Close
Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 100
    Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar më parë nga peshkaqeni33 Lexo Postimin
    Ta kesh me ironi kete qe thua?!
    Ku te buron kjo urrejtje per shqiptaret?!
    Ke nevoj per arsimim dhe emancipim. Nuk pergjithesohet nje komb se te ka ndodhur ty nje ngjarje me nje maskara.
    Pse sipas teje duhet te duartrokas per kete moster apo te tjere si ky ?
    Ndoshta ti ashtu je edukuar , une jo.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Keto idiotesira ndodhin dhe stimulohen nga mefshtesia dhe mos denimi i krimit dhe kriminelit. Mos denimi i krimineleve do ti japi permasa te medha ketyre fenomeneve. Kjo eshte nje shpull per sistemin qe po nderton ky pushtet bloze. Nje sistem qe nuk funksionon dhe qe ka arritur ne kolaps. Zgjidhja e vetme e shpejt eshte nderrimi i pushtetit.
    Zgjidhja e vetme jane ligjet e rrepta dhe zbatimi i tyre.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar më parë nga HEN-RI Lexo Postimin
    TI e mban veten per greke?
    Oj zonje mojjjj!!!
    Shqipetaret eshte shumes dhe nuk mund ti fusesh te gjithe me nje thes.
    Nje vajze inteligjente dhe me shkolle te larte nuk duhet te beje kurre pergjithesime.
    1997 ishte nje tragjedi per mbar popullin shqipetar dhe ne fund te fundit ja vlejti se paguam nje cmim per pavaresine e kosoves.
    Pik e zeze na flet kjo per plumbat qorr te 1997....
    Shikon ti ne postim tim te heq veten per greke ???????Clidhje ka kjo me ate qe shkruajta une?
    Clidhje ka pavarsia e kosoves ...........
    Mos te vonuan dhe ty birren?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Po tu sherbesh kafsheve thuaj , te gjen kjo .
    eshte e vertete qe shqiptaret jane si popull kokeforte , te panenshtruar dhe te pakontrolluar por kjo ka ardhur per vete faktin se nuk e respektojne ligjin apo se ligji nuk zbatohet te ky popull ashtu sic duhet ?

une mendoj se gjate historise se popullit shqiptar ka pasur periudha te cilat kane qene te kontrolluara nga shteti dhe ligjet , ka pasur edhe periudha qe ka pasur shtet po nuk eshte zbatuar ligji .

gjate kohes se mbretit Zog ka pasur nje rend dhe qetesi absolute pasi ligji pranohej dhe zbatohej ne perpikmeri , po ashtu edhe gjate regjimit komunist ligji ishte i kudo pranishem dhe shteti e zbatonte rregullisht .

por keto 20 vite tranzicion ekonomik dhe socialo- shoqeror , ligji eshte shume i zbehte per shume arsye , arsye ekonomike , korupsion dhe manipulime te cilat vete shteti calaman dhe ende i koruptuar shqiptar , i lejon per interesa pushtetare .

nese ka ligj dhe nuk zbatohet atere e njejta gje mund te ndodhe edhe ne greqi itali e serbi .

apo mos ne shqiptaret jemi populli i vetem ne bote qe jemi kaq te pagdhendur , kafshe , te etur per gjak dhe krime e prostitucione?

une pothuajse per dite degjoj lajme nga vendi dhe bota sesi shqiptaret vjedhin , vrasin , dhe burgosen , dhe te gjitheve u terhiqet vemendja duke krijuar mendimin se shqiptaret jane popull i eger , faktor destabilizues ne ballkan , dhe te paqyteteruar , por , cdo monedhe ka dy ane dhe eshte mire ti shohim te dyja anet .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Ka mundesi te kete qene dicka me shume se nje vonese birre. Ka mundesi qe ai ti kete ardh rrotull dhe eshte ofenduar nga indiferentizmi apo injorimi qe i ka bere ajo. Ka femra qe sillen si fodulle. Kur e shikon qe po te bezdis me mire mundohu ta shmangesh tjetrin me lezet dhe jo harbutce. Fare mire mund t'ja kishte lene menaxherit apo pronarit te lokalit te merrej me te.
    Gjithsesi eshte budallalek, mungese llogjike te tregosh trimeri me arme si ndaj femres ashtu dhe ndaj mashkullit.. Mbase i vijne mend ne burg dhe behet me i duruar here tjeter kur t'ja vonojne "birren".
    do i duhen se paku 20 vjet per te p[ire birren tjeter
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Numeroj peshqit Maska e peshkaqeni33
    Anëtarësuar
    31-12-2005
    Vendndodhja
    Ce pyesni kot, as vet se di ku eshte.
    Postime
    584
    Pse sipas teje duhet te duartrokas per kete moster apo te tjere si ky ?
    Ndoshta ti ashtu je edukuar , une jo.
    Me kujton mua edukaten ti?!
    Mire qe keni nga nje mask ketu ne forum dhe s'ju njeh njeri dhe kepusni budalliqe.

Ti nuk ke kuptuar asgje nga ato qe te thash, apo jo!
    Ndryshe nuk do tia keputje pergjigjes tjeter per tjeter. Deshira jote per te shkruajtur eshte e madhe, une e kuptoj! Por para se te shkruash lexoji mire ato qe jan shkruar per ty!
    Se kush eshte kunderveprimi i subkonshit tend kur bie ne kontakt me monstrat mua nuk me intereson, ajo qe une te vura ne dukje ishte mos poshtero shqiptaret.

Nese nuk te pelqejne shqiptaret, shko tek forumi Grek! Askush nuk te mban me zor. Sic e ve re ne jemi ketu te gjithe Shqiptar.
    Ik shko regjistrohu ne forumet Greke me emer shqiptar dhe shijo pastaj kulturen greke ne pergjigjet qe do marresh. Ne tregon Greket ti!
    Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni

Nisuni ju para, sa te therras Saliun

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Edhe cfare?? Cfare ndryshon ne kete mes fakti qe ia i qelloj per xhelozi e jo sepse ajo i vonoj pijen??? Ne lajmin e gazetes eshte e shkruar qe po verifikohet edhe kjo piste...

Si eshte e mundur qe nje person te eci rrugeve e te hy neper klube i armatosur?? Ne cilin vend te botes eshte nje gje normale kjo?

Tani ti mos thuaj qe "spo e mbron e spo thua qe eshte dicka normale", por me kte shkrimin tend qe te citova keshtu i bie. Ajo kamarjerja "hale" sado faje te saja te kishte, nuk ka te drejte asnje person t'a qelloj.
    Ja qe eshte e mundur....
    Pse te duket cudi ty qe te mbash nje arme pa leje sidomos ne Shqiperi ku me shume se 30% e ppopullsise kane arme.
    Ne cdo vend te botes mund te blesh nje arme pa leje dhe mos te duket cudi fare....
    Une nuk po mbroj askend dhe asnje krim.Ne cdo lloj rrethane qe te jete eshte dhe mbetet nje krim e denoj me force.
    Une denova banalitetin e gazetare bashke me versionin e tyre; qe tjetri nxorri koburen dhe e shkrepi per arsye se ju vonua birra ,duke pasqyruar aspak ngjarjen e vertete....
    Thashe '' HALEJA'' sepse per mua te gjitha femrat qe mbajne njekohesisht 2-3 dashnore te tilla jane.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Me kujton mua edukaten ti?!
    Mire qe keni nga nje mask ketu ne forum dhe s'ju njeh njeri dhe kepusni budalliqe.

Ti nuk ke kuptuar asgje nga ato qe te thash, apo jo!
    Ndryshe nuk do tia keputje pergjigjes tjeter per tjeter. Deshira jote per te shkruajtur eshte e madhe, une e kuptoj! Por para se te shkruash lexoji mire ato qe jan shkruar per ty!
    Se kush eshte kunderveprimi i subkonshit tend kur bie ne kontakt me monstrat mua nuk me intereson, ajo qe une te vura ne dukje ishte mos poshtero shqiptaret.

Nese nuk te pelqejne shqiptaret, shko tek forumi Grek! Askush nuk te mban me zor. Sic e ve re ne jemi ketu te gjithe Shqiptar.
    Ik shko regjistrohu ne forumet Greke me emer shqiptar dhe shijo pastaj kulturen greke ne pergjigjet qe do marresh. Ne tregon Greket ti!
    Merre me leng se mishi mbaroi .
    Keta tipa e poshterojne vete veten , nuk ngelen ti poshteroj une .
    Sa inat me ke morr i uruar , pupuuuuuuuu ne cdo koment timin ben quote dhe permend greket .......pa lidhje .

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga maratonomak Lexo Postimin
    eshte e vertete qe shqiptaret jane si popull kokeforte , te panenshtruar dhe te pakontrolluar por kjo ka ardhur per vete faktin se nuk e respektojne ligjin apo se ligji nuk zbatohet te ky popull ashtu sic duhet ?

une mendoj se gjate historise se popullit shqiptar ka pasur periudha te cilat kane qene te kontrolluara nga shteti dhe ligjet , ka pasur edhe periudha qe ka pasur shtet po nuk eshte zbatuar ligji .

gjate kohes se mbretit Zog ka pasur nje rend dhe qetesi absolute pasi ligji pranohej dhe zbatohej ne perpikmeri , po ashtu edhe gjate regjimit komunist ligji ishte i kudo pranishem dhe shteti e zbatonte rregullisht .

por keto 20 vite tranzicion ekonomik dhe socialo- shoqeror , ligji eshte shume i zbehte per shume arsye , arsye ekonomike , korupsion dhe manipulime te cilat vete shteti calaman dhe ende i koruptuar shqiptar , i lejon per interesa pushtetare .

nese ka ligj dhe nuk zbatohet atere e njejta gje mund te ndodhe edhe ne greqi itali e serbi .

apo mos ne shqiptaret jemi populli i vetem ne bote qe jemi kaq te pagdhendur , kafshe , te etur per gjak dhe krime e prostitucione?

une pothuajse per dite degjoj lajme nga vendi dhe bota sesi shqiptaret vjedhin , vrasin , dhe burgosen , dhe te gjitheve u terhiqet vemendja duke krijuar mendimin se shqiptaret jane popull i eger , faktor destabilizues ne ballkan , dhe te paqyteteruar , por , cdo monedhe ka dy ane dhe eshte mire ti shohim te dyja anet .

Po si nuk leni gje pa perdorur kunder shqiptareve edhe pse lexoni pergjigje te llogjikshme nga antaret e forumit ,ju vazhdoni ....
    faktor destabilizues ne ballkan thote lol per nje krim me motive te dobeta ...
    Ne te gjithe boten ndodhin krime dhe kriminaliteti eshte problem social ...
    lexo pak kriminalistike boterore dhe gjen pergjigje dhe per popuj te tjere .....
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Pse sa here qe behemi xheloza duhet te vrasim dike? Atehere une do ta kisha vrare njerin ketu e nje vit e ca .....pu si me shpetoi , mend per here tjeter.
    Dhe ne fund te fundit ky vrasesi pse nuk u perpoq ta vriste ne vend tjeter ku nuk kishte persona te tjere por duhet te perjetojne te tjeret budalleqet e ketij?
    Jeten ta jep zoti dhe ai ka te drejte te ta marri .
    Perseri ti ngaterron dollarin......
    Eshte krim pasional dhe te tille ndodhin ne te gjithe boten....Se le nam mori ngele duke kadegorisur shqiptaret... me sarkazmat e tuja!
    Gazetaret e deformuan realitetin dhe kjo gje nuk eshte e drejte.
    Nuk po mbroj krimin. Jan kunder cdo lloj dhune!

Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •