Close
Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 100
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Per fat te keq, me rezulton se ALEANCA KUQ E ZI, nuk eshte nje shoqate patriotike , por nje embrion i nje partie politike dhe si e tille po perballet me bojkot jo vetem aty ku jetoni ju, por edhe ketu ne Tirane ku une jetoj.
    nese eshte keshtu sic thua ti , atehere i bie te jete nje nisme pa krye dhe do kete lindjen ,shkelqimin dhe renimin si strukture , politike , levizje patriotike apo thjesht thirje per ndergjegjesim kombetar .

ashtu sic ishte levizja MJAFT e shume te tjera te cilat rezultuan jo fort te suksesshme ne progranet dhe qellimet e tyre .

kjo levizje qytetare qe ti e quan si embrion i nje partie politike , po bojkotohet prej forcave politike te vendit apo nga elita kombetare , dhe populli i thjeshte ?

nese Aleanca kuq e zi shnderohet ne parti politike , atere kuptohet qe e ka humbur kauzen patriotike ende pa e nisur akoma.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    keta lloj duhen eliminuar me ndonje ligj special per permiresimin e rraces njerezore

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga maratonomak Lexo Postimin
    nese eshte keshtu sic thua ti , atehere i bie te jete nje nisme pa krye dhe do kete lindjen ,shkelqimin dhe renimin si strukture , politike , levizje patriotike apo thjesht thirje per ndergjegjesim kombetar .

ashtu sic ishte levizja MJAFT e shume te tjera te cilat rezultuan jo fort te suksesshme ne progranet dhe qellimet e tyre .

kjo levizje qytetare qe ti e quan si embrion i nje partie politike , po bojkotohet prej forcave politike te vendit apo nga elita kombetare , dhe populli i thjeshte ?

nese Aleanca kuq e zi shnderohet ne parti politike , atere kuptohet qe e ka humbur kauzen patriotike ende pa e nisur akoma.
    pikerisht keshtu eshte, ... e ka humbur davane , pa e filluar,
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Maratonomak!
    Ne Shqiperi ka dy versione;
    Per ps e Edi Rames ne Shqiperi eshte kohe e keqe me shi dhe bresher....ka varferi dhe skamje,kriminalitet,prostutitucion,aksidente ku vdesin 10 persona ne dite.
    Kurse versioni i Berishes dhe pd eshte se;
    Shqiperia eshte nje vend i begate ku ekonomia ka nje ngritje mbi 13% ku njerezit jetojne te lumtur ku koha eshte behar dhe njerezit bejne plazh akoma...Ke te besosh???
    Cilen media te besosh? Kur mediat dhe televizionet jane ndare ne 3 pjese ; Te PD...PS...LSI.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar më parë nga saura Lexo Postimin
    kriminaliteti ne dy vende demokratike.....
    dhe si e perdor media lajmin...

http://www.youtube.com/watch?v=gb152kReEKI

http://www.youtube.com/watch?v=Fo2urg4NCkk&feature=fvsr
    e kuptova mesazhin qe percjell me keto dy video , por fatkeqesisht e rendesisshme eshte se kjo lloj menyre e medias per te percjelle lajmet ka efekt mbi popullin dhe e njejta gje duket shume fort ne mediat greke ku nacionalizmi grek mbeshtetet nga mediat duke bombarduar opinionet dhe mendimet e njerezve dhe i ndihmon ata te krijojne nje imazh negativ per emigrantet e huaj dhe sidomos per shqiptaret .

kjo eshte fatkqesi .

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga HEN-RI Lexo Postimin
    Quhet terrorizem psikollogjik saura.
    E njejta gje qe po ndodh sot me krizen globale.
    Kurse antishqiptaret bejne propogante anti shqiptare me te njejtin stil ....
    kete doja te thoja une dhe te tjeret qe nuk duhet pergjithsuar asnjehere
    por atyre nuk ju intereson llogjika dhe faktet atyre ju intereson propoganda

L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Nje interviste sociologun e degjuar Zygmunt Bauman

L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Mire ja ka bere qe e ka qelluar. Pse shaka eshte te te vonohet birra?
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Kur them une knej o albanistan ...hudhen perpjete pedeistat
    Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.

Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    do i duhen se paku 20 vjet per te p[ire birren tjeter
    20 vjet vetem kaq pak?
    Po familjes sa vjet do i duhen qe te haroje nese vajza mbetet e paralizuar?

O Henri boll na cave astaret ketu duke mbajtur fjalim edhe cdo gje e lidh me historine ,edhe beju njecik burre qe ka respekt per pandallonat qe vesh edhe mos ofendo femra o mjeran ,matu me ndonje burre te shikojme sa gango je....
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •