Nuk e kuptoj pse paska kaq rendesi ti shpjegosh historine e vertete nje cop tr@pi norvegjez ????
si nuk i venke faj ti per pikpamje ekstremiste????? kur ta pesosh ekstremizmin ne kurizin tend do i vesh faj?...besoj e ke ndjere racismo al contrario nga terronet zeshkane te romes ! Biondo
pikerisht prej ketyre terroneve qe per veten e tyre ndjejne racizmin e italianeve te veriut, dhe keta te veriut praticamente nuk i shohin dot me sy ne gjermani, dhe racizmi shkon zinxhir.
Ndryshuar për herë të fundit nga land : 01-12-2011 më 16:38
Ej se i kam qef teorite konspirative.
Shikojeni kete aktorin:
http://www.imdb.com/name/nm0668283/
ky ka luajtur tek nje episod i CSI Las Vegas, Sezoni 3 episodi 3, i ngjan tej mase brewick dhe ne ate episod luante rolin e nje ish ushtari te forcave speciale me duket qe punonte si vrases me pagese.
I thone ironi kesaj apo jo.
xfiles ma kap pak kete... rregull nga kaosi fiks... lol
![]()
E kam pare e kam pare,
po normale, per sa kohe masat te mendojne si keta me siper do jene gjithmone lehtesisht te manipulueshme nepermjet kaosit,
rulers gonna rule, loosers gonna hate.
Nje gje eshte e sigurte, te gjithe keta moralistat me siper me siguri ndihen te vetkenaqur dhe me shpirt engjellor kur "denojne" me fjale aktin barbar ne fjale dhe i ze gjumi me ndergjegje te paster se sot kane qene nga ana e se mires.
Kur fillon e kupton realisht dinamikat e psikologjise njerezore dhe hipokrizine masive dhe rendin me te cilit njerezit mashtrojne veten nuk ke se si te mos ndjesh keqardhje, pse jo edhe neveri.
Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 01-12-2011 më 16:44
kur lexo force intruder e xfiles te duket vetja sikur me qon en stormfornt
vecse en stromfront nuk pranojn as njonin as tjetrin
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Krijoni Kontakt