Para ca dite ka ndodhur nje vrasje ne Lipjan,nje persone nga lipjani ka blere nje vajze nga Malisheva, 25 mije evro,dhe me vone ajo nuke ika nejtur,ata qe ekan shitur ate vajze sjakan kthyer paret krejt,dhe gjate nje konflikti e kan vrar blersin(dhendrin)
Ndryshuar për herë të fundit nga fegi : 22-10-2011 më 06:57
Admiral u perpoqa te te dergoj ms privat por nuk me lejoi .Po te sqaroj ketu .
Komenti im ishte ironik sepse disa ketu qe nuk duan te pranojne realitetin i heqin shq si engjej .
Ne 97 babi im po kthehej nga puna me nje shok , ishin ne rruge .Kur vjen nje makine me persona te armatosur te cilat gjuanin kuturu .Babit tim i kaloi plumbi shkaras kurse shokut te tij i hyri ne koke dhe i doli .Qe atehere ai eshte nje person me aftesi te kufizuar qe as nuk flet .E mbaj mend shume mire daten 30 prill.
Keto idiotesira ndodhin dhe stimulohen nga mefshtesia dhe mos denimi i krimit dhe kriminelit. Mos denimi i krimineleve do ti japi permasa te medha ketyre fenomeneve. Kjo eshte nje shpull per sistemin qe po nderton ky pushtet bloze. Nje sistem qe nuk funksionon dhe qe ka arritur ne kolaps. Zgjidhja e vetme e shpejt eshte nderrimi i pushtetit.
Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni
Nisuni ju para, sa te therras Saliun
TI e mban veten per greke?
Oj zonje mojjjj!!!
Shqipetaret eshte shumes dhe nuk mund ti fusesh te gjithe me nje thes.
Nje vajze inteligjente dhe me shkolle te larte nuk duhet te beje kurre pergjithesime.
1997 ishte nje tragjedi per mbar popullin shqipetar dhe ne fund te fundit ja vlejti se paguam nje cmim per pavaresine e kosoves.
Pik e zeze na flet kjo per plumbat qorr te 1997....
Krijoni Kontakt