Close
Faqja 7 prej 15 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 142
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Te japi llogari per fjalen e lire? Me sa di une per sa kohe nuk vret realisht nuk eshte krim te thuash qe "dua te vras".

Sigurisht qe Brewick ka qene i keqinformuar mbi shqiptaret dhe i verbuar nga fakti qe kemi shumice muslimane, po kjo mund te sistemohej lehte duke i shpjeguar historine e vertete.
    Aspak. Ai vleresonte kulturen sllave. Dhe kjo eshte pjese e origjines dhe monarkive te tyre. Pra kulture shteterore.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    Unë e kam parë në një tjetër këndvështrim këtë; dmth ai (m.gj.s nuk ma merr mendja se ka qenë vetë ai ideatori i përpilimit të atij plani) ka qenë shumë mirë i informuar në lidhje me Shqiptarët. Por ai mesazh mund të mbartë këtë kontekst : ju si shqiptarë, popull i lashtë europian dhe jeni pjesë e konferencës islamike, dhe pretendohet të keni më shumë përqindje myslymësh edhe pse jeni europian të vjetër. Hapni sytë dhe vetëpozicionohuni aty ku iu takon të jeni, në anën e atyre që iu takon të jeni... - Europës Fitimtare!
    Me pelqen tej mase ky lloj arsyetimi, dhe me duket i drejte.
    Eshte e vertete qe shqiptaret duhet te pozicionohen.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga javan Lexo Postimin
    Aspak. Ai vleresonte kulturen sllave. Dhe kjo eshte pjese e origjines dhe monarkive te tyre. Pra kulture shteterore.
    Dakord, po une personalisht nuk i ve faj per pikpamjet ekstremiste qe ka patur.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Te japi llogari per fjalen e lire? Me sa di une per sa kohe nuk vret realisht nuk eshte krim te thuash qe "dua te vras".

Sigurisht qe Brewick ka qene i keqinformuar mbi shqiptaret dhe i verbuar nga fakti qe kemi shumice muslimane, po kjo mund te sistemohej lehte duke i shpjeguar historine e vertete.
    Nuk e kuptoj pse paska kaq rendesi ti shpjegosh historine e vertete nje cop tr@pi norvegjez ????
    si nuk i venke faj ti per pikpamje ekstremiste????? kur ta pesosh ekstremizmin ne kurizin tend do i vesh faj?...besoj e ke ndjere racismo al contrario nga terronet zeshkane te romes ! Biondo

pikerisht prej ketyre terroneve qe per veten e tyre ndjejne racizmin e italianeve te veriut, dhe keta te veriut praticamente nuk i shohin dot me sy ne gjermani, dhe racizmi shkon zinxhir.
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 01-12-2011 më 16:38

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Ej se i kam qef teorite konspirative.
    Shikojeni kete aktorin:
    http://www.imdb.com/name/nm0668283/

ky ka luajtur tek nje episod i CSI Las Vegas, Sezoni 3 episodi 3, i ngjan tej mase brewick dhe ne ate episod luante rolin e nje ish ushtari te forcave speciale me duket qe punonte si vrases me pagese.

I thone ironi kesaj apo jo.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    xfiles ma kap pak kete... rregull nga kaosi fiks... lol

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    E kam pare e kam pare,
    po normale, per sa kohe masat te mendojne si keta me siper do jene gjithmone lehtesisht te manipulueshme nepermjet kaosit,
    rulers gonna rule, loosers gonna hate.

Nje gje eshte e sigurte, te gjithe keta moralistat me siper me siguri ndihen te vetkenaqur dhe me shpirt engjellor kur "denojne" me fjale aktin barbar ne fjale dhe i ze gjumi me ndergjegje te paster se sot kane qene nga ana e se mires.
    Kur fillon e kupton realisht dinamikat e psikologjise njerezore dhe hipokrizine masive dhe rendin me te cilit njerezit mashtrojne veten nuk ke se si te mos ndjesh keqardhje, pse jo edhe neveri.
    Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 01-12-2011 më 16:44

Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Çfarë keni thënë?

"personalisht nuk fajësojnë pikëpamjet ekstremiste që janë ngritur."

A e keni vjedhur se vijë nga Sllobodan Millosheviqit
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    kur lexo force intruder e xfiles te duket vetja sikur me qon en stormfornt

vecse en stromfront nuk pranojn as njonin as tjetrin
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anëtarësuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    edhe ti je nje i semure ashtu si te gjithe racistet ne evrope.
    jetoni te qete se e shkaterruat veten duke u merakosur per budalliqet e evropes.

Faqja 7 prej 15 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •