kjo tregon ashpersin edhe ne vende publike aq gjaknxeht saqe momenten njerzit nuk munden te i kontrollojn....shume keq shume keq....
kjo tregon ashpersin edhe ne vende publike aq gjaknxeht saqe momenten njerzit nuk munden te i kontrollojn....shume keq shume keq....
Po pse zonjush?! Kush po nxjer grushtat per tu matur me femrat ?
Me fjale po matem,dialog,debat,argumenta dhe kunder debate.
Kush ndihet i dobet te mos ofendohet dhe as te mos behet avokati mbrojtes i askujt.
Se sa burre jam doja ta sillte rasti te ta tregoja. '' Pote mi les pote''
Per femrat kam respekt,por per femrat e rregullta dhe jo per '' rrugacet''.
Dialog ?Monolog mos e kishe fjalen?
Sulju ndonje mashkulli edhe leri fiksimet vetem me ne qe jetojme ne greqi?Ndilavu?
ne jo mundohu.
Ti pishen i ke mbajtur forumit edhe femrat qe hyne ketu?
Mos ja ke lypur Ksanthules edhe eexis faei xilopita?Dhen eksigite alios file.....
ase tous fanatismus file kai tis apiles giati dhen kseris pote![]()
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Monolog do te thote kur flet me veten.
Dialog eshte kur bashkebisedon me dike.
Nuk me interesojne dhe nuk me kane interesuar kurre femrat ne boten virtuale,megjithese nuk eshte e veshtire per tu kuptuar se si jane.
Nuk jam '' peshkatar virtual'' qe te gjuaj femra,sepse ne realitet jetoj i lumtur me familjen time.
'' kai ti kilopita krata esi gia proino,i na ti mirastis me tin ksanthipi sou.
KALO monolog eshte kur flet vetem ti edhe nuk le tjetrin te flase
je gabim se femrat virtuale kane me shume fantazi se ato reale qe keshtu ke bere gabim te madh qe nuk ke shijuar nje aventure te tille
Boll shkruajte me germa te theksuara e te zeza se tregon kombleks edhe duket sikur theret qe te degjohesh edhe kjo tregon anasfalia.
Me le pa fjale
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Kur njeriu eshte i lumtur nuk ka rendesi fare se ne clloj menyre e arrin kete lumturi dhe realiteti mbetet realitet,ndersa virtualiteti mbetet nje iluzion dhe i perket njerezve kloun qe kane nevoje per maske.
Te pergezoj per dijet qe keni akumuluar.Jeni nje psiko-analiste e zonja...pa pa pa dhe hollesite nuk ju shpetojne...! Nga nje ngjyre e theksuar dolet ne nje perfundim te madh. syncharitiria
Kjo është nji prej mijërave preteksteve për ta ndaluar alkoholin....Elbasan, qëllon me pistoletë kamerieren se i vonoi birrën
Fitorja e vërtetë i takon Allahut dhe besimtarëve por qafirat këtë nuk e kuptojnë.
Nuk e kuptoj per cfare te duhet arma me vete kur shkon per te pire?!
Armen nese ke regjistroje dhe mbaje ne shtepi per vetmbrojtje sidomos kur e ke jeten e kercenuar nga dikush.
Po ndjejne nostalgji per filmat me kauboje Shqiptaret.![]()
Feelings change - memories don't.
Ne se do te te flas edhe une me ironi nuk eshte e veshtire per mua sepse jam talent per ironi.....
Sa per realitetin edhe virtualitetin ishte nje tip shakaje nese nuk e kape.
Dallohen mire disa gjera ne shkrim kur tjetri do te tregoj dicka nuk ka nevoje te kete studjuar psikologji mbase psixologji me mire se ka te beje me shpirtin e jo me psiko qe ka te beje me te cmendurit...
Krijoni Kontakt