lenke me hahahahahaha per ushqim e per dhemokraci nuk ja mer kush grekut. bravo i qoft.
ameriqia per shije ne ushqim eshte ne fun te listes. un shkoj ne i restorant taljon per me pi i ekspresso per qej. $5.00 i ekspreso
lenke me hahahahahaha per ushqim e per dhemokraci nuk ja mer kush grekut. bravo i qoft.
ameriqia per shije ne ushqim eshte ne fun te listes. un shkoj ne i restorant taljon per me pi i ekspresso per qej. $5.00 i ekspreso
no glove no love
helen shiko ne simposium na shperndanin nje kuti dhe gjith te mirat ishin ne te,ishte me kupon,e beson kete? alamet profesoret boteror e merrnin kete kuti dhe ulehin aty ne trotuar dhe shikonin njerzit qe shetiteshin ne rrugen kryesoe (vendi ku mbahej simposiumi ishte mu ne qender)
aaa ne te komplexuarit kur shtrojm drek per simposiume e bejm si ne dasem![]()
O ketu ekspreson e kena 1.50 shyqyr thuaj kemi fshehur ca lek ne qyp e pime ndonje kafecke
tani ushqim si italioni nuk ka dihet
Une blej ndonje gje edhe ndalohet te kesh me shume se dy canta ne dore se te shikojne me bishtin e syrit ,cantat e tjera i fut ne canten e dores mos dukem qe nuk kaloj krize
o tiku ne kemi kaluar kohe qe hanim buke me qepe nuk na frikeson kriza o vllacko
ne jemi ne krize ne greqi qe diten qe erdhem
hanim 5 buke ne nje dite te ngopnim barkun me fasule se mishi ishte i shtrenjte haha
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
........................
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
deti me i bukur qe kam pare gjate gjithe jetes sime.
plot e perplot me peshq. nje mrekulli.
te notosh me 3 peshkaqenj nga 1 meter secili, ka qene nje eksperience e paharrueshme.
Vasudhaiva Kutumbakam
Vertet shume bukur, cfare vendi ishte Admiral?
I LOVE GOD
j&g
admiral ku eshte ketu???? interesant notimi me peshkaqen
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
eshte nje ishull tropikal ne malajzi. quhet pulau redang.
bota nenujore aty ishte fantastike. beja snorkeling me ore te tera.
Vasudhaiva Kutumbakam
Sexo ka vajtur nje shoqja time edhe fotot e saj ishin fantastike kishte bere shume foto nen uje....shume foto te bukura edhe tendet
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
une e kam fiksim azine juglindore. para dy vitesh kam shkuar per here te pare per nja 3 jave dhe jam dashuruar me ato vende e me ato njerez te mrekullueshem.
kete vit kam shkuar perseri.
shpresoj t'i shetis te gjitha pak nga pak.
beje edhe ti nje xhiro andej se ia vlene.
Vasudhaiva Kutumbakam
Krijoni Kontakt