t'a kam thene edhe here tjeter , nuk eshte feja matematike , por matematika ne rastin konkret eshte mrekullia nga Zoti , dhe perderisa ti nuk je i bindur qe eshte mrekulli , ateher une detyrohem qa t'a perseris shpesh kete gje, mrekullite kane nje arsye qe shfaqen , nuk shfaqen kot;
ne rastin e Rashadit matematika ishte mrekullia,
ne rastin e salihut , Deveja ishte mrekullia,
ne rastin e moisiut , Shkopi ishte mrekullia ,
ne rastin e Jezusit , shpendi ishte mrekullia,
tani a shkon te themi se ;
Rashadi ishte matematicien?,
Salihu ishte Coban?
Moisiu ishte zdrukthtar?
Jezusi ishte skulptor?
JO!! , sepse thjeshte ato ishin mrekullite me te cilat ishin paisur ata ,
po a shkon te themi se feja eshte matematike, Bageti, Punim druri , apo punim artistik??? , kurrsesi JO!! , sepse matematika ishte thjesht mjeti per t'u bindur se lajmi ishte nga Zoti,, po keshtu bagetia ,shkopi i Moisiut apo shpendi i Jezusit.
Cdo gje eshte shume e qarte , une nuk kuptoj arsyen se pse mbjell huti dhe c'perqendrim , kur shume thejsht mund te analizosh se a eshte mrekulli matematikore ajo qe solli Rashad khalifa apo jo , pasi une vete jam marre me ate dhe kam arritur ne konkluzionin qe eshte mrekulli nga Zoti dhe se rrjedhimisht edhe Rashad Khalifa ishte i derguar i Zotit, qe do te thote se edhe lajmi qe ai solli ishte nga Zoti, dhe te mos harrojme se Khalifa eshte shprehur se islami i sotshem eshte jashte rruges se Zotit dhe se eshte shendruar ne nje kult te djallit(kjo eshte gjeja interesante qe solli Khalifa).
c'eshte e verteta , qe islami eshte jashte rruges se Zotit e kam kuptuar para se te njihesha me lajmin e Rashad khalifes, biles as qe pata degjuar per personin Rashad Khalifa kur une vete i kam pasur te njejtat mendime , si per hadithet dhe si per linjen qe ndiqet ne pergjithesi ne fene Islame.
Krijoni Kontakt