iiii po dole andeja beja nje foto panthenonit
e kam nje por neper nate andaj nuk e vura
ta kompletojm romen ketu
iiii po dole andeja beja nje foto panthenonit
e kam nje por neper nate andaj nuk e vura
ta kompletojm romen ketu
patjeter teta , do e bej me shume deshire![]()
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Cdo gje ne Amerike eshte gjigande, ka hapesire. Prandaj te eshte dukur londra ashtu. lol
Sa karkaleca futi/hodhi lart ne ajer, me direction- kapelen ai xhapanezi qe ju gatuante te tavolina?
Kafeja te eshte dukur ashtu, se varet si e ke pire. Me qumesht apo pa qumesht e ke pire?
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
aloje mu me duket nyc zhul hahahahahahahahahahaha ene me ka ardh ne maje te hunes. me osht bo fifth ave boz meli
po geshtenja te pjekme a nai miser bleve hahahahahahaha
sa photo bone ne time square. u ngjite ke empire state building
no glove no love
Teta ja nje foto te Pantheon-it![]()
La vita non si spiega, si VIVE!
cpo ben teta..
ne itali shkoj?
merr suxhuk me vehte..
buk bli neper dyqane buke e fut e ha..
dhe nji bidon me uj merre nga decan uj tharpi.. se ne itali uji kushton sa frengu pulen..
klea.. na jep ate receten e ashures..
se grur kemi.. dhe kanelle..
..
beh ja prit te bej cik llogarite. meqe kam 15 vjet qe e njoh Romen fare mire dhe meqe qendren e Romes e kam shetitur me mijera here e meqe ne piazza di spagna oltre qe kur dilja per qef, me pare e kaloja dhe per pune cdo dite , madje dy here ne dite allora mund te them qe te pakten nga 15 vjet qe njoh une Romen piazza di spagna ka qene dhe eshte pike mledhje per te rinjte
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Mos e mer personale.Une kam bere liceun tek collegio Nazareno(ku tashme eshte edhe selia e Partito Democratico) qe ndodhet 200 m nga piazza di Spagna dhe kam shtepine 10 min nga pzza di Spagna. Ta kesh te sigurte qe nuk eshte pike mbledhje, pasi pike se pari nuk te ofron mundesine per te hyre me makine, ashtu si edhe per te parkuar. Se dyti i vetmi lokal per te rinjte ne ate zone eshte Gilda(eshte nje diskoteke shume e vogel) dhe frekuentohet kryesisht te dielave, me shume per faktin se pothuajse asnje diskoteke tjeter organizon mbremje te dielave.
Pikat ku te rinjte mblidhen jane te tjera: ponte milvio, campo dei fiori, i vicoli di piazza navona, trastevere, testaccio etj etj.
Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
dice LAZIO sei grande te volemo bene!
Mos kerkoni kot per kafe o njerez meraklli per kafe jane vetem greket haha ajdeni nje vizite ketej tju ver kafeja ne zemer sidomos tani cmimet kane rene shume si neper hotele ashtu edhe ne dyqane
Teta lum si ti ke ber xhiro shume
Teta sot pash nje grup amerikanesh kishin shtruar sheshit nje tarator edhe nje buke te madhe edhe ngjyenin ne tas u shkriva o zot te shkretet kane qene studenta edhe skan dollar
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga HELEN OF TROY : 20-10-2011 mė 15:45
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Krijoni Kontakt