Close

Rezultati i Sondazhit: Ē'notė do i jepnit vetes?

Votues
143. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • 10

36 25.17%
  • 9

38 26.57%
  • 8

23 16.08%
  • 7

18 12.59%
  • 6

10 6.99%
  • 5

5 3.50%
  • 4

5 3.50%
  • 0

8 5.59%
Faqja 12 prej 17 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 169
    Gjurmė nė Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anėtarėsuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Nė luginėn e dashurisė.
    Postime
    2,622
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    Te shoh si do kaloje une.Te behem edhe une nxenes i yti !
    Personalisht mendoj qe shkoj diku ka 7 ...

Profesor Jarigas ,ke meshire neve nga Ilirida .Ne shtepi flasim gegerisht ndersa ne shkolle ndeshemi me toskerishten.Ne klasat e para kur nxenesit takohen per here te pare me gjuhen e standartizuar vetem zgurdullojne syte dhe thone per shume fjale - " Sha asht more kjo ? "

Neqoftese nuk mund ti konkurroj forumisteve nga Shqiperija,te pakten shkruaj gjuhen Shqipe me mire se forumistet nga Ilirida ( Maqedonia ) .Me mire i pari ne fshat se i fundit ne qytet :@ pp

Tri here e kam permiresuar , te shoh a mundesh te gjesh ndonje gabim ? hahaha
    Gabime sa tė duash, aq sa je vet i rėndė! Bėn tė tė korrigjojė njėra nga Ilirida? lol

Tani vjen Jarigasi i dashur dhe ke pėr ta parė se kush nė Iliridė pėr tė shkruar ėshtė i parė! (haha... :-D)
    Love has no limits

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Citim Postuar mė parė nga Etna Etna Lexo Postimin
    Dikur,ne shkolle (fakultet apo gjimnaz ) skam marre ndonjehere verejtje.Madje ne klase te 4 isha Miss Drejtshkrimi
    Tani,perpiqem te shkruaj sa me sakte megjithate jam e sigurt se gabime bej.
    Me qellim apo pa qellim,ngelet per diskutim

Nuk e paskam dite qe mbahen kurse per Miss Shkruesen hahahah... Une u zgjodha Mister Mistreci i klases sepse vetem u rrezoja karriget femrave bilem njeres pak para se te ulej ajo une i terhoqa karrigen nga vetja ajo u ul me ter peshen ne ulese dhe ra ne dysheme, filloj te qaj te qaj te qaj jo qe u lendua po nga inati qe e talleshin pastaj Mora 15 thupra thane nga arsimtari dhe ma kerkuan prindin

Ndryshe ne gjuhe shqipe jam mire.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    30-11-2011
    Postime
    9
    Citim Postuar mė parė nga Niagara Lexo Postimin
    E shkruaj shume mire, kam mbaruar fakultetin per gjuhe dhe letersi shqipe, keshtu s'kishte si te ishte ndryshe.........

Ne fund te fjalise vendoset pike, jo pika pika.

i/e regjistruar Maska e Etna Etna
    Anėtarėsuar
    22-06-2011
    Postime
    2,265
    Citim Postuar mė parė nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Nuk e paskam dite qe mbahen kurse per Miss Shkruesen : D hahahah... Une u zgjodha Mister Mistreci i klases sepse vetem u rrezoja karriget femrave bilem njeres pak para se te ulej ajo une i terhoqa karrigen nga vetja ajo u ul me ter peshen ne ulese dhe ra ne dysheme, filloj te qaj te qaj te qaj jo qe u lendua po nga inati qe e talleshin pastaj Mora 15 thupra thane nga arsimtari dhe ma kerkuan prindin

Ndryshe ne gjuhe shqipe jam mire.
    Mesuesja e fillores na bente te tilla konkursesh per te na nxitur te mesonim sa me shume

Me behet qejfi per 15 thuprat qe ke marre , madje madje mendoj se meritoje me shume

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    i dhash vetes nji 6 sa me kalu klasen ...une nuk di te shkruj mire shqip e kom mesu vet as shkoll nuk kam bo per gjuhen shqipe ....eee ne skrapalit jemi shume te zjut per keshtu gjonash hahahaha
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Te shoh si do kaloje une.Te behem edhe une nxenes i yti !
    Personalisht(une per vete) mendoj qe shkoj(arrij) diku kah 7 ...

Profesor Jarigas ,(:)ke(kij) meshire ([COLOR="rgb(65, 105, 225)"]per[/COLOR])neve nga Ilirida .Ne shtepi flasim gegerisht ndersa ne shkolle ndeshemi me toskerishten.Ne klasat e para, kur nxenesit takohen(ndeshen) per here te pare me gjuhen e standartizuar[COLOR="rgb(65, 105, 225)"],[/COLOR] vetem zgurdullojne syte dhe thone per shume fjale - " Sha asht more kjo ? "

Neqoftese nuk mund ti konkurroj(bej balle) forumisteve nga Shqiperija,te pakten shkruaj gjuhen Shqipe me mire se forumistet nga Ilirida ( Maqedonia ).Me mire i pari ne fshat se i fundit ne qytet

Tri here e kam permiresuar , te shoh a mundesh te gjesh ndonje gabim ? hahaha
    Per mua, meriton nje 10 me yll, jo vetem per dashurine qe ke per gjuhen shqipe, por edhe per respektin qe shpreh ndaj forumisteve te tjere kur kerkon te shkruash sa me qarte dhe bukur!

P.S. Vendin e pare sidoqofte, e ka SinFoni@!! Ajo e ka yllin me 6 cepa, kurse ti me 5!!
    Jarigas

Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    i dhash vetes nji 6 sa me kalu klasen ...une nuk di te shkruj mire shqip, e kom mesu vet[COLOR="rgb(65, 105, 225)"];[/COLOR] as shko[COLOR="rgb(65, 105, 225)"]o[/COLOR]ll nuk kam bo per gjuhen shqipe ....eee ne skrapa[COLOR="rgb(65, 105, 225)"]r[/COLOR]lit jemi shume te z[COLOR="rgb(65, 105, 225)"]g[/COLOR]jut per keshtu gjonash hahahaha
    Sikur t'perdorshe ene germat e mdhoja n'fillim t'fjaliis,do meritoje ma shuum se 7!!
    Mund edhe te shkruash ne dialektin tend sipas qejfit, por edhe shkrimi i dialektit ka rregulla!! Per shembull, ti shkruan "shkoll", por nuk ma ha mendja se ti e shqipton ashtu siē e ke shkruar ate fjale(o-ja eshte e zgjatur), apo jo??!!Nese je i zoti te shkruash pike per pike ashtu siē i shqipton fjalet, duke perdorur shenjat e pikesimit dhe theksimit e duke ia bere te qarte te gjitheve se per ēfare po flet, atehere s'ka problem!! Nese jo, atehere, obburrani t'ia grahim shqipes letrare qe na bashkon te gjitheve pa perjashtim e pa dallim!!
    Jarigas

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Per mua, meriton nje 10 me yll, jo vetem per dashurine qe ke per gjuhen shqipe, por edhe per respektin qe shpreh ndaj forumisteve te tjere kur kerkon te shkruash sa me qarte dhe bukur!

P.S. Vendin e pare sidoqofte, e ka SinFoni@!! Ajo e ka yllin me 6 cepa, kurse ti me 5!!
    Ajojjjj, nuk di ku tė futem prej turpit .E unė mendoja qė kam shkruar diē.
    Tani,kam tastaturėn Shqip dhe jam i armatosur me shkronjėt Ė dhe Ē.Me siguri do lė pėrshtypje mė tė mirė

SinFoni@ le tė qėndrojė e para ,e meriton.Mua mė mbetet ngushėllimi qė shkruaj gjuhėn Shqipe mė mirė se Nuh Musa . Kėtė duhesh tė ma pranosh
    Kėtė fjalėn PĖRMIRĖSOJ ende se kam tė qartė pse ashtu duhet pėrdorur.Do preja kokėn qė thuhet PĖRMISOJ.Ashtu tash e tutje do e shkruaj si thua ti,vetėm pėr autoritetin qė ke se ende nuk jam i bindur,hahaha

Tjeta !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qeveriablu : 02-12-2011 mė 21:11
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    SinFoni@ le tė qėndrojė e para ,e meriton.Mua mė mbetet ngushėllimi qė shkruaj gjuhėn Shqipe mė mirė se Nuh Musa . Kėtė duhesh tė ma pranosh
    Eshte jashte ēdo lloj dyshimi qe ti e shkruan Shqipen me mire se Nuh turqelija, por ne kete rast nuk mund te kete konkurrim, pasi ti je Shqiptar dhe si i tille ke ne zemer gjuhen e nenes, ndersa ai ka arabishten!!
    Kėtė fjalėn PĖRMIRĖSOJ ende se kam tė qartė pse ashtu duhet pėrdorur.Do preja kokėn qė thuhet PĖRMISOJ.Ashtu tash e tutje do e shkruaj si thua ti,vetėm pėr autoritetin qė ke se ende nuk jam i bindur,hahaha
    Tjeta !
    Fjala "pėrmirėsoj"ka si rrenje fjalen "mirė" dhe do te thote "bėj akoma mė mirė",ndersa fjala "pėrmisoj" nuk egziston ne gjuhen shqipe! E shumta mund te supozojme se fjala "permisoj" mund te kete origjine nga fjala e huaj "permis", e cila e lakuar ne te gjitha gjuhet do te thote pak a shume "lejim", pra , nuk mund te kete asnje afrimitet me kuptimin e fjales "pėrmirėsim"!
    Tjeta e gjithe te mirat!
    Jarigas

O jarigas, po si nuk me dhe nje note ore?? Prit une e shkreta noten.... na kujtove stresin e pritjes se notave ne universitet

La vita non si spiega, si VIVE!

Faqja 12 prej 17 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. "Thoti fliste shqip"
    Nga ALBA nė forumin Arkeologji/antropologji
    Pėrgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 26-11-2015, 16:49
  2. Atlantis nė Shqipėri
    Nga SyntheticZero nė forumin Arkeologji/antropologji
    Pėrgjigje: 636
    Postimi i Fundit: 01-09-2015, 14:36
  3. Keltėt
    Nga alibaba nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 13-03-2009, 12:28
  4. Thoti fliste shqip!
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 29-03-2003, 18:35
  5. Shpetoni shqipen
    Nga Kryeplaku nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 05-03-2003, 16:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •