Close
Faqja 53 prej 109 FillimFillim ... 343515253545563103 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 521 deri 530 prej 1083
    Citim Postuar më parë nga Noellag Lexo Postimin
    O zhot i malldh .. Troya paska shpetuar gjalle.. Helyn te lutem ruaju mire se na bone me zemer.. Amon te lutem pa ty nuk rrojm dot.
    ate dite u zgjova ne mengjes me afshin tend, kishe ikur heret ne mengjes.. Rruga jote ne athine, un mbeta me vetmine.. Dola jashte i vetmuar, takova femren e deshiruar...
    Sa rroni me mua?
    E shikon sa ndjenje e keqe eshte vetmija ....kujtoje kete ndjenje kur edhe ti ju a dhuron femrave...
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    po menoj sa te drejt ka daja jem. ka ardh si turist daja ke goca ne DC. goca ne pun ka 7 e mjesit ne 7 te darkes. ene ka alamet pune vetem se e ka larg ka shpija. ene mrom tuj fol ne tel m'thot. ene ti tiku kshu je ka 7 e mjesit ne 7 te darkes. po daje. po ju qekeni bo te gjith si nebi surreli hahahahahahahahahahahahahaha. mbrom as me bite ne men kush ishte. sot ne mjes jom shkatarru tuj qesh se e gjeta hahahahahahahahahahaha qe ishte mevlan shanaj
    no glove no love

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga TikTak Lexo Postimin
    po menoj sa te drejt ka daja jem. ka ardh si turist daja ke goca ne DC. goca ne pun ka 7 e mjesit ne 7 te darkes. ene ka alamet pune vetem se e ka larg ka shpija. ene mrom tuj fol ne tel m'thot. ene ti tiku kshu je ka 7 e mjesit ne 7 te darkes. po daje. po ju qekeni bo te gjith si nebi surreli hahahahahahahahahahahahahaha. mbrom as me bite ne men kush ishte. sot ne mjes jom shkatarru tuj qesh se e gjeta hahahahahahahahahahaha qe ishte mevlan shanaj

.......................
    Where does a thought go when it's forgotten?

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Sa rroni me mua?
    E shikon sa ndjenje e keqe eshte vetmija ....kujtoje kete ndjenje kur edhe ti ju a dhuron femrave...
    Cfaj kam un kur ato me braktisin.. Cfar kam une kur naten troya luan me mua, , diten largohet pa lajmeruar.. Une si lej kurre vetem o helyn me kembe sexy, po te doja i mbaj 1,2 ,5 10 por smundet se gjitmon ndodh braktisja femerore ..

Me thuaj troya kur ti dershiron shoqerin time dhe ne mengjesin putha afshin tend pse me braktise duke ikur ne athine ? Tani ti e kupton se sjam vetem , sepse smund te rri me vetmine
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    korazone isha 100% i sigurt qe vetem ti do ta kapshe hahahahahahahahaha
    no glove no love

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Po mendoj per cfare arsye e perjashtuan anetaren Rina !!!??

as vet nuk e di cfare po mendoj
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Po mendoj sa eshte e vertete ajo cfare po mendoj.. nese eshte e vertete do ishte nje zhgenjim teper i madh
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

Te iki ca dite ne shqiperi!

La vita non si spiega, si VIVE!

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Duhet te punoj edhe nja 15 vjet dhe duhet te emigroj ne Karaibe ...

Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •