Close
Faqja 5 prej 20 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 194
    _____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Pikerisht.

Keta funderrimat qe dalin ne TV se kane bere lloj lloj gjerash qe mua dhe ti as na vete nder mendje jane thjeshte gozhda qe duhet ti shtypim me kembe pra kriminela

Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Vjedhja eshte gje e ulet qe vetem njerez pa karakter e bejne. Eshte krim dhe nuk ka justifikim!! Kjo sa i perket mendimit tim per vjedhjen ne pune/shtepi nga kushdo qe e ben.

E kam te veshtire te pranoj kete "jane te pakte" sepse realiteti qe njoh eshte ndryshe nga pershkrimi yt. Shqiptaret ketej shkojne ne shkolle dhe punojne ne te njejten kohe. Ok mbase djemt jo dhe me aq % te larte sesa vajzat vazhdojne shkollen, por gjithesesi ky eshte realiteti qe une njoh dhe bazoj mendimet e mija.
    Te me falesh por me ato familje qe nje ti nuk mund te flasesh per realitet sepse nuk ke jetuar ketu
    edhe une nuk mund te flas per realitetin e amerikes nga njerezit tim qe jetojne atje.... a po jo?

nuk flasim se jemi bere greke flasim sepse kjo eshte e verteta
    jetojme ketu edhe kur veme te zeme nje vend pune na shikojne si ajdut,qe te fitosh besimin e grekut sot eshte e veshtire,nuk ke jetuar ketu edhe nuk mund te flasesh per realitet
    edhe une nuk mund te flas per realitetin e amerikes nga njerezit tim qe jetojne atje....

(Sa per marokienet ke te drejte ishte gabim shkrimi nga mua desha te thesha
    porto riko,meksikanet bejme me shume gjera te ngjashme ne amerike por eshte realitet ata dhe zezaket jane te paret...)
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Soni fillimisht kur u hapen kufinjte greket na hapen shtepite ne shqiptareve dhe ne i vodhem , i braktisem .Deri sot vjedhin .Shqiptaret qe punojne neper hotele kryesisht deri tek carcafet dhe jasteket vjedhin .Kush punon ne restorante vjedhin ushqime etj .Ti si Soni do te te pelqente te kishe hajduta te punonin per ty ?
    Nuk them se nuk ka shqiptare qe cdo gje e ka bere me djersen e ballit por jane te pakte .
    Sa jane te ndershem afersisht? 10%?

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Sa jane te ndershem afersisht? 10%?
    Edhe me i ndershmi ka vjedhur nje thes me ullinj .....
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Soni fillimisht kur u hapen kufinjte greket na hapen shtepite ne shqiptareve dhe ne i vodhem , i braktisem .Deri sot vjedhin .Shqiptaret qe punojne neper hotele kryesisht deri tek carcafet dhe jasteket vjedhin .Kush punon ne restorante vjedhin ushqime etj .Ti si Soni do te te pelqente te kishe hajduta te punonin per ty ?
    Nuk them se nuk ka shqiptare qe cdo gje e ka bere me djersen e ballit por jane te pakte .
    Te eshte bere mendja <> ksanthi........te tilla epitete i degjoj vetem nga goja e grekeve dhe ndonje kokrre si puna jote.
    Ti ksanthi ku ben pjese tek te paktit apo te shumtit???????
    Edhe une mund te them se edhe ti nuk i ke te gjitha me djersen e ballit!!!!!!!!
    Ben mire qe ti ulesh pak dozat e urrejtjes ndaj bashkatdhetareve te tu.
    Jo per gje por greke nuk ke per tu bere kurre sado ta mohosh shqiperine.

Dhe ketu shqiptaret shkojne ne shkolle dhe punojne .Personalisht punoja dhe mbarova dhe shkolle profesionale sepse diploma e universitetit te shqiperise nuk hyn ne pune .Kushurira ime punon dhe eshte ne vit te dyte per doktoreshe .Dua te them qe kush do te beje progres dhe te kete nje jete me te mire studjon sepse asnje dere nuk eshte e mbyllur.
    Per sa i perket diplomes ne greqi nuk njihet asnje lloj diplome e huaj.
    Nese ti me te vertet doje qe te njihej diploma duhet te japesh provime shtese ashtu sic bejne edhe greket qe mbarojne jashte.(Dhe nuk kishe per ti mare kurre provimet se nuk ti japin)
    Eshte me se normale qe shqiptaret jane integruαr ne shoqerine greke dhe studiojne edhe punojne atje.Ka shume prej tyre qe punojne ne profesionin per te cilin kane mbaruar por jo ne shtet(δημοσιο).Edhe ata qe punojne ne institucione te varura nga shteti grek jane punesuar nga punedhenes te jashtem(εργολαβοι )
    Per shqiptaret shumica e dyerve jane te mbyllura.
    Ndryshuar për herë të fundit nga prenceedi : 13-10-2011 më 16:49

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    nese behem grek , duhet ta urrej patjeter shqiperine dhe shqiptaret?

mos ndoshta eshte kusht primar i aktit te betimit gjate dhenies se nenshtetesise ?

kohet e fundit thuhet qe mund te behesh grek per 3 muaj dhe pastaj vershojne detyrimet ndaj shtetit grek .

ne 11 milione qe ka greqia i bie qe gjithsecili te paguaje 400 mire euro te shlyeje borxhin qe prej kohes kur kacaket arvanite debuan turqit dhe dollen ca greke te perkedhelur nga europa plake e ngriten kete shtet dhe u dhane borxhe , te cilat tani u kujtuan tua kerkojne , pas 1 shekulli .

si shqiptar e si grek njelloj qenka , prish kanace te besh grace ,

puna eshte se token e premtuar atje ku mund te jem larg ballkanasve qe ende egziston mentaliteti i te qyteteruarve dhe barbarve , pra ne amerike desha te them , nuk ma beri Zoti hallall te iki e te shpetoj nje here e mire nga ky ballkan kazan .

gjithsesi krimi nuk ka race etni apo popull , krimi eshte krim dhe e bejne njerezit jo racat ne menyre te pergjithshme .

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Sa bukur ..............hajduta dhe perdhunues ,bravo ju qofte .Jam krenare qe jam shqiptare .
    ................
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    [ATTACH]149369[/ATTACH

Mjer ne per zambaket qe na fusin cdo dite e me poshte ne dhe le qe vodhen por edhe para femijes te nje nene i ben ate qe nuk behet
    PTU RACE E QELBUR
    Mjer nana qe e ka qu djalin ne greqi me punu, qfar prind jan ata qe lindin femij e nuk i edukojn dhe e ndihmojn deri ne martes dhe ne punsim !duhet denu edhe prindet !
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    ................
    Dorontina , komenti im ishte me ironi nqs nuk e kuptove.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    Te eshte bere mendja <> ksanthi........te tilla epitete i degjoj vetem nga goja e grekeve dhe ndonje kokrre si puna jote.
    Ti ksanthi ku ben pjese tek te paktit apo te shumtit???????
    Edhe une mund te them se edhe ti nuk i ke te gjitha me djersen e ballit!!!!!!!!
    Ben mire qe ti ulesh pak dozat e urrejtjes ndaj bashkatdhetareve te tu.
    Jo per gje por greke nuk ke per tu bere kurre sado ta mohosh shqiperine.

Ej se ketu po flasim shqip dhe vesh nuk po merremi .Qekur na quhet urrejtje e verteta ????? Kam mbi 12 vjet qe rroj ne greqi dhe di se cfare behet , di ligjet di gjithcka .Nuk me eshte bere fare mendja Greqi , po te ish per mua do ikja qe sot , nuk e lija as per neser por ne Shq nuk do kthehesha kurre te pakten tani per tani qe nuk me ofron as kushtet baze per jetesen .Para disa vjetesh familja ime hapi nje biznes ne Shq me mendjen se do ktheheshim nje dite .Biznesi nuk shkoi mire sepse shteti te rrjep, dogana , taksa , ekonomisti etj , puntorat po ashtu ( ne kete rast njerzit tane , jo te huaj ) .Ok mqs nuk shkoi mire deshem ta mbyllim .Letrat kane nje vit e gjysem qe jane dorezuar dhe akti perfundimtar i mbylljes se biznesit nuk eshte bere .Atehere ti per cfare shteti me flet?
    E ke gabim nuk urrej bashkatdhetaret e mi por ata qe mua me bejne te ofendohem , te ul koken .
    Miqte e mi me te mire jane shq por i njoh qe nga femijeria sepse ketu ne greqi te them te drejten shqiptaret nuk behen miq .

Faqja 5 prej 20 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •