Close

Rezultati i Sondazhit: Çka mendoni për vrasjen e ushtarëve amerikanë nga Arid Uka?

Votues
47. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Krim terrorist islamik

26 55.32%
  • Nuk ka lidhje me fenë e paqes

13 27.66%
  • Nuk i prek shqiptarët dhe nuk më intereson

8 17.02%
Faqja 103 prej 111 FillimFillim ... 35393101102103104105 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,021 deri 1,030 prej 1106
    i/e regjistruar Maska e RiNiKi
    Anëtarësuar
    30-01-2006
    Postime
    199
    B.RR.RR.

sdo mend shume se eshte e kuptueshme se SHBA bejne lufte fetare, siq e njohim ne ,,kryqezata,, ne shtetet muslimane, per nje gje te tille e ka komfirmuar edhe vet ish-presidenti Bush. Por edhe disa gjeneral fanatik krishter ne terren qe ne bashkpunim me disa organizatat ekstremiste katolike ne SHBA, njera nder ato e quajtur "Kongresi Jugor Pagezues"qe i ka 16 milon anetar, qe i nxit anetaret e saj dhe te krishteret qe te shkojne ne lufte te "shenjt" kunder muslimaneve.
    Me poshte ua paraqes filmin dokumentar te pergatitur nga mediumet e pavarura gjermane.

i/e regjistruar Maska e RiNiKi
    Anëtarësuar
    30-01-2006
    Postime
    199
    B.RR.RR

Rrjedhojen e ngajrjes se vrasjes se ushtareve amerikan nga shqiptari nuk eshte publikuar sa duhet. Nje fakt qe ka qen kryesor per kete vrasje kurre nuk e kan publikuar, ja kjo eshte ky djalosh i ri shqiptar, ka qen besmitar i devotshem, me mjekerr, kur i ka takuar ushtaret amerikan ne ajroport, i ka pyetur se ku shkojne, njeri nder ata duke e pare ne fizionimi qe i pergjan tamam nje mualimani dhe iu eshte pergjigjur per ta provokuar ; " po shkojme me i q... muslimanet", kjo pergjigje ka shkaktuar te qeshura nga koleget tjer ushtar, kjo situate e ka irrituar kete musliman, dhe ka shkuar ne zyre, ne vendine punes dhe e ka marrur revolverin dhe ka shten mbi ata.
    Edhe mu po te me pergjigjej dikush ne kete menyre me sharje ose ofendim per fene time, do te kisha reaguar po ne kete menyre si ky djali.
    Ndryshuar për herë të fundit nga RiNiKi : 13-07-2011 më 09:09

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-04-2009
    Postime
    368
    A hala po vajtoni ket ngjarje aa ai vet amerika e ka haru me ket rast ju hala qani dhe vajtoni..
    Nuk lejohen adresa Interneti ne Firme. Stafi i Forumit.

i/e regjistruar Maska e skipetar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    719
    Citim Postuar më parë nga RiNiKi Lexo Postimin
    B.RR.RR

Rrjedhojen e ngajrjes se vrasjes se ushtareve amerikan nga shqiptari nuk eshte publikuar sa duhet. Nje fakt qe ka qen kryesor per kete vrasje kurre nuk e kan publikuar, ja kjo eshte ky djalosh i ri shqiptar, ka qen besmitar i devotshem, me mjekerr, kur i ka takuar ushtaret amerikan ne ajroport, i ka pyetur se ku shkojne, njeri nder ata duke e pare ne fizionimi qe i pergjan tamam nje mualimani dhe iu eshte pergjigjur per ta provokuar ; " po shkojme me i q... muslimanet", kjo pergjigje ka shkaktuar te qeshura nga koleget tjer ushtar, kjo situate e ka irrituar kete musliman, dhe ka shkuar ne zyre, ne vendine punes dhe e ka marrur revolverin dhe ka shten mbi ata.
    Edhe mu po te me pergjigjej dikush ne kete menyre me sharje ose ofendim per fene time, do te kisha reaguar po ne kete menyre si ky djali.
    Sa mirë ja paskeni përshtat këtij rasti "Këngën e Zagrebit".

Nuk jeni aq të marrë e të thjeshtë sikur paraqiteni. Vazhdoni me shpërlarjen e trurit të Shqiptarëve, sikur dikur që përdorej, e përdoret edhe sot, "tradita" e hakmarrjes, e marrëzitë si "Kënga e Zagrebit". Si ju shpërla ky tru Shqiptarëve qe shumë shekuj që me pas krejt pak plumba për armiq, por çdoherë për njëri tjetrin e për miq.

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga RiNiKi Lexo Postimin
    B.RR.RR

Ne cilen Zyre e morri armen ky tipi ne gjermani nuk guxon me mbajt arm ne zyre por askund, perveq ne shtepine tende edhe ne shtepi duhet te kesh nje leje per mbajtje armesh, mirepo edhe kerkesa per mbajtje arme ne shtepi eshte nje procedure qe duhet vite deri tek leshimi i lejes ´´Byrokracia ne gjermani eshte nje tmerr´´Vetem nese ky tipi ka qen police Krimineli mbron kriminelin.
    Pse ky tipi nek shkoj ne serbi qe shkiet i kan Q.... myslimankat e bosnjes dhe ato te kosoves.
    Po ju vehabistet jeni vete pro Rus dhe pro serb.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    Ne cilen Zyre e morri armen ky tipi ne gjermani nuk guxon me mbajt arm ne zyre por askund, perveq ne shtepine tende edhe ne shtepi duhet te kesh nje leje per mbajtje armesh, mirepo edhe kerkesa per mbajtje arme ne shtepi eshte nje procedure qe duhet vite deri tek leshimi i lejes ´´Byrokracia ne gjermani eshte nje tmerr´´Vetem nese ky tipi ka qen police Krimineli mbron kriminelin.
    Pse ky tipi nek shkoj ne serbi qe shkiet i kan Q.... myslimankat e bosnjes dhe ato te kosoves.
    Po ju vehabistet jeni vete pro Rus dhe pro serb.
    jo serbet e ruset nuk vrasin ushtare amerikane ,shqipot po

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Uka i pranoi vrasjet dhe kërkoi falje

http://www.botasot.info/mesme/kk-arid-uka.jpg

Në Frankfurt mbi Majn ka filluar këtë të mërkurë procesi kundër Arid Ukës, atentatorit ndaj ushtarëve amerikanë në aeroportin e këtij qyteti. Në atentat janë vrarë dy ushtarë amerikanë dhe janë plagosur dy të tjerë.
    (I plotësuar) - Shqiptari 21 vjeçar, Arid Uka, me origjinë nga Kosova, ka kërkuar falje në gjykatë për vrasjen e dy ushtarëve të Shteteve të Bashkuara, në aeroportin e Frankfurtit, duke thënë se ishte i ndikuar nga propaganda islamike.
    “Dëshiroj të kërkoj falje te çdokush”, tha Arid Uka, në një gjykatë në Frankfurt të Gjermanisë, në ditën e parë të procesit kundër tij.
    “Më 2 mars, unë i vrava dy njerëz dhe kam hapur zjarr kundër tre të tjerëve. Sot unë nuk mund ta kuptoj vetveten se si kam mundur të veproj në këtë mënyrë”, tha Arid Uka.
    Prokurori Herbert Deimer tha në gjykatë se Arid Uka, kishte shkuar në aeroport më 2 mars, me qëllim që t’i vrajë pjesëtarët e ushtrisë së Shteteve të Bashkuara, për shkak të intervenimit në Afganistan.

http://www.botasot.info/reklama/610x-1.jpeg

Sipas prokurorëve federalë, “hetimet kanë treguar se i akuzuari kishte dëshiruar t’i vrajë ushtarët që u përkisnin forcave të Shteteve të Bashkuara nën mandatin e Forcës Ndërkombëtare Ndihmëse në Afganistan”.
    Prokurorët besojnë se Arid Uka, që ka lindur në Mitrovicë të Kosovës, por është rritur në Frankfurt të Gjermanisë, ka vepruar vetëm dhe nuk i përket ndonjë rrjeti terrorist.
    Ai është i akzuar për vrasjen e dy ushtarëve të Shteteve të Bashkuara, në Frankfurt, në muajin mars, dhe për përpjekje për vrasjen e tre ushtarëve të tjerë.
    Pritet që procesi të zgjasë 10 ditë, ndërsa vendimi do të shpallet vitin e ardhshëm.
    Nëse shpallet fajtror ai mund të dënohet me burgim të përjetshëm.
    Gjermani: Fillon procesi kundër Ukës
    Shqiptari 21 vjeçar, Arid Uka, me origjinë nga Kosova, sot pritet të paraqitet në një gjykatë për vrasjen e dy ushtarëve të Shteteve të Bashkuara, në Frankfurt, në muajin mars, dhe për përpjekje për vrasjen e tre ushtarëve të tjerë.
    “I akuzuari është sulmues i vetëm, i cili ishte radikalizuar nga propaganda xhihadiste në Internet”, tha një zëdhënës i Zyrës së prokurorit federal në Karlsrue.
    Raportohet se i akuzuari, Arid Uka, që ka shtetësi gjermane, i ka thënë policisë se ai i kishte përcjell dy njerëz në uniforma, në një autobus të Forcave Ajrore të Shteteve të Bashkuara, ku 16 ushtarë të pa armatosur, që sapo kishin arritur nga Londra, po përgatiteshin për udhëtim për në një bazë ajrore.
    Policia tha se Arid Uka ishte i armatosur me revole, municion dhe me dy thika.
    Pritet që prokurorët do t’i thonë gjykatës së Uka ishte bërë islamist, para vitit 2007, kur ishte nxënës i shkollës së mesme, por se ai nuk i takonte asnjë grupi terrorist, dhe se ai i kishte kontaktuar imamët nëpërmjet rrjetit Facebook në Internet. Arid Uka është i akuzuar edhe në Shtetet e Bashkuara.
    Bota Sot

http://www.botasot.info/reklama/610x-4.jpeg

http://www.botasot.info/reklama/610x-5.jpeg

http://www.botasot.info/reklama/610x-2.jpeg

http://www.botasot.info/reklama/mm-arid-uka.jpg
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Eh mër Arid lopa, cka i bone vehtes!!!

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516

Arid Uka: Nuk besoj më në xhihad

Arid Uka: Nuk besoj më në xhihad

Frankfurt, 5 tetor – Shqiptari nga Kosova, Arid Uka, në gjykimin lidhur me aktpadinë se në aeroportin e Frankfurtit ka vrarë dy pjesëtarë të forcave ajrore amerikane, tha se më nuk beson në luftën e shenjtë xhihad dhe se ka qenë viktimë e “propagandës” së ekstremistëve.

21 vjeçari në fillim të gjykimit në muajin gusht pati pranuar fajësinë, duke pohuar se një natë para krimit në internet kishte shikuar një videoincizim, ku shihej se si “udhtarët amerikanë dhunonin një myslimane”. Mirëp, më pas doli se bëhej fjalë për një skenë nga filmi të regjisorit amerikan Brian de Palma, të xhiruar në vitin 2007.

Në pyetjen se a mendon ende që islami e arsyeton vrasjen, Uka u përgjigj se kjo vlen vetëm në rastet e vetëmbrojtjes, gjë që nuk është e njëjtë me aktin që e kishte bërë ai në aeroportin Frankfurtit.

Ai shtoi se nuk heqë dorë nga religjioni i tij, njofton agjencia AP.

“Edhe më tutje besoj në Zot, edhe më tutje jam mysliman, falem”, deklaroi Uka.

Ai refuzoi t’i tregonte gjykatës për mënyrën se si ishte furnizuar me pistoletë të prodhimit argjentinas, me të cilën ka kryer vrasjet.
    Kombi mbi të gjitha

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    tu ka ki nana or arid

aty te kalbesh flliqsin en burg
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •