Kulmi, te ndryshosh historin do te thote te mohosh identitetin shqiptar, turp
I LOVE GOD
j&g
E kuptoi qe s'te vjen mire per veten,por per tjeret pse s'te vjen keq?
kshtuqe,mos u'a hap udhen te te gjurmoin pastaj!
P.s.Pasiqe jam e pasionuar per mos ti mbet borgj askujt ne fjale,
madje dhe ne citime ne raste nevoje..e sa per barnat dert mos e ke,
Se po te ishin ne pyetje barnat,nuk do isha ketu te pergjigjem ne Drejtshkrimet per fjalet qe posedoni.
askush se merr fajin mbi vete,por fajtori ishe ti Enkeleu.
qe mu drejtove pa doni arsye, me fyerje dhe akuza me absurde publike!
(se nuk jam doni rrugaqe) qe ti mendo,"Por jam ajo qe do paguash çmim ne kete drejtim.(dhe tjeret me ty) e din ata/o cilet jan.
DHE S'JU FALE.
ndaj kalofshit bukur deri atehere
Hajla!
P.s.kerkoi falje nga "Stafi drejtues, te ndergjegjshem...por si q'po e shifni dhe vet,qe mbrenda nje kohe jo relativisht te shkurt,nga antar/e ketu qe me sulmoin pothuaj kudo neper tema. Dhe nese ju mendoni qe une te rri duar kryq,atehere ua le juve te zgjedhni kete problem.Jufalinderoi ne mirekuptim.
Ndryshuar për herë të fundit nga hajla : 12-09-2011 më 19:16
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
Ky është turpi i radhës, po siç po shkojnë punët, asgjë s'është më çudi tani!
Me mendjen që ka, ky njerëzim do të zhytet i gjithi në fekale, dhe këtë e meriton plotësisht.
Shpesojm ti ven nje fund te lumtur (si neper filma)..![]()
Me rendesi me fitu pushtetin ( luften ) se historin e qkrujna vet.
me ngritjen dhe formimin e nje shteti te ri ndodhin shume gjera midis tyre edhe mohimi i se kaluares dhe paraqitja dhe formimi i nje historie e cila favorizon interesa ekonomike politike dhe social-shoqerore per te tashmen dhe ndoshta edhe per te ardhmen e ketij shteti , duke i dhene mundesi te kete aleate , dhe keshtu ndryshon krejt historia duke stimuluasr brezat e rinj dhe duke i drejtuar ne te tjera burime nacionalizmi dhe ndikime shoqerore .
kosova tashme dihet se eshte nje shtet i ri i dobet nga te gjitha fushat dhe aq me shume nuk ka vella as moter e babe e nane ;
mos me thoni qe eshte shqiperia , pasi shqiperia tashme eshte shnderuar ne nje province greke ku krejt politika dhe ekonomia eshte ne duasrt e ketyre te fundit ;
greku dhe serbi ka rusine si aleat ; po ne cilin kemi ?
kemi ameriken ?
jo se besoj
ndoshta per shkak te se njejtes fe shume kosovare po sjellin turqine si aleatin e tyre te pare ;
nga burime te verteta thuhet se turqia ishte nxitesi kryesor ndaj amerikes dhe anglise per te miratuar sulmet e natos mbi serbine ne luften e pergjakshme ne kosove;
kurse shqiperia nuk ka aleat po eshte kurve e cila pallohet me te gjithe pa kurfare dinjiteti kombetar dhe nacionalizem te theksuar .
pra , per mendimin tim qellimi shenjteron arsyen ;
qellimi per te korigjuar historine e teksteve shkollore ne kosove behet per arsye te larte dhe te vertete , mbijetesen .
shqiperia duhet te shohi historine e saj si eshte katandisur , para se reagoje per historine e kosoves , por , mund ta bente kete gje nese do kishte fuqine dhe ndikimin e duhur mbi kosove , gje te cilen nuk e ka pasur dhe nyuk e ka , dhe kesisoj nuk e meriton te nderhyje ne punet e brendshme te shtetit kosovar .
Krijoni Kontakt