Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 33
    JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga brandon* Lexo Postimin
    Le ta kqyrin mer Drague, historia jone nuk vdes kurre, e kemi te dokumentuar te gjithen.
    Ca politikane debile kosovare s'kane c'ti bejne historise
    Te pakten ne Kosove nuk ka pasur rast si ne shqiperi kur eshte hequr busti i skenderbeut gjate nje takimi me nje zyrtar turk.
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Te pakten ne Kosove nuk ka pasur rast si ne shqiperi kur eshte hequr busti i skenderbeut gjate nje takimi me nje zyrtar turk.
    Nuk mburra politikanet e shqiperise, dhe keta i shoh me perbuzje paperjashtim.

Qelbaniku Nano(kur ishte kryeminister) e mbylli gojen para turkut, ky i tanishmi po njesoj.

Llumi i kombit merret me politike, kendej dhe andej kufirit, kjo eshte pika e dobet e shqiptareve.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Kulmi, te ndryshosh historin do te thote te mohosh identitetin shqiptar, turp
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Citim Postuar më parë nga Enkeleu Lexo Postimin
    Haleja , vazhdo të gjurmosh postimet e mia nëpër forum dhe ta shfryejsh dufin , por mos harro me i pi barnat dhe me mësu drejtshkrimin
    E kuptoi qe s'te vjen mire per veten,por per tjeret pse s'te vjen keq?
    kshtuqe,mos u'a hap udhen te te gjurmoin pastaj!

P.s.Pasiqe jam e pasionuar per mos ti mbet borgj askujt ne fjale,
    madje dhe ne citime ne raste nevoje..e sa per barnat dert mos e ke,
    Se po te ishin ne pyetje barnat,nuk do isha ketu te pergjigjem ne Drejtshkrimet per fjalet qe posedoni.

askush se merr fajin mbi vete,por fajtori ishe ti Enkeleu.

qe mu drejtove pa doni arsye, me fyerje dhe akuza me absurde publike!

(se nuk jam doni rrugaqe) qe ti mendo,"Por jam ajo qe do paguash çmim ne kete drejtim.(dhe tjeret me ty) e din ata/o cilet jan.

DHE S'JU FALE.

ndaj kalofshit bukur deri atehere

Hajla!

P.s.kerkoi falje nga "Stafi drejtues, te ndergjegjshem...por si q'po e shifni dhe vet,qe mbrenda nje kohe jo relativisht te shkurt,nga antar/e ketu qe me sulmoin pothuaj kudo neper tema. Dhe nese ju mendoni qe une te rri duar kryq,atehere ua le juve te zgjedhni kete problem.Jufalinderoi ne mirekuptim.
    Ndryshuar për herë të fundit nga hajla : 12-09-2011 më 19:16
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Ky është turpi i radhës, po siç po shkojnë punët, asgjë s'është më çudi tani!

Me mendjen që ka, ky njerëzim do të zhytet i gjithi në fekale, dhe këtë e meriton plotësisht.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    20-02-2011
    Vendndodhja
    Malaga (España)
    Postime
    206
    Shpesojm ti ven nje fund te lumtur (si neper filma)..

i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Mos u habit se ne nje gjiriz na kane futur te gjitheve , si kendej dhe andej ! Kot nuk na mbajne te varfer dhe te percare !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-12-2010
    Postime
    121
    Citim Postuar më parë nga bamatat Lexo Postimin
    Mos u habit se ne nje gjiriz na kane futur te gjitheve , si kendej dhe andej ! Kot nuk na mbajne te varfer dhe te percare !
    BAC........U DHI
    .

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Me rendesi me fitu pushtetin ( luften ) se historin e qkrujna vet.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    me ngritjen dhe formimin e nje shteti te ri ndodhin shume gjera midis tyre edhe mohimi i se kaluares dhe paraqitja dhe formimi i nje historie e cila favorizon interesa ekonomike politike dhe social-shoqerore per te tashmen dhe ndoshta edhe per te ardhmen e ketij shteti , duke i dhene mundesi te kete aleate , dhe keshtu ndryshon krejt historia duke stimuluasr brezat e rinj dhe duke i drejtuar ne te tjera burime nacionalizmi dhe ndikime shoqerore .

kosova tashme dihet se eshte nje shtet i ri i dobet nga te gjitha fushat dhe aq me shume nuk ka vella as moter e babe e nane ;

mos me thoni qe eshte shqiperia , pasi shqiperia tashme eshte shnderuar ne nje province greke ku krejt politika dhe ekonomia eshte ne duasrt e ketyre te fundit ;

greku dhe serbi ka rusine si aleat ; po ne cilin kemi ?

kemi ameriken ?
    jo se besoj

ndoshta per shkak te se njejtes fe shume kosovare po sjellin turqine si aleatin e tyre te pare ;

nga burime te verteta thuhet se turqia ishte nxitesi kryesor ndaj amerikes dhe anglise per te miratuar sulmet e natos mbi serbine ne luften e pergjakshme ne kosove;

kurse shqiperia nuk ka aleat po eshte kurve e cila pallohet me te gjithe pa kurfare dinjiteti kombetar dhe nacionalizem te theksuar .

pra , per mendimin tim qellimi shenjteron arsyen ;

qellimi per te korigjuar historine e teksteve shkollore ne kosove behet per arsye te larte dhe te vertete , mbijetesen .

shqiperia duhet te shohi historine e saj si eshte katandisur , para se reagoje per historine e kosoves , por , mund ta bente kete gje nese do kishte fuqine dhe ndikimin e duhur mbi kosove , gje te cilen nuk e ka pasur dhe nyuk e ka , dhe kesisoj nuk e meriton te nderhyje ne punet e brendshme te shtetit kosovar .

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •