Nuk e paskam dite qe mbahen kurse per Miss Shkruesenhahahah... Une u zgjodha Mister Mistreci i klases sepse vetem u rrezoja karriget femrave bilem njeres pak para se te ulej ajo une i terhoqa karrigen nga vetja ajo u ul me ter peshen ne ulese dhe ra ne dysheme, filloj te qaj te qaj te qaj jo qe u lendua po nga inati qe e talleshin pastaj Mora 15 thupra thane nga arsimtari dhe ma kerkuan prindin
Ndryshe ne gjuhe shqipe jam mire.
i dhash vetes nji 6 sa me kalu klasen...une nuk di te shkruj mire shqip e kom mesu vet as shkoll nuk kam bo per gjuhen shqipe
....eee ne skrapalit jemi shume te zjut per keshtu gjonash
hahahaha
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Per mua, meriton nje 10 me yll, jo vetem per dashurine qe ke per gjuhen shqipe, por edhe per respektin qe shpreh ndaj forumisteve te tjere kur kerkon te shkruash sa me qarte dhe bukur!
P.S. Vendin e pare sidoqofte, e ka SinFoni@!! Ajo e ka yllin me 6 cepa, kurse ti me 5!!![]()
Jarigas
Sikur t'perdorshe ene germat e mdhoja n'fillim t'fjaliis,do meritoje ma shuum se 7!!
Mund edhe te shkruash ne dialektin tend sipas qejfit, por edhe shkrimi i dialektit ka rregulla!! Per shembull, ti shkruan "shkoll", por nuk ma ha mendja se ti e shqipton ashtu siē e ke shkruar ate fjale(o-ja eshte e zgjatur), apo jo??!!Nese je i zoti te shkruash pike per pike ashtu siē i shqipton fjalet, duke perdorur shenjat e pikesimit dhe theksimit e duke ia bere te qarte te gjitheve se per ēfare po flet, atehere s'ka problem!! Nese jo, atehere, obburrani t'ia grahim shqipes letrare qe na bashkon te gjitheve pa perjashtim e pa dallim!!
Jarigas
Ajojjjj, nuk di ku tė futem prej turpit .E unė mendoja qė kam shkruar diē.
Tani,kam tastaturėn Shqip dhe jam i armatosur me shkronjėt Ė dhe Ē.Me siguri do lė pėrshtypje mė tė mirė
SinFoni@ le tė qėndrojė e para ,e meriton.Mua mė mbetet ngushėllimi qė shkruaj gjuhėn Shqipe mė mirė se Nuh Musa. Kėtė duhesh tė ma pranosh
Kėtė fjalėn PĖRMIRĖSOJ ende se kam tė qartė pse ashtu duhet pėrdorur.Do preja kokėn qė thuhet PĖRMISOJ.Ashtu tash e tutje do e shkruaj si thua ti,vetėm pėr autoritetin qė ke se ende nuk jam i bindur,hahaha
Tjeta !
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qeveriablu : 02-12-2011 mė 21:11
Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !
Eshte jashte ēdo lloj dyshimi qe ti e shkruan Shqipen me mire se Nuh turqelija, por ne kete rast nuk mund te kete konkurrim, pasi ti je Shqiptar dhe si i tille ke ne zemer gjuhen e nenes, ndersa ai ka arabishten!!
Fjala "pėrmirėsoj"ka si rrenje fjalen "mirė" dhe do te thote "bėj akoma mė mirė",ndersa fjala "pėrmisoj" nuk egziston ne gjuhen shqipe! E shumta mund te supozojme se fjala "permisoj" mund te kete origjine nga fjala e huaj "permis", e cila e lakuar ne te gjitha gjuhet do te thote pak a shume "lejim", pra , nuk mund te kete asnje afrimitet me kuptimin e fjales "pėrmirėsim"!Kėtė fjalėn PĖRMIRĖSOJ ende se kam tė qartė pse ashtu duhet pėrdorur.Do preja kokėn qė thuhet PĖRMISOJ.Ashtu tash e tutje do e shkruaj si thua ti,vetėm pėr autoritetin qė ke se ende nuk jam i bindur,hahaha
Tjeta !
Tjeta e gjithe te mirat!
Jarigas
O jarigas, po si nuk me dhe nje note ore?? Prit une e shkreta noten.... na kujtove stresin e pritjes se notave ne universitet![]()
La vita non si spiega, si VIVE!
Krijoni Kontakt