Close
Faqja 27 prej 31 FillimFillim ... 172526272829 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 310
    life is a flower Maska e maryp
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    eshte nje ishull tropikal ne malajzi. quhet pulau redang.
    bota nenujore aty ishte fantastike. beja snorkeling me ore te tera.
    paskemi qene afer admiral , une kam qene ne indonezi dhe aty kur beja zhytjet nuk me behej te dilja me. rrija nen uje dersa mbaroja dhe pikat e fundit te ajrit kane nje barriera corallina fantastike..
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

une e kam fiksim azine juglindore. para dy vitesh kam shkuar per here te pare per nja 3 jave dhe jam dashuruar me ato vende e me ato njerez te mrekullueshem.
    kete vit kam shkuar perseri.
    shpresoj t'i shetis te gjitha pak nga pak.
    beje edhe ti nje xhiro andej se ia vlene.
    Kam kaq vende ne mendje qe nuk me dalin vitet e jetes time per ti pare te gjitha
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga maryp Lexo Postimin
    paskemi qene afer admiral , une kam qene ne indonezi dhe aty kur beja zhytjet nuk me behej te dilja me. rrija nen uje dersa mbaroja dhe pikat e fundit te ajrit kane nje barriera corallina fantastike..
    wow. edhe une desha te shkoja, por nuk pata kohe te merrja vizen indoneziane.
    ku ke qene ne bali?
    po ke bere edhe diving ti?
    Vasudhaiva Kutumbakam

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    shume bukur fotot dhe pershtypjet per malasya/indonesia , nese shkoj ndonjehere ne Australi do kaloj dhe andej se eshte afer .....

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Eshte e vertete qe vendet e azise juglindore jane perrallore. Une erdha ne Singapore per nje projekt disa mujor dhe tashme u bene dy vjet qe sme behet ta le kete vend. Klima perhere 30 grade , sa here shkoj ne market aq here shikoj fruta te reja. Aziatiket i respektojne shume Evropianet dhe shyqyr ketej Shqiperia nuk njihet. Ka ndonje ketej rrotull se na ka marr malli per Shqiptare?
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    wow. edhe une desha te shkoja, por nuk pata kohe te merrja vizen indoneziane.
    ku ke qene ne bali?
    po ke bere edhe diving ti?
    ehh po ne shqiptareve na duhet viza per te hyre ne indonezi dhe duhet ta bejme ne ambasade se nuk te japin vizen kufitare. per te qene i qete eshte me mire te aplikosh nja dy muaj me pare se e ke parasysh ata kane i loro tempi indonesiani , dmth tutto con calma.. ama ja vlen te shkohet ne indonezi eshte nje parajse e vertete dhe nje popull shume i thjeshte por shume i respektueshem..

te dy heret qe kam vajtur kam qene fillimisht ne bali pastaj ne veri te sulawesit.
    bali eshte nje mrekulli e vertete, nuk lodhesh kurre se vizituari. ato tempujt jane nje oper arti e vertete.ne dilnim ne mengjez, nga ora 8 behej nisja dhe ktheheshim ne darke nga ora 6/7. aty ku rrinim ne ishte plot me qendra masazhi e keshtu per nje ore a dy te mire shpendaheshim per cik relax. pastaj darka e pas darke benim xhiron e lokaleve bali nuk eshte fort i indikuar per diving por per surf pasi ka shume dallge, ndersa zhytjet i kam bere ne veri te sulawesit ne dy ishuj , bunaken e siladen .. aty eshte nje parajse e vertete, me te vertete nuk te behet te dalesh me nga uji. ka nje shumllojshmeri jete te papare..
    ndersa ne malajzi kam qene ne Kuala Lampur por atu kam ndenjur vetem tre dite. besoj se ne kuala do kesh qene dhe ti.. eshte totalisht ndryshe nga bali. bali eshte karakteristik ndersa kuala eshte metropoli dhe ka nje rregull te papare ne disa gjera..
    ah besoj se e ke parasysh dhe vete qe persa i perket shopping eshte mire te nisesh me nje valixhe te vogel fare sepse atje do blesh sto mondo e quell'altro

i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    fotot moj-mor te shofim edhe en ca keni pare juu

Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Citim Postuar mė parė nga teta Lexo Postimin
    fotot moj-mor te shofim edhe en ca keni pare juu
    ja teta do ti veme

Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    indonezi - Bali
    Malajzi- Kuala Lampur
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura    

Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    bali...........
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura    

Faqja 27 prej 31 FillimFillim ... 172526272829 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •