Mendoj qe e shkruj mir, pasi ketu ku jetoj une ne shkoll perdoret gjuha letrare shum
Dita e harxhuar mė kot ėshtė ajo e kaluar pa qeshur.
Ahaha nuk kam faj une. Neqoftese nuk ju pelqen flisni me mesuesen time, e cila ne orarin e gjuhes na mesoi shkurtimet. Une gjithe qejf gati per ti perdorur ne hartim tek orari i letersise, kur ajo menjehere verejtje!!! Ec kuptoje tani po deshe
Me vjen keq, jemi ne forum, nuk ka note me hater ketu! Po bere ankese tjeter do te ulet ne 8 nota.
Me mire rri urte aty dhe pranoje
Paske shkrimin e bukur. Ku ke qene mepare qe te merrja me vete ne leksione e te me mbaje shenime :P. Per drejteshkrim e qaj fare. Nga shkrimi kursiv qe isha mesuar ne Shqiperi e ndryshova si gjithe te tjeret ketej ne Amerike, qe shkruajne si me shkronja shtypi edhe tashti ka dalur shkrimi im si endacak, se di si ta klasifikoj. Klasifikimi i vetem qe mund ti bej eshte "gjynah" ahaha.
S'ka lidhje qe i mungojne disa ė, se edhe pa to mund ta marresh 10
ĖėĖėĖė
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rina_87 : 06-12-2011 mė 17:53
Une kurgjo se kam ortografine, ca e kam kaligrafine apo bukur-shkrimin! Ne cfaredo stili te shkronjave mund te shkruaj, normalisht, doreshkrim. A quhet/llogaritet edhe kjo a jo?![]()
Edhe ti e korruptuar?? Per nje ankese direkt denim me ulje note ?!
Une nuk e kam ndryshuar ketu ne itali, pasi edhe ketu shume perdorin shkrimin me shkronja shtypi... e bukura ime eshte qe edhe pse shkruaja shpejt neper leksione prape ishte shume i kuptueshem shkrimi. Nese mungonte ndonje ne leksion direkt mua mi kerkonin shenimet![]()
La vita non si spiega, si VIVE!
10 i kisha gjuhe/leximin...por me duket se kam ca mangesi tani me emigrimin...
https://www.behance.net/robberysk1100
Une zgjodha zeron
Robery, si sexy teacher qe te kam cfare note meritoj une?
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Krijoni Kontakt