Close
Faqja 6 prej 10 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 100
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga HEN-RI Lexo Postimin
    Nuk e kam shok,por e njoh.....perseri ti ngaterron dollarin me euron....
    or zoteri, nuk mund te citosh nje femer, per te mos thene nje antare te hershme e te nderuar te forumit e te perserisesh ne cdo postim ndryshimin e dollarit nga ti. nuk te nderon e as te tregon inteligjent e jo me interesant komenti bajat.
    Ngrije pak piacen e bisedes mbi nivelin e bejteve me derra e baltera
    tung
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Motive xhelozie....ja dridhte....etj....nuk mendoj se beri mire,por ja qe gjera te tilla ndodhin ne te gjith boten.....
    M ekujtohet nje rast ne greqi me nje palikar elinas te dashuruar me nje amerikane...ky i fundit nga dashuria dhe xhelozia e vrau dhe e beri copa-copa dhe e futi ne valixhe...dhe ne televizor qante dhe bente apel qe ti gjenin te dashure....Gazetaret atehere thonin qe da ta kene rrembyer e vrare ALBANOSAT,por fale talentit investigativ te babait te viktimes ( nje hetues i FBI) arriti ta demaskonte PALIKARIN GREK.
    Ante prape me greket .
    E kam thene dhe here te tjera ......krimi nuk ka komb, race apo fe .Krimi ka vetem nje gje qe e drejton INJORANCE.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Dhe une njoh shume por nuk me thone qe ''i tradheton '' e dashura .Vetem ata qe jane miqte e mi me tregojne .
    Ne Shqiperi pervec Tiranes qytetet jane te vogla dhe llafet perhapen shqpejt...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga maratonomak Lexo Postimin
    clirohu nga paragjykimet dhe shiko realitetin pa emocione;

ja disa faktore qe ne na bejne faktore destabilizues ne ballkan;

percarja fetare
    pakicat etnike shqiptare ne mal te zi maqedoni dhe greqi [qe realisht jane vatra zjari per lufte ballkanike ]
    varferia
    shteti koruptiv dhe manipulues ku investojne dhe bashkepunojne ne krimin e organizuar .
    decentralizimi fetar dhe kombetar [ prirja kah perendimit dhe kah lindjes ]
    traumat kombetare e nje diktature 50 vjecare e lene nje popull larg vetedijes dhe ndergjegjes kombetare dhe qytetare .

me eshte dhene rasti te bisedoj ne lidhje per ceshtjen shqiptare me ;
    greke
    turq
    serbe
    italiane
    angleze
    gjermane
    amerikan
    e te tjere

dhe perfundimi dhe mesazhi qe mora nga ato biseda ishte ;

ju duhet te gjeni nje fe , nje komb dhe nje ndergjegje te perbashket kombetare si fillim , e me pas te filloni te gjykoni dhe kritikoni popujt dhe faktore te tjere per problemet tuaja ;

problemi juaj eshte se ju gjithmoni keni nje percarje dhe mosmareveshje kombetare duke e pare kete gje ne cdo aspekt te jetes , ne politike , ne art , ne ekonomi ne shoqeri , ne sport e ne arsim , dhe se nga vijne keto faktore mosmareveshje jane pak te njohura por dime qe kjo ndodh dhe ndodh per renimin tuaj.

keto ishin pershtypjet e te huajve dhe pergjigja e tyre kur une mundohesha tu tregoja qe fajtore per padrejtesite dhe problemet tona jane te huajt dhe jo ne .

nje maqedonas kishte thene;
    mire ketu ne maqedoni i pengojme ne shqiptaret , po ne shqiperi kusj i pengon te arijne fitore politike ekonomike dhe shoqerore ne rend nderkombetar ?
    citimi me bold tregon se ata me te cilet ke biseduar jane te paperfillshem ne llogjiken e tyre. Nuk i ndryshohet feja nje populli per tu bere i pelqyeshem per popujt e tjere, bashkjetesa paqesore midis feve ne Shqiperi, shte nje vlere me shume qe na jep pike ne syte e te tjereve . nuk ka percarje kombetare mes shqiptaresh, por ti nuk ke qene i zoti tu mbushesh mendjen per kete se aq kulture ke, keto teori i ngrene fqinjet tane dashakeqes dhe ti fatkeqsisht je pre e kesaj propagande idiote.
    Me dhimsesh
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    or zoteri, nuk mund te citosh nje femer, per te mos thene nje antare te hershme e te nderuar te forumit e te perserisesh ne cdo postim ndryshimin e dollarit nga ti. nuk te nderon e as te tregon inteligjent e jo me interesant komenti bajat.
    tung
    Avokati i forumit jeni juve???
    Apo mos je gje me profesion peshkatar ti???
    Pastaj ku e dini juve kofidencen qe kam une me zonjush Ksanthipin?
    Te ngaterrosh dollarin me euron...??? Cfare banaliteti shihni juve ketu???

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    tung
    DOCTOR budallalleku nuk ka brire .
    Ne cdo teme ku postoj une qofte per tu argetuar, pershendetje , shtypi i dites apo te tjera bejne quote postimet e mia dhe permendin greket ....gjera pa lidhje ...atehere ti per cfare niveli flet?
    Te pershendes mik i vjeter.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    "]or zoteri or zoteri, nuk mund te citosh nje femer, per te mos thene nje antare te hershme e te nderuar te forumit e te perserisesh ne cdo postim ndryshimin e dollarit nga ti. nuk te nderon e as te tregon inteligjent e jo me interesant komenti bajat.
    tung
    OR...MORE....ORE.....MOJ.....HARE.....Te gjitha keto menyra te drejtuarit jane fyese....!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Avokati i forumit jeni juve???
    Apo mos je gje me profesion peshkatar ti???
    Pastaj ku e dini juve kofidencen qe kam une me zonjush Ksanthipin?
    Te ngaterrosh dollarin me euron...??? Cfare banaliteti shihni juve ketu???
    te bera nje ftese per ngritje niveli te bisedes, por mesa duket je ne maksimumin tend e cmund te te kerkoj me teper, ndryshimin e dollarit me ty nuk e gjej dot fare, ti zgjatesh sa here qe shikon nje femer, ndersa dollari rritet sa here ka skandale sexuale
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    DOCTOR budallalleku nuk ka brire .
    Ne cdo teme ku postoj une qofte per tu argetuar, pershendetje , shtypi i dites apo te tjera bejne quote postimet e mia dhe permendin greket ....gjera pa lidhje ...atehere ti per cfare niveli flet?
    Te pershendes mik i vjeter.
    Dhespinis!
    Po ashtu eshte qe' budallalleku nuk ka brire ashtu sikurse mamaja e budallejve eshte gjithmone me barre.
    Problemi tek ty eshte se ti moj vajze ke tendence fyese dhe pergjithesuese ndaj shqiptareve.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    OR...MORE....ORE.....MOJ.....HARE.....Te gjitha keto menyra te drejtuarit jane fyese....!
    ne fakt ti nuk je zoteri persa kohe qe replikon nje femer me ate gjuhe banale, keshtu qe per nivelin tend keto parashtesat thirrore jane ok
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Faqja 6 prej 10 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •