Close
Faqja 12 prej 20 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 194
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    E paske shkruar edhe me gërma të mëdha ! Tani meqë këta kriminelët dolën që janë shqiptarë, mënyra se si ti shprehesh me terma racorë, madje dhe fyes, nënkupton se racë e qelbur qenkan shqiptarët që ta paskan marrë fytyrën ty ! Në jetën e përditshme, për këtë mënyrë të shprehuri urryes racor, ti sipas ligjit dënohesh, por nejse, edhe sipas forumit shkrimet urryese racore, siç ke bërë ti me koment - janë arsye përjashtimi, por edhe këtu ligjin e bën maliqi !

Së pari, krimi ka karakter individual, madje është parimi më kryesor dhe më i lashtë si së drejtës penale, dhe jo vetëm ! Pra të doli huq sërish, dhe nxore në pah edhe më shumë mosdijen tënde...
    Së dyti, shkenca e kriminologjisë dhe kriminologët, ndër shkaqet e kriminalitetit, nuk rendisin hiç si faktor kriminolog racën, etninë, origjinën....Kështu që e dashur, atë vrerin racor ndaj shqiptarëve në lidhje me krimet, mbaje për vete, ose shko ta shfrysh me ata që janë injoranta në këtë aspekt.

Jo, as nuk është tatuazhi yt, dhe as që është shqiponjë. Nga ata mjeshtrat e tatuazheve quhet : zanë, pra si ato zanat e malit që i kemi ne në folklor, sepse jam interesuar për një tatuazh të tillë, paçka se tani më është mbushur mendja të mos bëj asnjë tatuazh. Ajo vajza të cilës ti foton i ke marrë si avatar, është një anëtare shumë simpatike e forumit xlindax
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...7&postcount=97

.
    Perse zgjodhe pikerisht mua ?Kur kane share me keq qeverine edhe kombin tone shume anetare ne forum?
    Per tatuazhin e kam thene kur me pyeten nese si ke lexuar te gjithe postimet mire do ishte te harxhoje pak kohe akoma para se te kerkosh anetaren shume simpatike sipas teje...edhe foton sja kam mare une po interneti qe eshte mbushur si edhe dyqanet qe bejne tatuazhe ,dukesh shume e sigurte qe ajo e ka te sajin tatuazhin sikur je ti ajo vajze...

Ne mjeshtrat e tatuazheve quhet edhe gjysem flutur

Gjykoni krimin se mbase ai ne nje menyre ndalon ,nuk eshte e mire kjo pamje per shtetin tone!
    Ndryshuar për herë të fundit nga HELEN OF TROY : 17-10-2011 më 13:27
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Perse zgjodhe pikerisht mua ?Kur kane share me keq qeverine edhe kombin tone shume anetare ne forum?
    Sepse më vjen keq që një korçare, flet kështu .... Ne në Shkodër, kemi shumë respekt për qytetarët e Korçës, dhe mua më habite kur të lexova, sepse unë korçarët nuk i njoh për të tillë, Helenë !!

Per tatuazhin e kam thene kur me pyeten nese si ke lexuar te gjithe postimet mire do ishte te harxhoje pak kohe akoma para se te kerkosh anetaren shume simpatike sipas teje...edhe foton sja kam mare une po interneti qe eshte mbushur si edhe dyqanet qe bejne tatuazhe ,dukesh shume e sigurte qe ajo e ka te sajin tatuazhin sikur je ti ajo vajze...
    Nuk kam kohë të lexoj çdo bisedë në forum, por atë temën me foto të anëtarëve të forumit, e kam parë me kohë, kështu që nuk humba kohë ta kërkoja dhe e mbaja mend si vajzën po ashtu edhe foton e tatu. Por meqë ti e paske sqaruar një herë, pse the të kundërtën në temë ? Po nejse, gjë pa rëndësi tani, meqë u mor vesh mirë :-)
    Ne mjeshtrat e tatuazheve quhet edhe gjysem flutur
    Atëherë nuk qenkan mjeshtra, por mbase amatorë grekë, sepse nuk quhet ashtu

Gjykoni krimin se mbase ai ne nje menyre ndalon ,nuk eshte e mire kjo pamje per shtetin tone!
    Krimin unë nuk e përkraha, madje shkova deri aty sa ta sqarova dhe nga na ligjore, që mos të marrësh shkas të bësh komente të tilla në të ardhmen, gjithmonë nëse nuk i bën nga dashakeqësia...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fleur Blanche : 17-10-2011 më 13:37

Yes Korcaret me Shkodranet kan patur simapi te vecante edhe kjo nuk do ndryshoje por besome se ne jeten time asnje ska mare mundimin te flas keq per KORCEN time se sjellja nuk ju le penxhere hapur .
    Njeriu nuk mund te njihet nga nje shkrim ne forum,njihet me mire nga biseda ball per balle.Mbase nje njeri qe meret me shume me krimin mund te na sqaroje a ka te beje a po jo ,sepse per mendimin tim ka te beje shume me vendin edhe menyra se si ritesh edhe me edukimin me mire te themi me paidia qe ne shqip nuk egziston si fjale.(http://en.wikipedia.org/wiki/Paideia)
    Ndryshe nuk do ndaheshin krahinat ne veri edhe ne jug sigurisht jane shume faktore edhe duhet nje teme tjeter per analizat e saj.
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

I kisha premtuar vetes, që mos të shkruaj më në forum, por është pak e vështirë të heshtësh kur lexon disa tema, apo komente, që të irritojnë për nga qëllimi me të cilën bëhen...

Njeriu nuk mund te njihet nga nje shkrim ne forum,njihet me mire nga biseda ball per balle.
    Nuk është se krijova përshtypjen nga një shkrim, por nga të gjitha postimet që bën, në tema analoge, sidomos në prirjen që tregon të mbrosh çdo gjë që është greke, dhe ulësh çdo gjë që është shqiptare. Pastaj, nga shkrimi, nga fjalët mund të krijosh një ide shumë të përafërt edhe mbi vetë profilin e një personi, sepse fjalët janë vetë njeriu !
    Mbase nje njeri qe meret me shume me krimin mund te na sqaroje a ka te beje a po jo ,sepse per mendimin tim ka te beje shume me vendin edhe menyra se si ritesh edhe me edukimin me mire te themi me paidia qe ne shqip nuk egziston si fjale.(http://en.wikipedia.org/wiki/Paideia)
    Ndryshe nuk do ndaheshin krahinat ne veri edhe ne jug sigurisht jane shume faktore edhe duhet nje teme tjeter per analizat e saj.
    Pse, nuk të dukem person që kam të bëj me krimin unë ? Më duket se ta sqarova atë pikë ku ti ceke fillimisht mbi racën që lidhet me prirjen kriminale, duke i quajtur të gjithë shqiptarët race e qelbur, për faj të një grupi kriminal. Si nga shkenca e kriminologjisë të thashë, që nuk është faktor kriminogjen ajo që përmende, por gjithashtu sipas të drejtës penale, krimi ka karakter individual, dhe je gabim që indentifikon një komb të tërë me krimin. Sepse çdo person, mban përgjegjësi penale individualisht, dhe jo me prokurë përfaqësimi kombëtar!
    Madje, përgjegjësia individuale, ka qenë një nga pikat më të rëndësishme, që është trajtuar ndërkombëtarisht nga ana e Drejtësisë, ku spikat Gjyqi i Nurenbergut, dhe ajo që shtrohej në atë kohë si problem, ishte se; a mban përgjegjësi një popull i tërë për krimet që kryejnë një pakicë njerëzish që e përfaqësojnë atë ? Dhe jo, as përgjegjësi penale juridikisht, dhe as moralisht.

Ja si shprehet Statuti i Romës, neni 25/1 : "Kushdo që kryen një krim...është personalisht përgjegjës"
    Pra nëse ti me këtë temë, apo disa të tjerë, doni të dilni me komentet që bëni, mbi të drejtën ndërkomëtare penale, nuk kam si të ndihmoj unë për më tepër në sqarime !
    As kemi përgjegjësi morale, mbi atë që bëjnë një grup shqiptarësh, duke qenë se krimi dhe dënimi që merr, është individual !!

Tjetër, edukimi, rritja etj etj janë faktorë kriminogjen, por ti nuk është se u more me këtë pjesë, në komente që ke bërë më parë në temë, por vure theksin tek kombësia.
    Atë linkun me wiki, nuk e lexova se nuk e lexoj hiç wikin, duke qenë se nuk kam nevojë :-)
    Ndasitë që bëre, veri jug, i bënte vetëm Xhaxhi...

Jam treguar mëse e qartë besoj, për atë që është i aftë të kuptojë, ndërsa për ata që nuk duan të kuptojnë sepse e kanë nga dashakeqësia, këtu më vjen keq - nuk harxhoj kohën time kot pastaj...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Thorolld ON
    Postime
    224
    Me vjen gjyna per keto shqiptaret qe mudohet ta prezantojne tutorin e tyre engjell
    Eshte e vertet ashtu si u tha me larte qe 99% e shqiptarve ne greqi jane fshatarer

O Lab kete statistiken e fshatareve nga mendja e nxore?
    Se selaniku dihet qe ka % me te madhe te korcareve edhe Korca qe kur quhet fshat?
    Kemi edhe shume nga laberia edhe labetet fshtar i quan?
    Ka edhe qytetare ketu po problemi qendron kur njeriu ka mentalitet fshati edhe jo ne njeriu qe ka origjine nga fshati.
    Ndryshuar për herë të fundit nga HELEN OF TROY : 19-10-2011 më 05:04

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar më parë nga **** Lexo Postimin
    AhahaAaaahhahahaha me ben te qesh asnjeher ne greqi nuk kane qene me shume se 500K biles edhe kjo eshte shume e ekzagjiruar. Tani pse besoj une te tjeret well let me see. ne 2004 shkova me pushime ne greqi ishim 6 veta me passport amerikane na thane te delnim ne fillim te rreshtit nderkoh para nesh kishte nena me foshnje ne krahe qe qanin pleqe te moshuar e te semur. Pastaj kapen nje shqiptar qe dyshonin per vizen ia morren passport ia peshtyn ia shkelen edhe cfare nuk i punuane kur e ofendonin shanin ne pergjithesi gjithe shqiptaret. Ushtria greke nxjerr video ku do ta na caj zorret ne shqiptarve a do me prova. Po se harrova derrat greke pinin e hanin nderkoh autobuze me qindra njerez prisnin ne dimer ne temp. teper te ulta ose ne vere temp. teper te nxehta. Ai djali qe u vrau ther ne shtepin vet vetem pse fitoj shqiperia me greqin apo i harruat ju. Keta jane kriminel te denohen ne maksimum por mos te mohoj kush faktin qe shqiptaret diskriminohen ne kulm Jam jashte teme edhe kerkoj falje por jane disa postime ketu qe me grrisin nervat. Pink a te ka thurur ndonjeher amerika ty kenge shqiptar rrace e poshter do i cajme zorret???? E pra greqia e beri kete. Ushtria greke ushqehet me kete urrejtje cdo dite.
    Ti qesh sa te duash po kujdes mos te bien dhomet.
    Sa per ne aerodrom ajo qe thua ti nuk me ka ndodhur ndonjehere .Pastaj ku e di ti cfare te dhenash kane patur per ate person ?
    Sa per ushtaret greke nuk i pergezoj per ate qe bene dhe te them qe ata qe i lejuan u denuan sipas ligjit .
    Reth e rrotull ne lagje dhe ne pallat kam plot oficer grek dhe asnjeri prej tyre nuk eshte munduar te me caje zorret.
    Shyqyr ju te amerikes qe jeni larg dhe nuk rrezikoheni .

Ps ;; dhe ve nje nickname te prokopise se nuk dime me ke dhe me cfare flasim.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Yes Korcaret me Shkodranet kan patur simapi te vecante edhe kjo nuk do ndryshoje por besome se ne jeten time asnje ska mare mundimin te flas keq per KORCEN time se sjellja nuk ju le penxhere hapur .
    Njeriu nuk mund te njihet nga nje shkrim ne forum,njihet me mire nga biseda ball per balle.Mbase nje njeri qe meret me shume me krimin mund te na sqaroje a ka te beje a po jo ,sepse per mendimin tim ka te beje shume me vendin edhe menyra se si ritesh edhe me edukimin me mire te themi me paidia qe ne shqip nuk egziston si fjale.(http://en.wikipedia.org/wiki/Paideia)
    Helen mos u perpiq ti mbushesh mendjen askujt per asgje .Keta i dine te gjitha por mbi te gjitha kane nje zemer te mire qe u kenaqen qe bashkatdhetaret e tyre do kene probleme nga kriza .Uroj vetem qe kriza mos te behet me e keqe ne Shqiperi.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Qe te shajne shqiptaret kaq shume rracen e tyre nuk kam pare te behet pervec ne kete teme nga ju qe jetoni ne Greqi. Tani une kete s'kam si ta arsyetoj ndryshe! Kete pershtypje me ke dhene ti dhe te tjere ketu.
    Fatkeqesisht disa nga ju nuk dini akoma te dalloni sharjen nga realiteti .Une permenda realitetin e hidhur , ty nqs nuk te pelqen problemi yt.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Flamuri

nga FAIK KONICA
    Skenderbeu kur jetonte
    Shqipëria lulëzonte.

Ishe e fortë, ish e zonjë
    Kish në flamur një shqiponjë

Një shiponjë me dy krerë
    Ai lirisht hapej në erë.

Kur armiku na vërvitej
    Flamuri i kombit ngrihej

Gjëmonin një mij trumbeta
    Suleshin treqind mij veta.

Derdhjin gjakun si të marrë
    Që të mbaheshin Shqipëtarë.

Derdhjin gjakun pa peshuar
    Për flamunrin e bekuar.

Po trimat shkuan përjetë,
    Shqipëria mbet e shkretë

Trimat shkuan edhe vanë
    Kordhët po ndryshken mënjanë.

Kordhët ndryshkën e në baltë
    Na ra flamuri i naltë!

Na ra flamuri i naltë
    Mbeti e u kalb në baltë!

Sot kan dalë ca zuzarë
    Që ulërtinë shqipëtarë,

Po këtë emër e lanë
    U bashkuan me aganë

E punojnë nat' e ditë
    Që të mbetemi pa dritë,

O zuzar, o tradhëtorë
    Ne na bëjtit shërbëtorë,

Na e vuatlitë lirinë
    E na shkeltë Shqipërinë.

Rrëmbyet e po rrëmbeni
    Gjith se ç'patmë e se ç'kemi!

Po mjaft! Koha ësht afër,
    Kur të ndizet luft'e ashpër,

Lufta tri her'e bekuar
    Që na ka pët të shpëtuar,

Jo luftë kundrë Turqisë,
    Jo kundrë mbretit Shqipërisë,

Po luftë për ca zuzarë
    Që u lindnë shqipëtarë

E, armiq të Shqipërisë,
    I fryjnë dritës së lirisë,

S'na lënë dhe ne të tjerët,
    T'dalim nga gjum'i errët,

Po ç'dëgjojnë ven' e thonë,
    E ç'shohin e tradhëtojnë

Eshtë turp prej kësi krimbash
    Të mundohet një komb trimash!

Ngrehuni, o shqipëtarë,
    T'i shtypim këta zuzarë!

Faqja 12 prej 20 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •