eshte e vertete qe shqiptaret jane si popull kokeforte , te panenshtruar dhe te pakontrolluar por kjo ka ardhur per vete faktin se nuk e respektojne ligjin apo se ligji nuk zbatohet te ky popull ashtu sic duhet ?
une mendoj se gjate historise se popullit shqiptar ka pasur periudha te cilat kane qene te kontrolluara nga shteti dhe ligjet , ka pasur edhe periudha qe ka pasur shtet po nuk eshte zbatuar ligji .
gjate kohes se mbretit Zog ka pasur nje rend dhe qetesi absolute pasi ligji pranohej dhe zbatohej ne perpikmeri , po ashtu edhe gjate regjimit komunist ligji ishte i kudo pranishem dhe shteti e zbatonte rregullisht .
por keto 20 vite tranzicion ekonomik dhe socialo- shoqeror , ligji eshte shume i zbehte per shume arsye , arsye ekonomike , korupsion dhe manipulime te cilat vete shteti calaman dhe ende i koruptuar shqiptar , i lejon per interesa pushtetare .
nese ka ligj dhe nuk zbatohet atere e njejta gje mund te ndodhe edhe ne greqi itali e serbi .
apo mos ne shqiptaret jemi populli i vetem ne bote qe jemi kaq te pagdhendur , kafshe , te etur per gjak dhe krime e prostitucione?
une pothuajse per dite degjoj lajme nga vendi dhe bota sesi shqiptaret vjedhin , vrasin , dhe burgosen , dhe te gjitheve u terhiqet vemendja duke krijuar mendimin se shqiptaret jane popull i eger , faktor destabilizues ne ballkan , dhe te paqyteteruar , por , cdo monedhe ka dy ane dhe eshte mire ti shohim te dyja anet .
Me kujton mua edukaten ti?!
Mire qe keni nga nje mask ketu ne forum dhe s'ju njeh njeri dhe kepusni budalliqe.
Ti nuk ke kuptuar asgje nga ato qe te thash, apo jo!
Ndryshe nuk do tia keputje pergjigjes tjeter per tjeter. Deshira jote per te shkruajtur eshte e madhe, une e kuptoj! Por para se te shkruash lexoji mire ato qe jan shkruar per ty!
Se kush eshte kunderveprimi i subkonshit tend kur bie ne kontakt me monstrat mua nuk me intereson, ajo qe une te vura ne dukje ishte mos poshtero shqiptaret.
Nese nuk te pelqejne shqiptaret, shko tek forumi Grek! Askush nuk te mban me zor. Sic e ve re ne jemi ketu te gjithe Shqiptar.
Ik shko regjistrohu ne forumet Greke me emer shqiptar dhe shijo pastaj kulturen greke ne pergjigjet qe do marresh. Ne tregon Greket ti!
Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni
Nisuni ju para, sa te therras Saliun
Ja qe eshte e mundur....
Pse te duket cudi ty qe te mbash nje arme pa leje sidomos ne Shqiperi ku me shume se 30% e ppopullsise kane arme.
Ne cdo vend te botes mund te blesh nje arme pa leje dhe mos te duket cudi fare....
Une nuk po mbroj askend dhe asnje krim.Ne cdo lloj rrethane qe te jete eshte dhe mbetet nje krim e denoj me force.
Une denova banalitetin e gazetare bashke me versionin e tyre; qe tjetri nxorri koburen dhe e shkrepi per arsye se ju vonua birra ,duke pasqyruar aspak ngjarjen e vertete....
Thashe '' HALEJA'' sepse per mua te gjitha femrat qe mbajne njekohesisht 2-3 dashnore te tilla jane.
Po si nuk leni gje pa perdorur kunder shqiptareve edhe pse lexoni pergjigje te llogjikshme nga antaret e forumit ,ju vazhdoni ....
faktor destabilizues ne ballkan thote lol per nje krim me motive te dobeta ...
Ne te gjithe boten ndodhin krime dhe kriminaliteti eshte problem social ...
lexo pak kriminalistike boterore dhe gjen pergjigje dhe per popuj te tjere .....
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Perseri ti ngaterron dollarin......
Eshte krim pasional dhe te tille ndodhin ne te gjithe boten....Se le nam mori ngele duke kadegorisur shqiptaret... me sarkazmat e tuja!
Gazetaret e deformuan realitetin dhe kjo gje nuk eshte e drejte.
Nuk po mbroj krimin. Jan kunder cdo lloj dhune!
Krijoni Kontakt