Duke qene se dhe hapesi i temes vuan nga modestia e tepert, te njejten note i dhashe dhe vetes.Postuar mė parė nga [xeni]
![]()
Duke qene se dhe hapesi i temes vuan nga modestia e tepert, te njejten note i dhashe dhe vetes.Postuar mė parė nga [xeni]
![]()
E dija qe do fillojne te mblidhen te 9-a...Postuar mė parė nga Lioness
![]()
Postuar mė parė nga [xeni]
Po nuk ke menduar te vesh opsionet qe mund t'i perkasin disave, si psh 10 me yll, apo me flamur, lol, dhe ndonjehere qe mos te te marrin me sy, 10 -. Prandaj po te bejme shoqeri, nga halli.
Mendoj se një 3 e meritoj, pa modesti e them kete
Nje shkrim i epspace ne lidhje me gjuhen ne forum:
Të faleminderit për korrigjimet. Do t'i kem parasysh, dhe të lutem të më korrigjosh sa herë që shikon gabime në shkrimet e mia. Të kërkoj që t'u kushtosh të njëjtën rëndësi edhe shkrimeve të tua. Kjo duhet të bëhet nga të gjithë anëtarët, që bashkë me informatikën, letërsinë, filozofinë, etj., të mësojmë edhe gjuhën.
My silence doesn't mean I am gone!
10 Mer daje ! lene ca shkruj neper forume per shpejtesi po kur mvje dora per poezi ene per hartime ene per ese ! O none o none zyshe ku mke pa :P
them tek 7 e poshte jam , se kur kam qen ne shkolle skam qene mire ne hartime po edhe tani qe jam ne usa kam ja 5 vjet pa u marr me ate pune vetem ca shkuraj ketu ne forum dhe chat
JUVENTUS # 1
ITALIA WORLD CHAMPION
Po ta thoje me modesti s'do kish opsion per ty athere...lol...Mendoj se një 3 e meritoj, pa modesti e them kete
p.s. helene, 7-e me tre yje eshte ajo e jotja....![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga [xeni] : 15-12-2005 mė 09:03
Edhe ma diskutoni noten 10? Tsk tsk .
Per gramatike ( gjuhe shqipe ) gjithmone kam pas marre noten 10 . Na falni per modestine , por ja qe eshte my middle name .![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
E shkruaj shume mire, kam mbaruar fakultetin per gjuhe dhe letersi shqipe, keshtu s'kishte si te ishte ndryshe.........
Fjalet e embla jane si nje huall mjalti,
embelsi per shpirtin dhe ilac per kockat.
Fjalet e Urta 16:24
o xeno cili o aj qe te thot te verteten amon![]()
Sa per vete 4 mbase mund te shkoj te 5-sa
M&M
Krijoni Kontakt