Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 40
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-05-2011
    Postime
    78

Si reagoni kur perballeni me nje te keqe, per te cilen nuk besoni se ju ka ndodhur ju

Jam shume kurioz per mendimet tuaja

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    nese e perballoj nje te keqe, skam pse mos ta besoj qe sme ka ndodhur mua ....serjozisht ndihem si gjithe te tjeret e lenduar, por ne te njejten kohe e di qe kjo e keqe i kan ndodhur edhe te tjerve dhe mund te jet edhe me keq sec cfare te tjere kan perjetuar
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citruese, cfare te ka ndodhur? Te lexoj shpesh qe flet per kete. Jam kurioze cfare e keqe te ka ndodhur ne jete, ndoshta te ndihmon te hapesh. Fundja, je dhe anonim. Askush ste njeh ... Cfare te ka ndodhur qe se harron dot, e te ka vrare kaq shpirterisht?
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Nqs me ndosh dicka e keqe dhe nuk po e realizoj dot ne mendje qe me ka ndodhur mua, pra nuk po arrij dot ta besoj ?

Si do reagoja ne kete rast :
    Shok, heshtje totale derisa te behem e vetedishme qe me ka ndodhur , pastaj sipas fatkeqesis do reagoja , gjithmon duke i mbushr mendjen vetes se ka edhe me keq :-D

Me shume zhurme bej kur ndodh dicka e mire .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga citrusse Lexo Postimin
    Jam shume kurioz per mendimet tuaja
    E ke fjalen kur degjon ti ndodhi dikujt tjeter dicka e keqe si ndihemi ne?
    Normalisht qe do na vije shume keq dhe nuk do donim te ishim ne te njejtat rrethana.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-05-2011
    Postime
    78
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Citruese, cfare te ka ndodhur? Te lexoj shpesh qe flet per kete. Jam kurioze cfare e keqe te ka ndodhur ne jete, ndoshta te ndihmon te hapesh. Fundja, je dhe anonim. Askush ste njeh ... Cfare te ka ndodhur qe se harron dot, e te ka vrare kaq shpirterisht?
    Nuk me eshte shperblyer stermundi qe kam bere ne jete ne vitet e hershme te jetes. Atehere te gjithe prisnin se une do beja dicka te madhe ne jete. Te gjithe me kishin zili. Isha gjithnje shume hapa para moshatareve te mi. E, kur nuk me doli ashtu sic e meritoja, tere ate pune qe kisha bere, per te cilat kisha bere shume sakrifica. Isha cmendurisht i obsesionuar me sukseset, me deshirat qe kisha per te cialt kisha punuar me vite. Dhe kur ato nuk me dolen ashtu sic i kisha menduar, ne fakt as gjysma e as hic ashtu sic e meritoja, u rrezova pertoke. Rashe ne kurthin e depresionit. E kjo ka lene vrraga ne trurin tim, shpirtin tim. Tani jam kilometra prapa moshatareve te mi. Vazhdoj ta lodh koken se cila mund te keqe qene arsyeja e kesaj sprove te rende qe ma pergatiti jeta, por nuk del asgje. Duhet te pajtohem me faktin qe ne fillim te jetes lulezova para kohe dhe tani po shuhem ne moshen 28 vjecare. Madje kam arritur ne nje faze qe nuk besoj ne suksesin, ne lumturine. Ka vite qe jetoj ne erresire dhe me duket e pabesueshme te me ndodhe dicka e mire mua. Ajo shprehja it's always darkest before the dawn', sikur nuk vlen per mua. Shpesh kam pritur agun ne jete, duke menduar se pas atij ferri me ne fun do dilte dicka, por jo. Ajo me duket proverbe koti. Per te tjeret ,mund te kete vlere, per mua jo. Per kete jam bindur. A nuk eshte arsye kjo te zhytem ne kete???
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga citrusse : 14-09-2011 mė 16:15

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar mė parė nga citrusse Lexo Postimin
    Nuk me eshte shperblyer stermundi qe kam bere ne jete ne vitet e hershme te jetes. Atehere te gjithe prisnin se une do beja dicka te madhe ne jete. Te gjithe me kishin zili. Isha gjithnje shume hapa para moshatareve te mi. E, kur nuk me doli ashtu sic e meritoja, tere ate pune qe kisha bere, per te cilat kisha bere shume sakrifica. Isha cmendurisht i obsesionuar me sukseset, me deshirat qe kisha per te cialt kisha punuar me vite. Dhe kur ato nuk me dolen ashtu sic i kisha menduar, ne fakt as gjysma e as hic ashtu sic e meritoja, u rrezova pertoke. Rashe ne kurthin e depresionit. E kjo ka lene vrraga ne trurin tim, shpirtin tim. Tani jam kilometra prapa moshatareve te mi. Vazhdoj ta lodh koken se cila mund te keqe qene arsyeja e kesaj sprove te rende qe ma pergatiti jeta, por nuk del asgje. Duhet te pajtohem me faktin qe ne fillim te jetes lulezova para kohe dhe tani po shuhem ne moshen 28 vjecare. Madje kam arritur ne nje faze qe nuk besoj ne suksesin, ne lumturine. Ka vite qe jetoj ne erresire dhe me duket e pabesueshme te me ndodhe dicka e mire mua. Ajo shprehja it's always darkest before the dawn', sikur nuk vlen per mua. Shpesh kam pritur agun ne jete, duke menduar se pas atij ferri me ne fun do dilte dicka, por jo. Ajo me duket proverbe koti. Per te tjeret ,mund te kete vlere, per mua jo. Per kete jam bindur. A nuk eshte arsye kjo te zhytem ne kete???
    Si po e verej une me shendet nuk paske pasur ndonji te keqe, qe eshte shume me rendesi, e do deshiroja jo vetem ti, por askush, asnjeri ne kete rruzull tokesore te mos kete ndonji te keqe me shendet. Te tjerat jane qe vijne dhe shkojne. Ti qenke akoma e re te fillosh prape me jeten, te mendosh pozitivisht dhe te besosh se prape do te arrish ate qe tani deshiron ( ndoshta veq ke filluar te mendosh dhe besosh keshtu). Ska dorezim ne jete, ne asnji mynyre!!! Mos shiko se , kush, qfare bene apo ka bere... Une kam filluar ne moshen 35 vjeq dhe kam arritur prape ate qe kisha humbur me pare. Shiko para, e jo mbrapa...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sami Hyseni : 14-09-2011 mė 16:30

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    pyet veten cfare do te arrish qe se ke arritur akoma ? kur ta gjesh puno shume deri sa ta arrish , nuk eshte vone kurr per te realizuar endrrat sic i deshiron vete , varet e gjitha nga ne e askush tjeter ... ne kemi ne dore jeten tone

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    citrusse
    e para nuk po e marr vesh cfare je femer apo mashkull ? sepse nganjehere shkruan me i nganjehere me e

nga 43 postime qe ke , 20 jane tema te cilat trajtojne te njejtin problem

kur do te te mbushet mendja ty se humbjet dhe rrezimet jane per njerezit , duhet te mesohesh me to
    dhe i keshille tjeter mos rri e shiko cfare ka bere ky , ai, ajo, gjithsecili ka jeten e tij

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    mundohem ta regulloj.
    pastaj njerzimi i ka keto gjera njehere qesh njehere qan
    Partizoni

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •