Close
Faqja 11 prej 12 FillimFillim ... 9101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 116
    Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Ke te drejte FI. Faji im qe i bie ne forum.
    Nuk besoj se ke ndonje faj ti kur keto i ka shkruajtur tjeterkush.
    Une e ndava ne pika pergjigjen time, pikerisht per te theksuar ato qe mendoj se nuk qendrojne.

Nga ana tjeter, artikuj te tille e te ngjashem me kete, kam pare te shkruhen per Irakun para se te fillonte gjuetia e shtrigave per WMA.

Pra qe "e kishin neglizhuar Irakun, nderkohe qe ai ishte kthyer ne nje bishe te armatosur deri ne dhembe me arme biologjike e kimike." Thjesht nuk me tingellon bindese. Dmth ku dreqin i mbajten gjithe ata satelitet spiune per 20 vjet keta amerikanet?

Me duhet ta riperseris qe artikulli nuk ishte lajm por nje opinion personal i gazetarit. Dhe i gjithe qendrimi i tij fokusohet ne faktin qe Rusia ndonese nuk eshte me tigri qe ka qene, serisht nuk duhet injoruar. Ne vitin 2008, ABC news kishte nje artikull pikerisht me pyetjen: Sa e forte eshte Russia? Po te citoj disa pjese nga artikulli:

Independent experts are divided on the extent of Russia's strength. However, American intelligence believes Russia's military may have rebounded to become the second most powerful in the world, behind only the United States, after suffering from mismanagement and insufficient resources after the collapse of the Soviet Union.

Military spending increased several-fold under former President Vladimir Putin, buoyed by booming oil and gas revenues.

Secretary of State Condoleezza Rice voiced her concern about Russia's military might in an interview with ABC News during a trip to Moscow last year.

"I think the rapid growth in Russian military spending definitely bears watching," she told ABC's Jonathan Karl.
    Dhe kjo ka qene qe ne vitin 2008. Gazetari ka bazuar opinionin e tij mbi lajmet e vazhdueshme ndaj Rusise, armatimit dhe ndryshimeve ekonomike te kesaj te fundit. Per mua ska rendesi nese eshte ne natyren konspirative si shkrim ose jo. Sic nuk ka rendesi sesa e forte eshte Rusia ndaj Amerikes (ate deri diku e dime). Per mua ka rendesi mentaliteti qe shfaqet dhe qe nuk ka ndryshuar dhe gadishmeria per ta cuar kete dynja ne te semes. Dhe nga ky kendveshtrim e solla dhe opinionin e gazetarit.

Ruset dhe politka e serbis ,,po e din mire se eshte ka i vije fundi i rusit te dikureshem kete jane ka ekuptojen mire se nuk e kane large shkatrrimin total te rusit...

po amerika e pati te veshtir ti shkatrroj shtetet arabe ,tani ne thumbe e ka edhe iranin ,dhe rusi ma nuk ka ka shkon keto jane vetem retorik e rusit me shkinin etj...

Fundi i rusis staliniste ,,pas renies se iranit ne duarte e amerikanev dhe anglezve jo edhe shume large ,,,kete eshte ka e din mire rusia ,se me renien e iranit radhen e kan ruset .........edhe sa shkon jo large mundet te shkoj edhe 10 vite me shume jo kuptoni dhe mos harroni sot qka jam ka shkruaj ne kete forum dt.29 nentor 2011

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga prishtina2010 Lexo Postimin
    edhe sa shkon jo large mundet te shkoj edhe 10 vite me shume jo kuptoni dhe mos harroni sot qka jam ka shkruaj ne kete forum dt.29 nentor 2011
    Dakort, kështu po e lëmë, takohemi në 29/11/2021.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Rusia ndonese nuk eshte me tigri qe ka qene, serisht nuk duhet injoruar.
    Natyrisht jo... si ta injoroj kur ka armen atomike.

Per mua ka rendesi mentaliteti qe shfaqet dhe qe nuk ka ndryshuar dhe gadishmeria per ta cuar kete dynja ne te semes. Dhe nga ky kendveshtrim e solla dhe opinionin e gazetarit.
    Per sa kohe ekzistojne arme te tilla, ta pret mendja qe ekziston mundesia per tu perdorur e per ta cuar kete bote ne te semes.

Ajo arme eshte krijuar per te shperthyer... eshte ne natyren e saj te shpertheje. Ajo ta fton ta perdoresh dhe ta clirosh nga roberia. Eshte e supozuar t'ja beje BUM dhe apeli i saj eshte i forte gjithmone.

Ajo qe pyes une veten ne kete rast eshte : A ja vlen te shpetohet kjo bote?

Dmth pasi pashe para ca kohesh ate gocen e vogel qe e shtypi makina dhe askush nuk e prekte, sinqerisht nuk gjej dot ndonje arsye pse raca njerezore duhet te mbahet pas jetes fort. Jemi nje race shume barbare dhe e meritojme fundin nga duart tona.

Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    A ja vlen te shpetohet kjo bote?
    Po te pergjigja per kete do me urreje gjithe forumi (not that I care) keshtuqe me mire po hesht per te qene politically correct.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Natyrisht jo... si ta injoroj kur ka armen atomike.

Per sa kohe ekzistojne arme te tilla, ta pret mendja qe ekziston mundesia per tu perdorur e per ta cuar kete bote ne te semes.

Ajo arme eshte krijuar per te shperthyer... eshte ne natyren e saj te shpertheje. Ajo ta fton ta perdoresh dhe ta clirosh nga roberia. Eshte e supozuar t'ja beje BUM dhe apeli i saj eshte i forte gjithmone.

Ajo qe pyes une veten ne kete rast eshte : A ja vlen te shpetohet kjo bote?

Dmth pasi pashe para ca kohesh ate gocen e vogel qe e shtypi makina dhe askush nuk e prekte, sinqerisht nuk gjej dot ndonje arsye pse raca njerezore duhet te mbahet pas jetes fort. Jemi nje race shume barbare dhe e meritojme fundin nga duart tona Jemi nje race shume barbare dhe e meritojme fundin nga duart tona.
    Pergezimet e mia!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Dhe ti kujton se do marr seriozisht nje njeri qe ben percatje te tilla?

Ke te drejte FI. Faji im qe i bie ne forum.
    Po cfare percarjes mo burri dheut???
    Thjeshte shpreha mendimin tim qe eshte me realist se i yti....Shqiptar pro rus vallaj veshtire se gjen...Kurse greke pro ruse mos them e gjithe Greqia, biles biles ja kalojne edhe regjizorit te star trek per fantazi...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Ja po ta them une Darius...Ne hale te veje kjo bote...mos sot..nje dite do te veje dhe e afert ka per te qene.

Faqja 11 prej 12 FillimFillim ... 9101112 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •