Close

Rezultati i Sondazhit: Çka mendoni për vrasjen e ushtarëve amerikanë nga Arid Uka?

Votues
47. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Krim terrorist islamik

26 55.32%
  • Nuk ka lidhje me fenë e paqes

13 27.66%
  • Nuk i prek shqiptarët dhe nuk më intereson

8 17.02%
Faqja 93 prej 111 FillimFillim ... 43839192939495103 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 921 deri 930 prej 1106
    Citim Postuar më parë nga FreeByrd Lexo Postimin
    Have any of you ever heard or about the Reverend Jim Jones and the horror of the mass suicide at Jonestown, Guyana ?

Americans like to think of ourselves as the most independent freedom loving people in the history of the human species. We highly value individuals that think for themselves and go their own way. Yet the story of Jim Jones and Jonestown is the unprecedented tale of mass numbers of American citizens brainwashed, indoctrinated and manipulated to kill. The day came when they murdered outsiders, a Congressman and journalists. Following the orders of Jim Jones they committed mas suicide including poisoning their own small children and babies.

http://www.guyana.org/features/jonestown.html
    http://en.wikipedia.org/wiki/Jonestown

Under the right conditions any person can be swept up in a cult that can brainwash that individual to commit any act of violence. Uka was a victim of this kind of cult. They brainwashed and indoctrinated this man without a country to kill those American soldiers. Growing up in Germany he probably he was influenced by non Albanian Muslims If he had grown up in Kosova or Albania I don't think he would have been attracted to the Jihadists. Growing up in his homeland he would have followed the tradition and culture of his people to never turned his back on an enemy or a friend. The moment he took those two lives he turned his back on his friends and he turned his back on his fellow Albanians

I understand this man was a victim pf a cult and he didn't truly know what he was doing but still I wish I could grab this man be the beard and drag him int
    o the homes of the families of those dead Air Force men. Let him see and hear the cries of tier mothers, fathers, wives and children. Let him explain to those mourning families how killing those American soldiers pleased God and found justice for those girls assaulted in Afghanistan.
    E njoh shume mire rastin e Jonestown, kam nje informacion kolosal per kete ngjarje dhe nuk mendoj se ka vend per krahasim. Ka dokumentacion dhe te mbijetuar qe tregojne paster e qarte se gjithe veprimtaria aty nuk ishte gje tjeter vecse nje black op i CIA-s, eksperimente mbi mind control ...ndersa JJ e terhoqen ne kohe dhe vetem mbas disa vitesh per arsye te tjera e eleminojne ne mos gabohem ne Madrid. Qe mos dalim nga tema, rasti i Aridit eshte thjesht ai i nje ekstremisti, nje fenomen ky jo i papranueshem po te shohesh rrjedhen e zhvillimit te radikalizmit ne rradhet e disa besimtareve myslimane ne Kosove e Maqedoni. Nuk eshte rast sporadik, eshte hera e trete dhe bertet qarte qe eshte nje prelud i ngjarjeve me shqetesuese qe mund te ndodhin ne te ardhmen.

Citim Postuar më parë nga Bes-s Lexo Postimin
    45 faqe diskutim per 2 ushtaret amerikane kundrejt 4 faqeve diskutim per vrasjen e nje femiu shqiptar nga nje serb!!
    A nuk eshte nje gjendje e mjerueshme e vetedijes kombetare kjo??
    Faqet shtohen se po mbushen nga ata qe mbrojne Aridin, duke hedhur lloj lloj teorish.

Kurse te tema tjeter thjesht denohet akti i serbeve dhe nuk ka me debat. Nuk ka dal njeri ne mbrojtje te serbve atje qe te debatohet.

Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    uka nuk eshte vrar nga askush,kah e morre tash ti ket info.
    "u arrestua" e kisha fjalen. gabimi im

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    [QUOTE=Qyfyre;3038032]"u arrestua" e kisha fjalen. gabimi im [/QUOTE
    aaaaaaa ,
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    E njoh shume mire rastin e Jonestown, kam nje informacion kolosal per kete ngjarje dhe nuk mendoj se ka vend per krahasim. Ka dokumentacion dhe te mbijetuar qe tregojne paster e qarte se gjithe veprimtaria aty nuk ishte gje tjeter vecse nje black op i CIA-s, eksperimente mbi mind control ...ndersa JJ e terhoqen ne kohe dhe vetem mbas disa vitesh per arsye te tjera e eleminojne ne mos gabohem ne Madrid. Qe mos dalim nga tema, rasti i Aridit eshte thjesht ai i nje ekstremisti, nje fenomen ky jo i papranueshem po te shohesh rrjedhen e zhvillimit te radikalizmit ne rradhet e disa besimtareve myslimane ne Kosove e Maqedoni. Nuk eshte rast sporadik, eshte hera e trete dhe bertet qarte qe eshte nje prelud i ngjarjeve me shqetesuese qe mund te ndodhin ne te ardhmen.
    Darius, fol per Shqiperine. Kam pershtypjen qe pervec tjerash je duke vuajtur edhe nga nje lloj kosovaro-fobie. Ti tash ke filluar te lobosh kunder Kosoves a? Jeni duke e pergjithesuar kete rast ne maksimum. Nuk mundesh ti e askush tjeter permes virtualitetit ta njihni Kosoven me mire se ne qe jetojme ketu. Edhe ne fund te fundit s'keni pse te komentoni per nje kosovar. Barren e marrim ne!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 10-03-2011 më 13:02

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Darius, fol per Shqiperine. Kam pershtypjen qe pervec tjerash je duke vuajtur edhe nga nje lloj kosovaro-fobie. Ti tash ke filluar te lobosh kunder Kosoves a?
    Hahahaha,jo moj nuk lobon kunder Kosoves!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Darius, fol per Shqiperine. Kam pershtypjen qe pervec tjerash je duke vuajtur edhe nga nje lloj kosovaro-fobie. Ti tash ke filluar te lobosh kunder Kosoves a?
    rina pse em than te verteten po u quka kosovaro-fobi?
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    po si ska ftyrê , po duhet te flet me prind e me farefis se ndoshta asht nji komplot si qdo her qe ka. vetem prindit i dhemb per djalin dhe e beson djalin se ju jeni qafira te shitur dhe pik
    mos gjykoni se dot gjykoheni radhen tuaj
    Do gjykoj aty ku eshte per te gjykuar.
    Ta shohi ne sy, per kete a ka fytyre? S'thashe gje per te foluren, kete e shtove ti.
    Une e shitur qafire, ta kuptoja domethenien e kesaj fjale e cila s'po me duket shqip do te jipja pergjigje, meqe s'po di cthua e po me duket si e share....me mire varja.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    rina pse em than te verteten po u quka kosovaro-fobi?
    Cilen te vertete?!

Ka krime e krime qe kryhen ne emer te fese, e races e ideologjise dhe nuk pergjithesohet keshtu. Merreni veten me te mire!

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Cilen te vertete?!

Ka krime e krime qe kryhen ne emer te fese, e races e ideologjise dhe nuk pergjithesohet keshtu. Merreni veten me te mire!
    "rasti i Aridit eshte thjesht ai i nje ekstremisti, nje fenomen ky jo i papranueshem po te shohesh rrjedhen e zhvillimit te radikalizmit ne rradhet e disa besimtareve myslimane ne Kosove e Maqedoni. Nuk eshte rast sporadik, eshte hera e trete dhe bertet qarte qe eshte nje prelud i ngjarjeve me shqetesuese qe mund te ndodhin ne te ardhmen."

po citoj Darius apet.

ku asht kosovaro-fobia aty
    Ndryshuar për herë të fundit nga derjansi : 10-03-2011 më 13:10
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •