Close
Faqja 52 prej 109 FillimFillim ... 242505152535462102 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 511 deri 520 prej 1083
    i/e regjistruar Maska e jesy
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Postime
    639
    po mendoje cfar te beje per dreke
    HESHTJA ESHTE FLORI

FJALA ESHTE ARGJEND

i/e regjistruar Maska e Etna Etna
    Anëtarësuar
    22-06-2011
    Postime
    2,265
    Kur je semure nuk duhet te punosh

Citim Postuar më parë nga maryp Lexo Postimin
    ti si thua?
    une them qe bora eshte e bardhe
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Po mendoj dicka qe nuk duhet te dijn tjeret
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Po mendoj dicka qe nuk duhet te dijn tjeret
    ma thu dhe mu se nuk ua them te tjereve
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    e afrova veshin dhe une

desha te dilja por zerrrrrrrrrrrrrrr telefoni;erdhem ne per cafe
    mi prishen planet
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Citim Postuar më parë nga thirsty Lexo Postimin
    une them qe bora eshte e bardhe
    e nga arrite ne kete konkluzion???

duke ju kthyer temes: sapo lexova nje shkrim ne fb qe nje vajze ua kish dedikuar prinderve te saj.. me preku shume. perse vleresojme cfare kishim vetem atehere kur e humbasim?? perse jemi kaq siperfaqesore me njerezit qe na rrethojne.. me mbeti nje mendje nje fjali qe kishte shkruar:
    e dini ngjyren e preferuar te babit? E dini c'fare pasioni kane, apo c'kan enderruar te beheshin? E dini c'do te thote gjithcka ne jeten e tyre? I keni pyetur ndonjehere kush ka qene eksperienca me e bukur e jetes se tyre (pervec lindjes tuaj normalisht)?

Keto jane shume pak gjera nder ato qe une do kisha dashur te dija per prinderit e mi.
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

Po mendoj qe arita e gjalle ne shtepi si shpetova,thashe sot mos mar makinen edhe te kthehem ne shtepi me taksi,hy ne nje taksi qe shoferia ishte grua.....edhe stolin e kishte ngjitur me timonin nuk e di a merte fryme kaq shume afer e kishte timonin me gjoksin....
    te gjithe ne rruge e shanin edhe i binin buries se makin e ngiste ne mes te rruges ...
    te gjithe na shikonin haha nui mbaja dot te qeshuren po shyqyr shpetova e gjalle
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    perseri greve ne athine helena?

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Po mendoj qe arita e gjalle ne shtepi si shpetova,thashe sot mos mar makinen edhe te kthehem ne shtepi me taksi,hy ne nje taksi qe shoferia ishte grua.....edhe stolin e kishte ngjitur me timonin nuk e di a merte fryme kaq shume afer e kishte timonin me gjoksin....
    te gjithe ne rruge e shanin edhe i binin buries se makin e ngiste ne mes te rruges ...
    te gjithe na shikonin haha nui mbaja dot te qeshuren po shyqyr shpetova e gjalle
    O zhot i malldh .. Troya paska shpetuar gjalle.. Helyn te lutem ruaju mire se na bone me zemer.. Amon te lutem pa ty nuk rrojm dot.
    ate dite u zgjova ne mengjes me afshin tend, kishe ikur heret ne mengjes.. Rruga jote ne athine, un mbeta me vetmine.. Dola jashte i vetmuar, takova femren e deshiruar...
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •