Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 32
    Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Citim Postuar më parë nga FcBrC Lexo Postimin
    Sbesoj qe ka futboll ma katastrof se ai italian .
    Edhe Gjermania nuk eshte me keq. Vetem sepse shumica nga ju nuk arrini te kuptoni diçka. Ne Itali i hapen te gjitha cfare ishin per tu hapur, dosjet e zeza dmth, ndersa ne Gjermani kjo nuk po ndodh.

Dhe, dicka. Asnje ekip Italian nuk akuzohet per dicka te shemtuar ne arenen Europiane. Perkundrazi, gjysmefinalja e Bayern me Zenitin akoma diskutohet si e trukuar?!.....

Mos harro, ne gazetat Gjermane shkruhet cdo dite per skandale, por cuditerisht federata i mbyll si pa te keq.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Vete e paten fajin italiont duke lujt ne EL me rezervat. Ja varen fare. Merrnin ate dore paresh dhe pastaj te shkojme ku te shkojme. Me shume rendesi i jepnin Kupes Italise se EL. Te rrine tani te shofin gjermont. Shonci anglezve dhe spanjollve qe kane per te pas nje kundershtar me pak.
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-08-2011
    Postime
    145
    Gjermanet po ringrihen si ne rang klubesh dhe ne kombetare.
    Mos harroni se klubet gjermane kane gjendjen me te mire financiare ne Evrope.

Alessandro Del Piero Maska e Juventus
    Anëtarësuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Aty ku Shqiptaret po vuajne.
    Postime
    1,500
    Citim Postuar më parë nga malesori1234 Lexo Postimin
    Gjermanet po ringrihen si ne rang klubesh dhe ne kombetare.
    Mos harroni se klubet gjermane kane gjendjen me te mire financiare ne Evrope.
    Ja ke fut kote.
    Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?

i/e regjistruar Maska e padrino
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    153
    per 5 vitet e ardhshme gjermania e ka siguru veten me 4 skuadra ne chl, ndersa italise me kete ritem qe ka do ja kaloje edhe franca

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-08-2011
    Postime
    145
    Citim Postuar më parë nga Juventus Lexo Postimin
    Ja ke fut kote.
    Pergjigjeve te tilla si e jotja sja vlen me ju rikthy por une po te them.Kur ke degjuar kriza financiare te klubet gjermane dhe sa here ke degju per ato italiane apo spanjolle.Ti shih 20-shen e me te pasurve ku ke disa klube gjermane si Bayern,Bremen,Schalke etj.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Se kuptoj pse i jepni aq zor për ekipet gjermane, duke thënë kan kapacitet dhe po kthehen si asnjëher më parë e ku ta di çka, më cekni një ekip gjerman këtë dekadën e fundit që fitoi një kup të rëndësishëm europian të futbollit?

Edhe diçka të shtoj, përvec një Bayern Munchen që e han pazari pak, cila skuadër tjetër Gjermane qenka kthyer me aq hov në skenën ndërkombëtare të futbollit? Leverkusen?? Schalke?? Dortmund?? apo Werder Bremen, ups harova Hanover 69.

Nuk ka kualitet Bundesliga, gjithmon ka pasur futbollin më të dobët në krahasim me Spanjën, Anglinë dhe Italinë, se di çmendime u vin ashtu të flisni për një fuboll mesatar kur në Europë ke futboll shumë herë më profesional dhe më të bukur.

Gjermania në bazë të pikëve e meriton vendin e 4 në CH.L por jo me futbollin që ka, vetëm do të zë një vend më shumë. P.sh Eintracht Frankfurt do bie në fund të sezonit të jetë në pozitën e 4 se ashtu është futbolli gjerman, me një fjalë Frankfurt do ia zë vendin në CH.L skuadrave si Juventus, Roma, Napoli, Udinese, si ju duket kjo? Të barabarta këta ekipet me Frankfurtin e? Katastrof!
    Sui generis

Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anëtarësuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    Pse ja fut kot Frankfurt ka rene nga liga vit e shkuar , por kualiteti i Gjermanise nuk krahasohet me Italine , italianet luajne futboll te ashper edhe aspak terheqesë per sy per dallim nga Gjermania.
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar më parë nga The.ReaL Lexo Postimin
    Pse ja fut kot Frankfurt ka rene nga liga vit e shkuar , por kualiteti i Gjermanise nuk krahasohet me Italine , italianet luajne futboll te ashper edhe aspak terheqesë per sy per dallim nga Gjermania.
    Ishte ironike ajo e Frankfurtit i nderuar, po se kape fare. Patjetër atëhet mbasi qenka kështu do të shohim atëher atë futbollin e bukur që spo arrin një finale të CH.L gati 1 dekadë të plotë.
    Sui generis

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin
    Ishte ironike ajo e Frankfurtit i nderuar, po se kape fare. Patjetër atëhet mbasi qenka kështu do të shohim atëher atë futbollin e bukur që spo arrin një finale të CH.L gati 1 dekadë të plotë.
    2009-2010
    inter-bayern me duket se u ndeshen ne finalen e Champions.
    MOS I NDY TEMAT no name

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •