ekuivalente te Italise apo Spanjes si Evropiane te Krishtere.
    Gjykimi se ata jane Muslimane dhe duhet te jene te ndershme eshte aq absurd sa te thuash qe plot kurva Evropiane jane te Krishtera te devotshme.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar Maska e SatanMyMasterSS
    Anėtarėsuar
    02-10-2011
    Vendndodhja
    Hell
    Postime
    217
    Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Ti thua qe nuk eshte vetem seksi dhe i gjithe postimi dhe mllefi yt eshte ne lidhje me sexin.

Bota jote e ngushte nuk eshte ne gjendje te perceptoje se Bahreini apo Kuwajti si shtete Arabe Muslimane jane ekuivalente te Italise apo Spanjes si Evropiane te Krishtere.
    Gjykimi se ata jane Muslimane dhe duhet te jene te ndershme eshte aq absurd sa te thuash qe plot kurva Evropiane jane te Krishtera te devotshme.
    Te tregova per MORALIN dhe RRUGEN E ZOTIT qe ju e merrni per shembull non stop vendet arabe dhe kulturen e tyre qe doni te sillni ne Europe. Nuk eshte vetem seksi por eshte edhe dhunimi i te drejtave te punetoreve qe punojne per ta.
    Paguhen sherbetoret per 300dollar amerikan, u merren pasaportat dhe mbahen ne sirtaret e Sheikut te familjes, abuzohet me femrat sa qe dhunohen mbesin shtatzena dhe pastaj nje aksident dhe ato vdesin. Dhunohen ne cdo menyre te jetes ata qe nuk jane arab pra veten e konsiderojn si nje race e cila eshte e zgjedhur nga Zoti pra ne nje rruge me Jahudit.
    Alkoholi pihet si jo por ne shtepi te tyre dhe ahengjet jane sikur ne perendim pervec qe deri sa hyn ne shtepi jane ne te zeza pastaj brenda MTV.
    Desha te them se ketu keta e mbajn per hire te fqinjeve e jo se frikesohen nga Allahu Xh Sh. pra jo te vertete.
    Religion is hate,
    Religion is fear,
    Religion is whore

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga SatanMyMasterSS Lexo Postimin
    Te tregova per MORALIN dhe RRUGEN E ZOTIT qe ju e merrni per shembull non stop vendet arabe dhe kulturen e tyre qe doni te sillni ne Europe. Nuk eshte vetem seksi por eshte edhe dhunimi i te drejtave te punetoreve qe punojne per ta.
    Paguhen sherbetoret per 300dollar amerikan, u merren pasaportat dhe mbahen ne sirtaret e Sheikut te familjes, abuzohet me femrat sa qe dhunohen mbesin shtatzena dhe pastaj nje aksident dhe ato vdesin. Dhunohen ne cdo menyre te jetes ata qe nuk jane arab pra veten e konsiderojn si nje race e cila eshte e zgjedhur nga Zoti pra ne nje rruge me Jahudit.
    Alkoholi pihet si jo por ne shtepi te tyre dhe ahengjet jane sikur ne perendim pervec qe deri sa hyn ne shtepi jane ne te zeza pastaj brenda MTV.
    Desha te them se ketu keta e mbajn per hire te fqinjeve e jo se frikesohen nga Allahu Xh Sh. pra jo te vertete.
    Une kam jetuar ne ato vende per shume vite dhe e njoh mire realitetin.
    Une nuk mbroj kulturen Arabe por ate Islame.
    Shiko nje postim timin para nje muaji dhe te bindesh se sa qejf e kam une kulturen Arabe.

Shko tek tema Pranvere Arabe dhe shiko postimin nr.14
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga angmokio : 06-12-2011 mė 10:57
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-12-2008
    Postime
    661
    Citim Postuar mė parė nga Milkway Lexo Postimin
    Tek nenforumi Musliman dhe ai i Tolerances ke afer 5000 shkrime qe tregojne se kam qen musliman , ke te gjithe ketu qe te thone se kam qen musliman .

O hoxhe ti duhesh me dit qe askush sdel pej feje pa urdheer te Allahut , s'eshte faji im lol
    un nuk e di ke qen apo jo ndonjeher musliman.

porse nuk besoj se je nje person me llogjike te shendoshe ,sigurisht je shume i papjekur dhe shume lehte i manipulueshem.

Thirr ne rruge te Zotit! Maska e IslamInfo
    Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Milkway: Une i pash disa tema qe i kishe hapur kur ke qene "musliman", ne baze te asaj qe kishe shkruajtur dhe pyetjeve qe i kishe bere dallohej se nuk ke pasur njohuri fetare sa duhet, ke pasur njohuri te pakta, andaj me siguri ka ndikuar dicka qe ta ka lekundur temelin e dobet te cilin e ke ndertuar.

Mirepo nese je i sinqert se tash je bere dicka qe eshte me mire, eja me trego mua se cka te shtyu te behesh keshtu, pse mendon se je me mire, e pastaj ta shohim cili do ta bind tjetrin, une ty apo ti mu.

Ok???

Citim Postuar mė parė nga IslamInfo Lexo Postimin
    Me intereson dicka prej ateisteve dhe atyre qe e mohojne Diten e Gjykimit, Parajsen dhe Ferrin, a u shkon ndonjeher ndermend t'ia bejn pyetjen vetes: Cka nese me te vertete pasi te vdesin do te shkojn ne ferr ose parajs, pasiqe vdekja ndodhe sigurt, askush s'mund t'i ike, ateher a nuk u flet ndonjeher ndergjegja duke ju thene: Hej, po parajsa shume vend i mire, ferri shume denim i rende, cka nese me te vertete eshte ashtu, kurse une sjam pergaditur per keto gjera dhe per kete moment??

Pyetja eshte shume e sinqerte, pres pergjigje te shkurte dhe te sinqerte, s'ka nevoje per tallje dhe mohime, sepse ne e dijm se ata i mohojne keto gjera, mirepo me intereson se a i bren ndonjeher ndergjegja dhe a ia bejne kete pyetje vetvetes dhe si rehatohen pas kesaj, si i ze gjumi naten, kur vdekja i pret, kurse ata jane ne pikpyetje te madhe rreth ketyre gjerave???

Me respekte te gjithe ateisteve dhe atyre qe i mohojne keto tre gjera, thjesht me intereson kjo pyetje. Mjaft me vetem ju na pyetni neve fetareve, thash t'iu bejm edhe na juve nje pyetje Peace.

Ne qofte se egziston ferri tu ka ........ nana. XD

Edhe pse jam falur dhe une , asnjeher sjam takuar me Allahun , krijuesin e gjithesise . Mos ndoshta ai ka qen Busy kur jam falur un ??
    Pėr hir tė respektit qė kemi pėr njėri tjetrin, dua tė tė jap njė kėshillė shumė dashamirėse me shpresėn se do dijsh tė mė lexosh edhe si herėt e tjera

Tė ē'doktrinohesh si duhet, ėshtė shumė pozitive por qė tė jetė sa mė i dobishėm ky veprim, duhet bėrė gradualisht, sepse nė thelb ti po braktis pėrfundimisht njė anė dhe po merr njė anė tjetėr, dmth ngjan si njė revolucion jetėsor individual. E kuptoj shumė mirė, se kur njeriu zgjohet menjėherė sepse e kupton se ka qenė i gėnjyer ndaj diēkaje qė i pėrkushtohej me devotshmėri, dhe ndjen njė rebelim tė fortė, dhe tė vjen tė flakėsh menjėherė gjithė atė qė besoje dikur, dhe kėshtu kalon nga ekstremi nė ekstrem – por kalime tė tilla me vrull dhe me rebelim, mund tė tė lėnė boshlliqe gjatė rrugės qė ke ndėrmarrė.

Mos bėj gabim tė shprehesh ku ishte zoti kur unė i falesha, sepse duket sikur ti e ke bėrė sikur tė ishte diēka me detyrim dhe jo sepse e ke ndjerė. Lutja ndaj Qėnies Supreme, ėshtė diēka sublime, dhe lidhja me Tė ėshtė thellėsisht personale, ėshtė intime dhe tė pėrket vetėm ty. Nuk ka nevojė pėr rregulla strikte se si dhe se kur, apo sa herė tė falesh e tė lutesh; mjafton ta ndjesh se ke nevojė tė afrohesh, ta njohėsh, tė ndjehesh pjesė e pandashme e tij.
    *
    Personalisht nuk kam besur kurrė nė Ferr dhe nė Parajsė, dhe gjithmonė debatoja me profesorat e mi tė fesė rreth kėsaj ēėshtje, sepse arsyeja ime nuk e pranonte kurrė idenė se Krijuesi dėnon Krijesat e Tij, duke qenė se sido qė tė jemi ; tė mirė a tė kėqinj - jemi pjesė e pandashme e Tij.

Ferri dhe Parajsa nuk ekzistojnė, sepse po tė ekzistonin do thotė qė njė ditė do ketė prehje, pushim, ndalim nė njė pikė. Por kjo nuk ndodh, llogjikisht jo qė jo. Gabimet qė bėjmė nuk janė gjė tjetėr vetėm se pėrfitim pėrvoje, qė tė shėrben si busull mė pas gjatė Udhės, qė ėshtė shumė e gjatė ajo Udha mendoj...derisa tė rikthehemi te Burimi.

Citim Postuar mė parė nga IslamInfo Lexo Postimin
    Mirepo: O ju te shkrete, sikur ferri te ekzistoj, e keqja eshte se JU HUMBNI SHUME!
    Sikur ferri tė ekzistojė do isha shumė e lumtur tė shkoj atje, sepse meqė nė parajsė shkoni ju "besimtarėt e devotshėm" qė ta neverisni jetėn si nė kėtė botė, tė paktėn atje nė ferr do shpėtoja prej jush. Jo vetėm kaq, por duke e ditur se nė ferr do shkojnė shumė njerėz tė dijes qė sipas jush janė heretikė, blasfemues - mezi pres t'i takoj.
    Ju nuk njihni fenė tuaj, kam tė drejtė unė kur them. Nė njė hadith transmetohet se kur njė ditė Muhamedi ishte me njė shok tė tijin, sheh njė nėnė e cila pėrqafon me shumė dashuri birin e saj. Muhamedi i drejtohet shokut tė tij: "E sheh se me sa dashuri e pėrqafoi ajo nėnė krijesėn e saj? Si mendon a do ta hidhte ndonjė ditė ajo birin e saj nė zjarr, nėse do gabonte pėr ēfarėdolloj gjėje" ? Shoku iu pėrgjigj : - Jo o i dėrguari ynė, nuk besoj se do ta hidhte.
    Muhamedi iu pėrgjigj mė pas : "Dashuria e Zotit ėshtė e pamatė ndaj krijesave tė Tij, ia kalon shumė mė shumė asaj qė ka nėna pėr birin e saj, atėherė si mendon se Zoti do t'i dėnojė njė ditė krijesat e tij qė i krijoi me aq Dashuri" ?

Finis !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fleur Blanche : 06-12-2011 mė 13:00

Rob~i~Allahut . Maska e Al-Mustafa
    Anėtarėsuar
    26-11-2011
    Postime
    88
    Tek nenforumi Musliman dhe ai i Tolerances ke afer 5000 shkrime qe tregojne se kam qen musliman , ke te gjithe ketu qe te thone se kam qen musliman .

O hoxhe ti duhesh me dit qe askush sdel pej feje pa urdheer te Allahut , s'eshte faji im lol
    Nuk asht e then qe ti te shkruash dicka per islamin edhe do te thote qe ti je musliman . Musliman eshte ai qe adhuron me te vertet Allahun , edhe nqs je musliman me thuaj deshmine qe je musliman
    Rob~i~Allahut !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398

Po sikur ferri dhe parajsa te ekzistojne vertet?

ku do me vu me bast me mua qe nuk ekzistojn ????
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Rob~i~Allahut . Maska e Al-Mustafa
    Anėtarėsuar
    26-11-2011
    Postime
    88
    Nga e di ti se nuk ekzistojne ?
    Rob~i~Allahut !

Faqja 2 prej 50 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •