Shiqo,ti gjen justifikim per vrasjen e krijesave njerezore ( nga pikpamja e ytja te gjithe te krijuar nga Zoti ) e une them prap qe ky eshte KRIM i rende,pa marr parasysh preteksin.krimi ndodhi nen juridiksionin dhe territorin qe kontrollonte Muhamedi pra mundte te ndalonte nje gje te tille.
U vrane te gjithe meshkujt,don te thote gjenocid.Grate dhe femijet u shiten per kuaj dhe arme...askund nuk ka pergjgjesi kolektive.Sipas kesaj logjike cdo armik mund ta shkaterrosh.
Pyet pse kete Muhamedi nuk i beri Arapeve te vet...pse mu Hebrejeve,sepse ata nuk e pranonin misionin e tij.
Pra,vrasje ne emer te zotit...asnje vrasje nuk ka ligjitimitet dhe ashtu te promovohet mes njerezve.Dhe njerezit per kete te heshtin,sepse e shohin te gjithe qe "mbreti eshte lakuriq" por askush nuk ka guximin te thote kete hapur.Nuk ka njerez engjej dhe pa mekate shoku im,le te quhet ky edhe i derguar i zotit.....peshperitja yte intime qe nuk e thua per kete teme eshte "pihh,cka insiston ky ne ata Hebre,natyrisht qe i kane vra dhe mir i kane bere"
Besimi i vertet,Zoti nuk thote te vrasesh dhe te luftosh.JO.Zoti si e mire apsolute kerkon qe te shperdahet toleranca,jodhuna dhe meshira ndaj cdo krijese te tij.Besimi i vertet meson qe dhunes mos ti ju kundervihemi me te njejten monedh dhe te duam edhe anen tjeter.Sepse vetem ne ate menyre do te tregojm qe jemi me te mire se sa ato qe perdorin te keqen.Rrethi i se keqes vetem ne kete menyre mund te mbyllet.
Genjeshtrat,aryetim vrasje,misionarizem te pshtire, apologjizem te dobet,mungese meshire dhe humanizmi jane tipare te juaja qe ju shkojne ne nder....meqenese me akuzon per genjeshter atehere te kujt jane keto citate (une vetem ju referohem burimeve Islame ).Mua nuk me intereson c'thone Muslimanet por ate c'ka nuk e thone e fshehin
Une nuk shpif asgje por citimet jane nga Kurani,hadithet,Tabari,Muslim,Ishaq,Buhariu etj.... dhe mos tento te perdoresh ironin se nuk je i denje intelektualisht per gjera te tilla

Krijoni Kontakt