E paske shkruar edhe me gërma të mëdha ! Tani meqë këta kriminelët dolën që janë shqiptarë, mënyra se si ti shprehesh me terma racorë, madje dhe fyes, nënkupton se racë e qelbur qenkan shqiptarët që ta paskan marrë fytyrën ty ! Në jetën e përditshme, për këtë mënyrë të shprehuri urryes racor, ti sipas ligjit dënohesh, por nejse, edhe sipas forumit shkrimet urryese racore, siç ke bërë ti me koment - janë arsye përjashtimi, por edhe këtu ligjin e bën maliqi !
Së pari, krimi ka karakter individual, madje është parimi më kryesor dhe më i lashtë si së drejtës penale, dhe jo vetëm ! Pra të doli huq sërish, dhe nxore në pah edhe më shumë mosdijen tënde...
Së dyti, shkenca e kriminologjisë dhe kriminologët, ndër shkaqet e kriminalitetit, nuk rendisin hiç si faktor kriminolog racën, etninë, origjinën....Kështu që e dashur, atë vrerin racor ndaj shqiptarëve në lidhje me krimet, mbaje për vete, ose shko ta shfrysh me ata që janë injoranta në këtë aspekt.
Jo, as nuk është tatuazhi yt, dhe as që është shqiponjë. Nga ata mjeshtrat e tatuazheve quhet : zanë, pra si ato zanat e malit që i kemi ne në folklor, sepse jam interesuar për një tatuazh të tillë, paçka se tani më është mbushur mendja të mos bëj asnjë tatuazh. Ajo vajza të cilës ti foton i ke marrë si avatar, është një anëtare shumë simpatike e forumit xlindax
http://www.forumishqiptar.com/showpo...7&postcount=97
.
Krijoni Kontakt